Камера на Цариградско!!!
Модератор: Общи модератори
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Runnaway написа:Е понякога го отнасят и невинни.. Имай го предвид!
Невинни според тях самите, нали? Естествено, че винаги има изключения, но тук не става въпрос за това...
///peter написа:Колега, хайде прочети малко по-нагоре и тогава давай мнение
О, аз преди да пиша не само чета, ами и мисля

И ти ако си обърнал внимание на това:
flame написа:и най-лошата камера е по-точна, по-безпристрастна и по-незаядлива и от най-добрия катаджия![]()
Ще се радвам да обясниш на колегите как може една камера да вдигне палката, да се заяжда с някой шофьор-нарушител и да пита "Ся ко праим?" - ако мислиш, че може разбира се

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
flame написа:///peter написа:Колега, хайде прочети малко по-нагоре и тогава давай мнение
О, аз преди да пиша не само чета, ами и мисля![]()
И ти ако си обърнал внимание на това:flame написа:и най-лошата камера е по-точна, по-безпристрастна и по-незаядлива и от най-добрия катаджия![]()
Ще се радвам да обясниш на колегите как може една камера да вдигне палката, да се заяжда с някой шофьор-нарушител и да пита "Ся ко праим?" - ако мислиш, че може разбира се
Но пък може да те светне, по средата на кръстовището на червен сигнал, защото например няма горе брояч, а камерата прави само 1на снимка и ти гориш нали?
///peter написа:Но пък може да те светне, по средата на кръстовището на червен сигнал, защото например няма горе брояч, а камерата прави само 1на снимка и ти гориш нали?

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Но настройката идва по "команда" от същите тези катаджии, които ще си пият кафенцето, докато ти идва честитката, щото си се опитал да прекосиш центъра
Ей там ми е проблема на мен. В което няма бизнес, кат просто абдикира, за справка леките катастрофи, от там не падат пари - за кво да ходим тогава??? 

///peter написа:Но настройката идва по "команда" от същите тези катаджии, които ще си пият кафенцето, докато ти идва честитката, щото си се опитал да прекосиш центъраЕй там ми е проблема на мен.
Напълно те разбирам. Но поне настройката ще е същата и за колата пред теб, и за колата зад теб

П.С. Доколкото мога да преценя мирогледа ти от постовете във форума, чашата за теб винаги е полупразна

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
///peter написа:Но настройката идва по "команда" от същите тези катаджии, които ще си пият кафенцето, докато ти идва честитката, щото си се опитал да прекосиш центъраЕй там ми е проблема на мен. В което няма бизнес, кат просто абдикира, за справка леките катастрофи, от там не падат пари - за кво да ходим тогава???
Кой ти каза, че не ходят, ако няма съгласие м/у участниците в ПТП са длъжни да отидат и да съставят протокол. А незнам дали сте запознати с новата изцепка, при която, независимо колко леко е увреждането при ПТП, автомобила се спира от движение, иззема се регистрационния талон, така докато автомобила не се отремонтира и не мине преглед - честито.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
flame написа:///peter написа:Но настройката идва по "команда" от същите тези катаджии, които ще си пият кафенцето, докато ти идва честитката, щото си се опитал да прекосиш центъраЕй там ми е проблема на мен.
Напълно те разбирам. Но поне настройката ще е същата и за колата пред теб, и за колата зад тебИ най-вече няма да има "Ся ко праим?"
![]()
Май не си чел, има софтуер за разпознаване на номерата, за да не е необходимо да те търсят кой си, съответно има номера който са "привилегировани", ако присъстваш в тези номера, даваш газ на джета и пръскаш гаджета

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
да, филтърът е мега еб*н и не виждам нищо законово в него
+ тва, нали няма да има директен мейлинг на фотосите, все някой ще ги преглежда и изпраща... е тука пак ще има субективизъм от сорта: "Я! тва на баджи гоуфа ве! Тая нема да се праща, шифт+дел"
аз цялата работа я приемам по друг начин - усвояване на кинти, "наща" фирма ще ги монтира, толкова струва и толкоз! след изборите ще има нови, че тия вероятно не са монтирани където трябва, а новата фирма не може да пипа по тези. и така...
тук чашата не и на половина, суха си е даже

+ тва, нали няма да има директен мейлинг на фотосите, все някой ще ги преглежда и изпраща... е тука пак ще има субективизъм от сорта: "Я! тва на баджи гоуфа ве! Тая нема да се праща, шифт+дел"

аз цялата работа я приемам по друг начин - усвояване на кинти, "наща" фирма ще ги монтира, толкова струва и толкоз! след изборите ще има нови, че тия вероятно не са монтирани където трябва, а новата фирма не може да пипа по тези. и така...

тук чашата не и на половина, суха си е даже

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Аз пък предпочитам катаджиите да ме питат "и са ко праим" или "и ко ша праим са" и да им дам 10-20лв и да си се прибирам по живо по здраво с книжка и талон в джоба, отколкото да ми пишат шибани актове, да ми пращат снимки и да ми плякат някви глоби от по 100-200-300лв.
Държавата няма да се оправи като се спре корупцията на най ниските нива, а като се спре тази за която се шуми напоследък - Е 50 000 за Раиф Шабан Мустафа и тн........
Държавата няма да се оправи като се спре корупцията на най ниските нива, а като се спре тази за която се шуми напоследък - Е 50 000 за Раиф Шабан Мустафа и тн........
Julianо написа:Аз пък предпочитам катаджиите да ме питат "и са ко праим" или "и ко ша праим са" и да им дам 10-20лв и да си се прибирам по живо по здраво с книжка и талон в джоба, отколкото да ми пишат шибани актове
Всеки германски чичка би направил така, да знайш! Те за тва са на това дередже простите европейци!

Julianо написа:Държавата няма да се оправи като се спре корупцията на най ниските нива, а като се спре тази за която се шуми напоследък - Е 50 000 за Раиф Шабан Мустафа и тн........
С други думи си твърдо против корупцията, но искаш точно ти като нагазиш лука да дадеш някой лев и да ти се размине

Julianо написа:Против корупцията съм.
Но първо трябва да се изкорени от високите етажи и след това да се захванат с кокошкарските истории. А не да махат катаджиите и само да ми развалят настроенито, а онея горе пак да си прибират по 100 бона и да лаят само.......
Нали! Първо всички останали и всичко останало да се оправят на 100% пък чак тогава теб да те закачат за каквото и да било!
Ако всеки разсъждава като теб никога няма да има ред - всеки ще вика - да, наруших, ама ей оня там наруши повече от мен - що се занимавате с мен ами не гоните него? И всеки ще оправдава собствените си нарушения с по-големите нарушения на някой друг - все едно чуждите провинения "анулират" собствените

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Така като гледам повечето сте ЗА корупцията, обаче онова славно време с 20-то левките няма вече да го има
Нека нека, нещата малко по малко се пооправят 

Никой не мое ма връне на селу!