Камера на Цариградско!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 17 Юни 2009, 11:44

Runnaway написа:Е понякога го отнасят и невинни.. Имай го предвид!

Невинни според тях самите, нали? Естествено, че винаги има изключения, но тук не става въпрос за това...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 17 Юни 2009, 11:51

///peter написа:Колега, хайде прочети малко по-нагоре и тогава давай мнение ;)

О, аз преди да пиша не само чета, ами и мисля :winky:

И ти ако си обърнал внимание на това:
flame написа:и най-лошата камера е по-точна, по-безпристрастна и по-незаядлива и от най-добрия катаджия :idea:

Ще се радвам да обясниш на колегите как може една камера да вдигне палката, да се заяжда с някой шофьор-нарушител и да пита "Ся ко праим?" - ако мислиш, че може разбира се :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Юни 2009, 11:54

flame написа:
///peter написа:Колега, хайде прочети малко по-нагоре и тогава давай мнение ;)

О, аз преди да пиша не само чета, ами и мисля :winky:

И ти ако си обърнал внимание на това:
flame написа:и най-лошата камера е по-точна, по-безпристрастна и по-незаядлива и от най-добрия катаджия :idea:

Ще се радвам да обясниш на колегите как може една камера да вдигне палката, да се заяжда с някой шофьор-нарушител и да пита "Ся ко праим?" - ако мислиш, че може разбира се :winky:

Но пък може да те светне, по средата на кръстовището на червен сигнал, защото например няма горе брояч, а камерата прави само 1на снимка и ти гориш нали?

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 17 Юни 2009, 12:10

///peter написа:Но пък може да те светне, по средата на кръстовището на червен сигнал, защото например няма горе брояч, а камерата прави само 1на снимка и ти гориш нали?

:yes: Може, колега, може разбира се. Винаги има място за измекярщини, но ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ неодушевените предмети са по-, по- и по- от одушевените катаджии ;)

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Юни 2009, 12:12

Но настройката идва по "команда" от същите тези катаджии, които ще си пият кафенцето, докато ти идва честитката, щото си се опитал да прекосиш центъра :evil: Ей там ми е проблема на мен. В което няма бизнес, кат просто абдикира, за справка леките катастрофи, от там не падат пари - за кво да ходим тогава??? :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 17 Юни 2009, 12:18

///peter написа:Но настройката идва по "команда" от същите тези катаджии, които ще си пият кафенцето, докато ти идва честитката, щото си се опитал да прекосиш центъра :evil: Ей там ми е проблема на мен.

Напълно те разбирам. Но поне настройката ще е същата и за колата пред теб, и за колата зад теб ;) И най-вече няма да има "Ся ко праим?" ;)

П.С. Доколкото мога да преценя мирогледа ти от постовете във форума, чашата за теб винаги е полупразна :( Докато може и да е полупълна :D Пробвай, не боли :wave: :bchug:

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 17 Юни 2009, 12:21

///peter написа:Но настройката идва по "команда" от същите тези катаджии, които ще си пият кафенцето, докато ти идва честитката, щото си се опитал да прекосиш центъра :evil: Ей там ми е проблема на мен. В което няма бизнес, кат просто абдикира, за справка леките катастрофи, от там не падат пари - за кво да ходим тогава??? :evil:

Кой ти каза, че не ходят, ако няма съгласие м/у участниците в ПТП са длъжни да отидат и да съставят протокол. А незнам дали сте запознати с новата изцепка, при която, независимо колко леко е увреждането при ПТП, автомобила се спира от движение, иззема се регистрационния талон, така докато автомобила не се отремонтира и не мине преглед - честито.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Юни 2009, 12:32

flame написа:
///peter написа:Но настройката идва по "команда" от същите тези катаджии, които ще си пият кафенцето, докато ти идва честитката, щото си се опитал да прекосиш центъра :evil: Ей там ми е проблема на мен.

Напълно те разбирам. Но поне настройката ще е същата и за колата пред теб, и за колата зад теб ;) И най-вече няма да има "Ся ко праим?" ;)

Май не си чел, има софтуер за разпознаване на номерата, за да не е необходимо да те търсят кой си, съответно има номера който са "привилегировани", ако присъстваш в тези номера, даваш газ на джета и пръскаш гаджета ;) А за "са ко прайм", не си мисли, че го няма при снимките :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 17 Юни 2009, 13:32

да, филтърът е мега еб*н и не виждам нищо законово в него :twisted:

+ тва, нали няма да има директен мейлинг на фотосите, все някой ще ги преглежда и изпраща... е тука пак ще има субективизъм от сорта: "Я! тва на баджи гоуфа ве! Тая нема да се праща, шифт+дел" :evil:
аз цялата работа я приемам по друг начин - усвояване на кинти, "наща" фирма ще ги монтира, толкова струва и толкоз! след изборите ще има нови, че тия вероятно не са монтирани където трябва, а новата фирма не може да пипа по тези. и така... :confused:

тук чашата не и на половина, суха си е даже :confused:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 17 Юни 2009, 14:18

цялата държавичка е тотал,направо пуста пустиня,не чашата да е полупразна :D

Потребител
Аватар

Мнение от Julianо » 17 Юни 2009, 15:19

Аз пък предпочитам катаджиите да ме питат "и са ко праим" или "и ко ша праим са" и да им дам 10-20лв и да си се прибирам по живо по здраво с книжка и талон в джоба, отколкото да ми пишат шибани актове, да ми пращат снимки и да ми плякат някви глоби от по 100-200-300лв.
Държавата няма да се оправи като се спре корупцията на най ниските нива, а като се спре тази за която се шуми напоследък - Е 50 000 за Раиф Шабан Мустафа и тн........

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 17 Юни 2009, 15:41

Julianо написа:Аз пък предпочитам катаджиите да ме питат "и са ко праим" или "и ко ша праим са" и да им дам 10-20лв и да си се прибирам по живо по здраво с книжка и талон в джоба, отколкото да ми пишат шибани актове

Всеки германски чичка би направил така, да знайш! Те за тва са на това дередже простите европейци! :dummy:

Julianо написа:Държавата няма да се оправи като се спре корупцията на най ниските нива, а като се спре тази за която се шуми напоследък - Е 50 000 за Раиф Шабан Мустафа и тн........

С други думи си твърдо против корупцията, но искаш точно ти като нагазиш лука да дадеш някой лев и да ти се размине :puke:

Потребител
Аватар

Мнение от Julianо » 17 Юни 2009, 15:52

Против корупцията съм.
Но първо трябва да се изкорени от високите етажи и след това да се захванат с кокошкарските истории. А не да махат катаджиите и само да ми развалят настроенито, а онея горе пак да си прибират по 100 бона и да лаят само.......

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 17 Юни 2009, 16:00

Julianо написа:Против корупцията съм.
Но първо трябва да се изкорени от високите етажи и след това да се захванат с кокошкарските истории. А не да махат катаджиите и само да ми развалят настроенито, а онея горе пак да си прибират по 100 бона и да лаят само.......

Нали! Първо всички останали и всичко останало да се оправят на 100% пък чак тогава теб да те закачат за каквото и да било!

Ако всеки разсъждава като теб никога няма да има ред - всеки ще вика - да, наруших, ама ей оня там наруши повече от мен - що се занимавате с мен ами не гоните него? И всеки ще оправдава собствените си нарушения с по-големите нарушения на някой друг - все едно чуждите провинения "анулират" собствените :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 17 Юни 2009, 16:01

Така като гледам повечето сте ЗА корупцията, обаче онова славно време с 20-то левките няма вече да го има :mhihi: Нека нека, нещата малко по малко се пооправят :winky:
Никой не мое ма връне на селу!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата