Реплика на IPhone 4..?
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Реплика на IPhone 4..?
Абе не знам ама дето съм дърт пръч вече и откакто барнах 4-ката се сцепих да играя, ебахти игрите има за тя телефон 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Миналата година си взех една реплика на нокия N7 мисля беше,щото имах приятел с такава нокия а не ми се даваха тогава 1200 лева за телефон,имах и асус П535 (все още го имам-чудесен апарат),та когато взех репликата,за 2 дена успях така да я намразя,ама толкова глупаво направена като софтуер де,ако може да се каже че има някакъв софтуер,толкова нефунционална,толко лошо ловеше телевизията че...след 2 дена не исках да я виждам и я обявих за продажба...
По-добре вземи за 300 лева 3G или за 400 лева 3GS-което е много добро,отколкото менте айфон 4.
И престанете да казвате на ментетата-реплика,реплика е когато някой друг голям и известен производител отговори с много добър модел на основен конкурент,марката "цяу дзъ унг фъ" не е позната никъде,мисля че и в китай
По-добре вземи за 300 лева 3G или за 400 лева 3GS-което е много добро,отколкото менте айфон 4.
И престанете да казвате на ментетата-реплика,реплика е когато някой друг голям и известен производител отговори с много добър модел на основен конкурент,марката "цяу дзъ унг фъ" не е позната никъде,мисля че и в китай

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Гледах в ментел-а айфон 4 на абонамент струва около 500-600 лв. Може и на изплащане по около 30 лв на месец за две години. Цените според мен са много добри. Не си заслужава реплика при положение че може да се вземе толкова изгодно 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:Гледах в ментел-а айфон 4 на абонамент струва около 500-600 лв. Може и на изплащане по около 30 лв на месец за две години. Цените според мен са много добри. Не си заслужава реплика при положение че може да се вземе толкова изгодно
+ тарифен план за 50лв/месец

Не Мы такие, Жизнь такая
мисля,че едно HTC е по-добро от колкото Iphone.HTC wildfire май се водеше има в пъти по-добри цветове на дисплея спрмо Iphone 3-ката.А не само дисплея ами и като операционна система.HTC-то направо ''стреля'' а ябълката на няколко пъти го чакахме около 10-тина минути да набере един номер (е накрая са отказахме и тей не го набра
).Говоря за Оригинален Iphone!И аз преди си мислех,че ябълката е голяма работа ама не нарочно е отхапана 

Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...
Колеги съществуват много и различни реплики на iphone, някои успешни други не толкова. Ето една доста успешна с една сим карта, без телевизия и други изгъзици и е едно към едно с оргинала.
Много приятна ако се търси само визия.
http://www.youtube.com/watch?v=LHH29CTI ... re=related
П.П. Колега ,ако е такава репликата и аз бих се замислил да си взема една

Човек се учи докато е прост (Цицерон)
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Koz написа:мисля,че едно HTC е по-добро от колкото Iphone.HTC wildfire май се водеше има в пъти по-добри цветове на дисплея спрмо Iphone 3-ката.А не само дисплея ами и като операционна система.HTC-то направо ''стреля'' а ябълката на няколко пъти го чакахме около 10-тина минути да набере един номер (е накрая са отказахме и тей не го набра).Говоря за Оригинален Iphone!И аз преди си мислех,че ябълката е голяма работа ама не нарочно е отхапана
Колега, това не е темата за вицовете

bum_bum написа:Koz написа:мисля,че едно HTC е по-добро от колкото Iphone.HTC wildfire май се водеше има в пъти по-добри цветове на дисплея спрмо Iphone 3-ката.А не само дисплея ами и като операционна система.HTC-то направо ''стреля'' а ябълката на няколко пъти го чакахме около 10-тина минути да набере един номер (е накрая са отказахме и тей не го набра).Говоря за Оригинален Iphone!И аз преди си мислех,че ябълката е голяма работа ама не нарочно е отхапана
е виц викаш ама на собственика му са ревеше като видя как големия Iphone зацикли и не може да набере.А да не казвам как си вкарваше номера в указатела...аз във КАТ по-бързо правя регистрация от колкото той да вкара номер в указатела

Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...
VARBAN написа:Колеги съществуват много и различни реплики на iphone, някои успешни други не толкова. Ето една доста успешна с една сим карта, без телевизия и други изгъзици и е едно към едно с оргинала.
Така е! Мой приятел сега беше в Китай и си взе директно от там, имало е поне три реплики на iphone, на съвсем различни цени, като най скъпата там мy е дошла 400 лева, тyка сигyрно ги продават за по 600, евтината идва за около 120. От реплика до реплика, има също разлика, затова и мненията са различни..

- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Както и да е.. Днеска взех cPhonа
на външен вид няма никаква разлика с оригиналния,освен ако не се опиташ да му отвориш капака отзад. Екрана е капацитивен-същия като Айфона камерата е малко шит,но се ядва. Ще пиша след време ако има нещо недай си боже..
http://www.youtube.com/watch?v=LHH29CTI6no&feature=related Моя е същия 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Koz написа:bum_bum написа:Koz написа:мисля,че едно HTC е по-добро от колкото Iphone.HTC wildfire май се водеше има в пъти по-добри цветове на дисплея спрмо Iphone 3-ката.А не само дисплея ами и като операционна система.HTC-то направо ''стреля'' а ябълката на няколко пъти го чакахме около 10-тина минути да набере един номер (е накрая са отказахме и тей не го набра).Говоря за Оригинален Iphone!И аз преди си мислех,че ябълката е голяма работа ама не нарочно е отхапана
е виц викаш ама на собственика му са ревеше като видя как големия Iphone зацикли и не може да набере.А да не казвам как си вкарваше номера в указатела...аз във КАТ по-бързо правя регистрация от колкото той да вкара номер в указателаНе ми се занимава да пиша защо HTC а не Iphone ама не си заслужава щото всички сме големи Специалисти и разбираме от всичко по много
Ти си първия, който казва, че Айфона цикли

Имам достъп до 3-4 ХТЦ-та иии са ебати пръчките, тъча ми е дървен много, цикли зверски, цветовете са гадни, аз съм вече развален, след като хванах Айфон 4 всичко друго ми е много дървено а съм си играл с телефони по 1200-1300 лв секви андроиди и смарт фони, мии тояги са мамка му..
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колега колко пари го взе, откъде, сподели малко инфо!
Като гледам е едно към едно с оригинала 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
bum_bum написа:Абе не знам ама дето съм дърт пръч вече и откакто барнах 4-ката се сцепих да играя, ебахти игрите има за тя телефон
Angry birds...няма такава зарибявка...
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Бях си взел реплика на Iphone. На външен вид нямаше никаква разлика с оригинала, менюто също беШЕ 1:1, но функциите нямаха нищо общо. Има само JAVA и нищо друго. Продадох го след няма и 10 дена. Също като звънне веднага се разбира че е китайски ментак. Вече няма да направя грешка да си взема някаква реплика на каквото и да е.