Левски-ЦСКА?
Модератор: Общи модератори
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Re: Левски-ЦСКА?
///Ivan написа:Моля чорбите да не говорят глупости,вие само ще си мечтаете някога да влезете в групите на Шампионска Лига...
Само ми кажи че се гордееш след това представяне

Евроидиоти!!!
по срамно от вашето представяне там НЯМА. Аз ако съм фен на лефски това няма го споменавам. Боксова круша у европа

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Круша, круша...ама в групите на ШЛ
, а вие ще ги сънувате тези групи още мноооого време
. Нищо де, успокоявайте се с крушите 

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Абе, вие сериозно ли?
червените това, сините онова... толкова сте заслепени, че не ги виждате колко са зле и двата отбора... от по 20 мърляча, големите звезди...
Мен ще ме е срам да "защитавам" такъв отбор в подобна "дискусия"....
червените това, сините онова... толкова сте заслепени, че не ги виждате колко са зле и двата отбора... от по 20 мърляча, големите звезди...

- Larbi
- Потребител
-
Mollov написа:Абе, вие сериозно ли?
Всеки тук знае, че БГ футбол не става и изобщо няма така да се каже, но какво да правим сега такава ни е държавата - такъв ни е и футбола и всичкото...
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Какво да правим ли? Бойкот! Като си помисля колко време и пари съм загубил заради тези мизерници! Никога повече няма да стъпя на фубтолен мач между български отбори!
Без страх, без спирачка!
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Maverick_VS написа:Круша, круша...ама в групите на ШЛ, а вие ще ги сънувате тези групи още мноооого време
Шампионска лига преди това се казваше КЕШ ако незнаеш??? Там сме били на полуфинал кадето вие ще го сънувате докато свят светува

И там каде вие отивате ние от там се връщаме

Успех...
аз за мача довечера - кой мач, то мач ли му викате на това?

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
MatriX_Fucked написа:Какво да правим ли? Бойкот! Като си помисля колко време и пари съм загубил заради тези мизерници! Никога повече няма да стъпя на фубтолен мач между български отбори!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Бе то хубу, ама като гледам как се споменава Шампионска Лига, незнам си кво... ЦСКА-то можели да мечтаят за ШЛ, ама пък Левски им еб@ха мамата години по ред, и после и в групите... и се чудя кое е по-добре - да влезнеш в групите и да те съсипят по подобен начин, или да не влезнеш изобщо и да не се излагаш...
Те за това става дума.... па нищо, че съм от ЦСКА... те тия нашите отбори за чеп за зеле не стават, ама вие си спорете кой е по-велик...
па после ги псувайте що за пореден път са се изложили в Европа... и тогава нещо защитата я нема... 
Те за това става дума.... па нищо, че съм от ЦСКА... те тия нашите отбори за чеп за зеле не стават, ама вие си спорете кой е по-велик...

- Larbi
- Потребител
-
Истината е, че в последно време Левски се представя по-добре. Истината е , че Левски се излага когато паднаха от Барса и от спортинг защото няма дисциплина
БГ черта е! Помните на мача за 3-то място на САЩ '94 Шведските коне как ни отвяха с 4:0 !
Е какво националния отбор да спре да играе за да не се излага ли ? (то така требе да стане ама в случая риторичен въпроса
)
И те така а ЦСКА се хвалятс тоя полуфинал ли какво е било там ама забравят,че е било преди милион години и че са били Ливърпул и че и то е било преди милион години и типично по Български се радват на загубите и провалите на Левски
машала БГ само така ще тръгне напред 
БГ черта е! Помните на мача за 3-то място на САЩ '94 Шведските коне как ни отвяха с 4:0 !
Е какво националния отбор да спре да играе за да не се излага ли ? (то така требе да стане ама в случая риторичен въпроса

И те така а ЦСКА се хвалятс тоя полуфинал ли какво е било там ама забравят,че е било преди милион години и че са били Ливърпул и че и то е било преди милион години и типично по Български се радват на загубите и провалите на Левски

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
madpetio написа:Maverick_VS написа:Круша, круша...ама в групите на ШЛ, а вие ще ги сънувате тези групи още мноооого време
Шампионска лига преди това се казваше КЕШ ако незнаеш??? Там сме били на полуфинал кадето вие ще го сънувате докато свят светува![]()
![]()
![]()
И там каде вие отивате ние от там се връщаме![]()
Успех...
аз за мача довечера - кой мач, то мач ли му викате на това?
Да, да....преди 30 години

Иначе, че и 2-та отбора не струват си е неоспорим факт

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Мда, ще бъде изключително добре и полезно за България да разформироват националния отбор по футбол! Не мога да понеса повече срам от тея!
Без страх, без спирачка!
- Larbi
- Потребител
-
MatriX_Fucked написа:Мда, ще бъде изключително добре и полезно за България да разформироват националния отбор по футбол! Не мога да понеса повече срам от тея!
Бербата никога не ми е харесвал, но след като се отказа от националния отбор ми се издигна в очите и вече ме кефи.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
тея средства,усилия,$ и тн.ако се влагаха във волиебола,баскетбола,лека,тежката атлетика и тн. щяхме да имаме много повече моменти на радост не да се излагаме и тук и в чужбина,не мога да повярвам как този спорт от 94г насам върви само надолу и въпреки това още се играе,хората спорят за отбори,дават го и по тв.
бг. мач не съм гледал 90мин.от 10г.сигурно

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
larbi написа:Истината е, че в последно време Левски се представя по-добре. Истината е , че Левски се излага когато паднаха от Барса и от спортинг защото няма дисциплина
Е какво националния отбор да спре да играе за да не се излага ли ? (то така требе да стане ама в случая риторичен въпроса)
И те така а ЦСКА се хвалятс тоя полуфинал ли какво е било там ама забравят,че е било преди милион години и че са били Ливърпул и че и то е било преди милион години и типично по Български се радват на загубите и провалите на Левски :cla
машала БГ само така ще тръгн.е напред

А за Ливърпул когато 2006 бяха настоящи шампиони на Европа но в Англия не се класираха за ШЛ! Тогава УЕФА решиха да пуснат Ливърпул като почне от първия предварителен кръг на ШЛ! В последния кръг преди влизането в груповата фаза настоящия евро шампион Ливърпул се изправи срещу ЦСКА. Първият мач завърши 3:1 в полза на англичаните като гости и тогава всички бяха отписали ЦСКА и дори нито една телевизия не беше купила правата да предават мача на живо! Помня че бях на море и помня че го слушах по Гонг! Помня че като вкарахме ранен гол и спортния журналист Ники Александров се радваше като дете и крещеше нечленоразделно по радиото само прехълца два пъти защото веднага след гола на Вальо Илиев ЦСКА пропусна още едно положение сами срещу вратаря! Помня и още нещо че все пак не успяхме да се класираме но Анфлийлд и Дъ КОП ни изпратиха с аплодисменти! Когато заслужите подобно уважение тогава ще можете да се похвалите че сте играли в Европа! Вашето влизане в групите не е никакъв успех а резил! Чак се дразня някой като се хвали с пораженческото си мислене! Та вие за малко не подобрихте анти-рекорд?!