Реплика на IPhone 4..?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Реплика на IPhone 4..?

Мнение от bum_bum » 12 Май 2011, 11:26

Абе не знам ама дето съм дърт пръч вече и откакто барнах 4-ката се сцепих да играя, ебахти игрите има за тя телефон :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Май 2011, 11:29

Миналата година си взех една реплика на нокия N7 мисля беше,щото имах приятел с такава нокия а не ми се даваха тогава 1200 лева за телефон,имах и асус П535 (все още го имам-чудесен апарат),та когато взех репликата,за 2 дена успях така да я намразя,ама толкова глупаво направена като софтуер де,ако може да се каже че има някакъв софтуер,толкова нефунционална,толко лошо ловеше телевизията че...след 2 дена не исках да я виждам и я обявих за продажба...
По-добре вземи за 300 лева 3G или за 400 лева 3GS-което е много добро,отколкото менте айфон 4.
И престанете да казвате на ментетата-реплика,реплика е когато някой друг голям и известен производител отговори с много добър модел на основен конкурент,марката "цяу дзъ унг фъ" не е позната никъде,мисля че и в китай :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 13 Май 2011, 10:51

Гледах в ментел-а айфон 4 на абонамент струва около 500-600 лв. Може и на изплащане по около 30 лв на месец за две години. Цените според мен са много добри. Не си заслужава реплика при положение че може да се вземе толкова изгодно :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 13 Май 2011, 12:18

Вече има и бял-700лв с договор
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 13 Май 2011, 13:18

Ivo_Borisov написа:Гледах в ментел-а айфон 4 на абонамент струва около 500-600 лв. Може и на изплащане по около 30 лв на месец за две години. Цените според мен са много добри. Не си заслужава реплика при положение че може да се вземе толкова изгодно :roll:

+ тарифен план за 50лв/месец :no:
Не Мы такие, Жизнь такая

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Koz » 13 Май 2011, 15:43

мисля,че едно HTC е по-добро от колкото Iphone.HTC wildfire май се водеше има в пъти по-добри цветове на дисплея спрмо Iphone 3-ката.А не само дисплея ами и като операционна система.HTC-то направо ''стреля'' а ябълката на няколко пъти го чакахме около 10-тина минути да набере един номер (е накрая са отказахме и тей не го набра :mhihi: ).Говоря за Оригинален Iphone!И аз преди си мислех,че ябълката е голяма работа ама не нарочно е отхапана :mhihi:
Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от VARBAN » 13 Май 2011, 16:31

Колеги съществуват много и различни реплики на iphone, някои успешни други не толкова. Ето една доста успешна с една сим карта, без телевизия и други изгъзици и е едно към едно с оргинала.
Много приятна ако се търси само визия.
http://www.youtube.com/watch?v=LHH29CTI ... re=related

П.П. Колега ,ако е такава репликата и аз бих се замислил да си взема една :D
Човек се учи докато е прост (Цицерон)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 13 Май 2011, 16:32

Koz написа:мисля,че едно HTC е по-добро от колкото Iphone.HTC wildfire май се водеше има в пъти по-добри цветове на дисплея спрмо Iphone 3-ката.А не само дисплея ами и като операционна система.HTC-то направо ''стреля'' а ябълката на няколко пъти го чакахме около 10-тина минути да набере един номер (е накрая са отказахме и тей не го набра :mhihi: ).Говоря за Оригинален Iphone!И аз преди си мислех,че ябълката е голяма работа ама не нарочно е отхапана :mhihi:

Колега, това не е темата за вицовете :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Koz » 13 Май 2011, 16:55

bum_bum написа:
Koz написа:мисля,че едно HTC е по-добро от колкото Iphone.HTC wildfire май се водеше има в пъти по-добри цветове на дисплея спрмо Iphone 3-ката.А не само дисплея ами и като операционна система.HTC-то направо ''стреля'' а ябълката на няколко пъти го чакахме около 10-тина минути да набере един номер (е накрая са отказахме и тей не го набра :mhihi: ).Говоря за Оригинален Iphone!И аз преди си мислех,че ябълката е голяма работа ама не нарочно е отхапана :mhihi:

е виц викаш ама на собственика му са ревеше като видя как големия Iphone зацикли и не може да набере.А да не казвам как си вкарваше номера в указатела...аз във КАТ по-бързо правя регистрация от колкото той да вкара номер в указатела :mhihi: Не ми се занимава да пиша защо HTC а не Iphone ама не си заслужава щото всички сме големи Специалисти и разбираме от всичко по много :bchug:
Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 13 Май 2011, 17:47

VARBAN написа:Колеги съществуват много и различни реплики на iphone, някои успешни други не толкова. Ето една доста успешна с една сим карта, без телевизия и други изгъзици и е едно към едно с оргинала.
Много приятна ако се търси само визия.
http://www.youtube.com/watch?v=LHH29CTI ... re=related

П.П. Колега ,ако е такава репликата и аз бих се замислил да си взема една :D

Така е! Мой приятел сега беше в Китай и си взе директно от там, имало е поне три реплики на iphone, на съвсем различни цени, като най скъпата там мy е дошла 400 лева, тyка сигyрно ги продават за по 600, евтината идва за около 120. От реплика до реплика, има също разлика, затова и мненията са различни.. :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е53
Мечтае да кара: E39 M5...

Мнение от chenchev » 13 Май 2011, 18:08

Както и да е.. Днеска взех cPhonа :mhihi: на външен вид няма никаква разлика с оригиналния,освен ако не се опиташ да му отвориш капака отзад. Екрана е капацитивен-същия като Айфона камерата е малко шит,но се ядва. Ще пиша след време ако има нещо недай си боже.. :mhihi: :winky: http://www.youtube.com/watch?v=LHH29CTI6no&feature=related Моя е същия :lol:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 13 Май 2011, 19:29

Koz написа:
bum_bum написа:

е виц викаш ама на собственика му са ревеше като видя как големия Iphone зацикли и не може да набере.А да не казвам как си вкарваше номера в указатела...аз във КАТ по-бързо правя регистрация от колкото той да вкара номер в указатела :mhihi: Не ми се занимава да пиша защо HTC а не Iphone ама не си заслужава щото всички сме големи Специалисти и разбираме от всичко по много :bchug:

Ти си първия, който казва, че Айфона цикли :mhihi: :mhihi:
Имам достъп до 3-4 ХТЦ-та иии са ебати пръчките, тъча ми е дървен много, цикли зверски, цветовете са гадни, аз съм вече развален, след като хванах Айфон 4 всичко друго ми е много дървено а съм си играл с телефони по 1200-1300 лв секви андроиди и смарт фони, мии тояги са мамка му..
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 13 Май 2011, 19:32

Колега колко пари го взе, откъде, сподели малко инфо! :) Като гледам е едно към едно с оригинала :lol:
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 13 Май 2011, 19:34

bum_bum написа:Абе не знам ама дето съм дърт пръч вече и откакто барнах 4-ката се сцепих да играя, ебахти игрите има за тя телефон :mhihi:

Angry birds...няма такава зарибявка...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 13 Май 2011, 19:37

Бях си взел реплика на Iphone. На външен вид нямаше никаква разлика с оригинала, менюто също беШЕ 1:1, но функциите нямаха нищо общо. Има само JAVA и нищо друго. Продадох го след няма и 10 дена. Също като звънне веднага се разбира че е китайски ментак. Вече няма да направя грешка да си взема някаква реплика на каквото и да е.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата