Мтел...
Модератор: Общи модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Мтел...
MOGY написа:Евала на Мтел за обслужването по 15мин. чакаш връска с оператор а и на всичко отгоре те таксуват.Никои не е за стотинките но е смешно за оператор да си таксуваш клиентите...
Смешното е, че си плащаш и пак чакаш...
Аз затова казах - ментела са хората, където най-малко ги боли фара за крайния клиент. И това в няколко аспекта е проверено. Просто няма да си преподпиша договора с тия галфони, докато не се научат на елементарни неща в работата с клиенти.
Re: Мтел...
500 служебни минаха от ментел на грабул
Обхвата на околовръстното в София просто липсваше... Монтираха клетка наблизо... Все още разговорите от офиса прекъсват понякога. Колегите от провинцията като пътуват непрекъсното им прекъсват разговорите.
Аз като пътувам из страната (500-1500 км на седмица) ми прекъсва постоянно. Обхвата на глобул е много слаб.
А ментел поне имат интернет сигурно с 90% покритие от пътната мрежа. Поща чета/пиша отвсякъде освен вдън балкана по някои завои и ждрела.
Но пък и сметките са подобаващи...
Обхвата на околовръстното в София просто липсваше... Монтираха клетка наблизо... Все още разговорите от офиса прекъсват понякога. Колегите от провинцията като пътуват непрекъсното им прекъсват разговорите.
Аз като пътувам из страната (500-1500 км на седмица) ми прекъсва постоянно. Обхвата на глобул е много слаб.
А ментел поне имат интернет сигурно с 90% покритие от пътната мрежа. Поща чета/пиша отвсякъде освен вдън балкана по някои завои и ждрела.
Но пък и сметките са подобаващи...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
b00st написа:Аз затова казах - ментела са хората, където най-малко ги боли фара за крайния клиент. И това в няколко аспекта е проверено. Просто няма да си преподпиша договора с тия галфони, докато не се научат на елементарни неща в работата с клиенти.
В интерес на истината ги боли фара само за корпоративните клиенти! Т'ва е! И то големите, тези с по 100-200 карти ги третират като обикновени клиенти! Има клиенти с по 2000-3000 карти, че даже и 10000.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
MOGY написа:Евала на Мтел за обслужването по 15мин. чакаш връска с оператор а и на всичко отгоре те таксуват.Никои не е за стотинките но е смешно за оператор да си таксуваш клиентите...

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
bobi_81xx написа:MOGY написа:Евала на Мтел за обслужването по 15мин. чакаш връска с оператор а и на всичко отгоре те таксуват.Никои не е за стотинките но е смешно за оператор да си таксуваш клиентите...
ТЪПАНАРИ !!! Вместо да те уважават,че си им клиент те.....Скоро ми се наложи да си сменя СИМ картата с мини тия ми искаха 20лв.
луди.Иначе продавача ми предложи безплатно да я изреже.Викам си тия като съм и клиент от 10 години толкова ли не могат да прежалят тая смяна на СИМ карта да е безплатна,нали с тая пластика ще им изкарам още пари.
И тоя го ядох

Купен телефон от тях, той е за нано сим - тия викат смяната на картата 20лв. Безплатно било само ако купиш телефон с договор. Е все пак ми направиха отстъпка като видяха, че съм от 10+г клиент, предложиха ми я за 15

Имам някви мтел клуб точки, където се равняват на 30лв за услуги. Питах ги дали може да ги използвам за смяната на картата, тия казаха не и им пожелах приятен ден

Като отида във виваком тоя проблем няма да го имам, както и куп други такива дребни, но дразнещи.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
На мен в глобул ми я смениха без пари и то за 5 минути. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
b00st написа:bobi_81xx написа:MOGY написа:Евала на Мтел за обслужването по 15мин. чакаш връска с оператор а и на всичко отгоре те таксуват.Никои не е за стотинките но е смешно за оператор да си таксуваш клиентите...
ТЪПАНАРИ !!! Вместо да те уважават,че си им клиент те.....Скоро ми се наложи да си сменя СИМ картата с мини тия ми искаха 20лв.
луди.Иначе продавача ми предложи безплатно да я изреже.Викам си тия като съм и клиент от 10 години толкова ли не могат да прежалят тая смяна на СИМ карта да е безплатна,нали с тая пластика ще им изкарам още пари.
И тоя го ядох![]()
Купен телефон от тях, той е за нано сим - тия викат смяната на картата 20лв. Безплатно било само ако купиш телефон с договор. Е все пак ми направиха отстъпка като видяха, че съм от 10+г клиент, предложиха ми я за 15![]()
Имам някви мтел клуб точки, където се равняват на 30лв за услуги. Питах ги дали може да ги използвам за смяната на картата, тия казаха не и им пожелах приятен ден
Като отида във виваком тоя проблем няма да го имам, както и куп други такива дребни, но дразнещи.
Виваком,какво по-добро ще ти предложи?Питам защото ми изтича договора с Ментел и ще се позамисля дали ще подпиша нов.Най-важното за мен е да си ми се запази номера тъй като съм с него от 10години
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Kroki написа:На мен в глобул ми я смениха без пари и то за 5 минути.
Глобул и на мен ми е смениха за 5мин. безплатно.От Глобул съм по-доволен отколкото от Ментел.
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
bobi_81xx написа:b00st написа:bobi_81xx написа:MOGY написа:Евала на Мтел за обслужването по 15мин. чакаш връска с оператор а и на всичко отгоре те таксуват.Никои не е за стотинките но е смешно за оператор да си таксуваш клиентите...
И тоя го ядох![]()
Купен телефон от тях, той е за нано сим - тия викат смяната на картата 20лв. Безплатно било само ако купиш телефон с договор. Е все пак ми направиха отстъпка като видяха, че съм от 10+г клиент, предложиха ми я за 15![]()
Виваком,какво по-добро ще ти предложи?Питам защото ми изтича договора с Ментел и ще се позамисля дали ще подпиша нов.Най-важното за мен е да си ми се запази номера тъй като съм с него от 10години
Номера можеш да си запазиш, както направих и аз когато преминах към виваком.
Какво повече предлагат не знам, но сметките ми паднаха драстично от по 100-150 на 10-20

ATR-42/72
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Във вивател ми дадоха микросима безплатно но ми казаха че следваща смяна ще е 12лв. Ма това беше преди две години нз сега така ли е още.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Kroki написа:На мен в глобул ми я смениха без пари и то за 5 минути.
Същата работа и при мен

MOGY написа:Във вивател ми дадоха микросима безплатно но ми казаха че следваща смяна ще е 12лв. Ма това беше преди две години нз сега така ли е още.
Миналата година Декември месец - подписвам договор и взимам един телефон подарък за Коледа за майка ми. Та накараха ме да предплатя 2 или 3 вноски (това си е нормално за нов абонамент) и незнайно защо още 50 лева

Чакам да подкарат Max Telecom гласовите услуги и да увеличат покритието и повече с другите оператори няма да се занимавам.
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
DLVasilev написа:Номера можеш да си запазиш, както направих и аз когато преминах към виваком.
Има обаче една неприятна подробност. При сменен оператор преди да се свържат с теб има един много гаден сигнал, който от определени фирми и бизнесмени не се тълкува на добро!

Мой добър приятел го сподели и е загубил клиенти.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Аз имам доста клиенти,които минаха от ментела на извиваком и на вече новата теленовела......има си гадния сигнал в началото ама пак си върви работата...а за смяната на карти от обикновени към сим и нано...аз си дръпнах шаблон от нета ,когато го разпечаташ на А4 формат залепвам картата върху очертанията с тиксо и си я режа както ми е кеф...Поне 10 карти вече съм направил така....По този начин не се налага и да си прехвърлям контактите в нова карта.
https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D ... B505%3B368
https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D ... B505%3B368

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
skipper написа:....
Добре де на мен без пари я дадоха и ми казаха 12лв. При следваща смяна,пак преди толкова време...Незнам знам че виваком в единия офис питам за един тел. казват чи 80лв. депозит в другия офис който е на 50м. след 5 мин. ми казват 120лв. Хахахаха викам долу ми казаха 80, тоя ми вика мани го тия не разбират...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
M-coupe написа:Аз пък бях чул, че от 2015г. отпада роуминга за страните от ЕС. Не знам до колко е вярно, ще видим
Някой друг да е чел/чул нещо такова освен мен, че нещо ме съмнява

..Bayerische Motoren Werke..