Мтел...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мтел...

Мнение от b00st » 27 Ное 2014, 18:30

MOGY написа:Евала на Мтел за обслужването по 15мин. чакаш връска с оператор а и на всичко отгоре те таксуват.Никои не е за стотинките но е смешно за оператор да си таксуваш клиентите...

Смешното е, че си плащаш и пак чакаш...
Аз затова казах - ментела са хората, където най-малко ги боли фара за крайния клиент. И това в няколко аспекта е проверено. Просто няма да си преподпиша договора с тия галфони, докато не се научат на елементарни неща в работата с клиенти.

Аватар

Re: Мтел...

Мнение от Хаос » 27 Ное 2014, 19:59

500 служебни минаха от ментел на грабул
Обхвата на околовръстното в София просто липсваше... Монтираха клетка наблизо... Все още разговорите от офиса прекъсват понякога. Колегите от провинцията като пътуват непрекъсното им прекъсват разговорите.
Аз като пътувам из страната (500-1500 км на седмица) ми прекъсва постоянно. Обхвата на глобул е много слаб.

А ментел поне имат интернет сигурно с 90% покритие от пътната мрежа. Поща чета/пиша отвсякъде освен вдън балкана по някои завои и ждрела.

Но пък и сметките са подобаващи...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 27 Ное 2014, 20:05

b00st написа:Аз затова казах - ментела са хората, където най-малко ги боли фара за крайния клиент. И това в няколко аспекта е проверено. Просто няма да си преподпиша договора с тия галфони, докато не се научат на елементарни неща в работата с клиенти.

В интерес на истината ги боли фара само за корпоративните клиенти! Т'ва е! И то големите, тези с по 100-200 карти ги третират като обикновени клиенти! Има клиенти с по 2000-3000 карти, че даже и 10000.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 Sedan 136 Hp
Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела

Мнение от bobi_81xx » 27 Ное 2014, 20:27

MOGY написа:Евала на Мтел за обслужването по 15мин. чакаш връска с оператор а и на всичко отгоре те таксуват.Никои не е за стотинките но е смешно за оператор да си таксуваш клиентите...

:yes: ТЪПАНАРИ !!! Вместо да те уважават,че си им клиент те.....Скоро ми се наложи да си сменя СИМ картата с мини тия ми искаха 20лв. :kuku: луди.Иначе продавача ми предложи безплатно да я изреже.Викам си тия като съм и клиент от 10 години толкова ли не могат да прежалят тая смяна на СИМ карта да е безплатна,нали с тая пластика ще им изкарам още пари. :bang:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 27 Ное 2014, 21:11

bobi_81xx написа:

:yes: ТЪПАНАРИ !!! Вместо да те уважават,че си им клиент те.....Скоро ми се наложи да си сменя СИМ картата с мини тия ми искаха 20лв. :kuku: луди.Иначе продавача ми предложи безплатно да я изреже.Викам си тия като съм и клиент от 10 години толкова ли не могат да прежалят тая смяна на СИМ карта да е безплатна,нали с тая пластика ще им изкарам още пари. :bang:

И тоя го ядох :mhihi:
Купен телефон от тях, той е за нано сим - тия викат смяната на картата 20лв. Безплатно било само ако купиш телефон с договор. Е все пак ми направиха отстъпка като видяха, че съм от 10+г клиент, предложиха ми я за 15 :mhihi:
Имам някви мтел клуб точки, където се равняват на 30лв за услуги. Питах ги дали може да ги използвам за смяната на картата, тия казаха не и им пожелах приятен ден :mhihi:
Като отида във виваком тоя проблем няма да го имам, както и куп други такива дребни, но дразнещи.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 27 Ное 2014, 21:20

На мен в глобул ми я смениха без пари и то за 5 минути. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_81xx » 27 Ное 2014, 21:23

b00st написа:
bobi_81xx написа:

Купен телефон от тях, той е за нано сим - тия викат смяната на картата 20лв. Безплатно било само ако купиш телефон с договор. Е все пак ми направиха отстъпка като видяха, че съм от 10+г клиент, предложиха ми я за 15 :mhihi:
Имам някви мтел клуб точки, където се равняват на 30лв за услуги. Питах ги дали може да ги използвам за смяната на картата, тия казаха не и им пожелах приятен ден :mhihi:
Като отида във виваком тоя проблем няма да го имам, както и куп други такива дребни, но дразнещи.

Виваком,какво по-добро ще ти предложи?Питам защото ми изтича договора с Ментел и ще се позамисля дали ще подпиша нов.Най-важното за мен е да си ми се запази номера тъй като съм с него от 10години

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_81xx » 27 Ное 2014, 21:25

Kroki написа:На мен в глобул ми я смениха без пари и то за 5 минути. :)

Глобул и на мен ми е смениха за 5мин. безплатно.От Глобул съм по-доволен отколкото от Ментел.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 27 Ное 2014, 21:32

bobi_81xx написа:
b00st написа:
bobi_81xx написа:

Виваком,какво по-добро ще ти предложи?Питам защото ми изтича договора с Ментел и ще се позамисля дали ще подпиша нов.Най-важното за мен е да си ми се запази номера тъй като съм с него от 10години

Номера можеш да си запазиш, както направих и аз когато преминах към виваком.
Какво повече предлагат не знам, но сметките ми паднаха драстично от по 100-150 на 10-20 ;)
Изображение
ATR-42/72

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 27 Ное 2014, 22:21

Във вивател ми дадоха микросима безплатно но ми казаха че следваща смяна ще е 12лв. Ма това беше преди две години нз сега така ли е още.
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 27 Ное 2014, 23:01

Kroki написа:На мен в глобул ми я смениха без пари и то за 5 минути. :)

Същата работа и при мен :yes: Даже сега мисля да мина за новите симкарти 3 в 1.
MOGY написа:Във вивател ми дадоха микросима безплатно но ми казаха че следваща смяна ще е 12лв. Ма това беше преди две години нз сега така ли е още.

Миналата година Декември месец - подписвам договор и взимам един телефон подарък за Коледа за майка ми. Та накараха ме да предплатя 2 или 3 вноски (това си е нормално за нов абонамент) и незнайно защо още 50 лева :kuku: Питам защо са тези 50 лева и те: Еми, системата автоматично избира на кои хора да им бъде искана допълнителна такса :kuku: Платих и взех телефона, който беше с микросим и познайте какво ... дадоха ми обикновена карта и аз ги гледам ей така :shock: Искам си микросим-а и оная бастун ми казва 20 лева. Теглих им по една майна, взех си парите и повече с тях не се занимавам. Да се отървеш от Виваком е егати приключението - то не бяха писма до София, то не бяха номера, то не бяха срокове, които винаги или са минали или било много рано за предизвестие, предизвестията се губят незнайно как ... Това до преди година-две, сега не знам как е положението.
Чакам да подкарат Max Telecom гласовите услуги и да увеличат покритието и повече с другите оператори няма да се занимавам.
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 28 Ное 2014, 10:15

DLVasilev написа:Номера можеш да си запазиш, както направих и аз когато преминах към виваком.

Има обаче една неприятна подробност. При сменен оператор преди да се свържат с теб има един много гаден сигнал, който от определени фирми и бизнесмени не се тълкува на добро! :confused:
Мой добър приятел го сподели и е загубил клиенти. :dunno:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 28 Ное 2014, 10:23

Аз имам доста клиенти,които минаха от ментела на извиваком и на вече новата теленовела......има си гадния сигнал в началото ама пак си върви работата...а за смяната на карти от обикновени към сим и нано...аз си дръпнах шаблон от нета ,когато го разпечаташ на А4 формат залепвам картата върху очертанията с тиксо и си я режа както ми е кеф...Поне 10 карти вече съм направил така....По този начин не се налага и да си прехвърлям контактите в нова карта.

https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D ... B505%3B368
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 28 Ное 2014, 12:11

skipper написа:....

Добре де на мен без пари я дадоха и ми казаха 12лв. При следваща смяна,пак преди толкова време...Незнам знам че виваком в единия офис питам за един тел. казват чи 80лв. депозит в другия офис който е на 50м. след 5 мин. ми казват 120лв. Хахахаха викам долу ми казаха 80, тоя ми вика мани го тия не разбират...
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 28 Ное 2014, 13:44

M-coupe написа:Аз пък бях чул, че от 2015г. отпада роуминга за страните от ЕС. Не знам до колко е вярно, ще видим :dunno:

Някой друг да е чел/чул нещо такова освен мен, че нещо ме съмнява :dunno:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата