Поредното безумие в България
Модератор: Общи модератори
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Re: Поредното безумие в Гърция
uricatoli написа:мен преди 4 години ми смъкнаха номерата за неправилно паркиране.. веднага отидох и си платих глобата.. ама вместо да ми дадат номерата ми викат ще ти напишем документ да се прибереш.. И ми го подписа и завери някакъв главен полицай в Солун.. Отивам аз на границата.. оня ме гледа и вика.. "ей там на паркинга и като сложиш номерата тогава"
и?

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
uricatoli написа:мен преди 4 години ми смъкнаха номерата за неправилно паркиране.. веднага отидох и си платих глобата.. ама вместо да ми дадат номерата ми викат ще ти напишем документ да се прибереш.. И ми го подписа и завери някакъв главен полицай в Солун.. Отивам аз на границата.. оня ме гледа и вика.. "ей там на паркинга и като сложиш номерата тогава"
Е за това при маляките с кола не

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
значи няма да мъкнем повече картони с нас
А бе каквото и да ви кажат за гръцките полицаи все трябва да се страхувате
Иначе до колкото знам като си платиш глобата ти дават номерата? Как така ще излезеш с някакъв документ? Ами като се върнеш тук без номера какво ще правиш?

Иначе до колкото знам като си платиш глобата ти дават номерата? Как така ще излезеш с някакъв документ? Ами като се върнеш тук без номера какво ще правиш?

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
акт, 50-250 лв, и 1-6 месеца без книжка, пререгистрация... това се прави без номер /паричната част може и да е с изтегла давност, и сега да е по-високо/
ако искаш да си спестиш това отгоре, репатрак от границата до мястото на регистрация
ако искаш да си спестиш това отгоре, репатрак от границата до мястото на регистрация
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Nucl3arDru1D написа:uricatoli написа:мен преди 4 години ми смъкнаха номерата за неправилно паркиране.. веднага отидох и си платих глобата.. ама вместо да ми дадат номерата ми викат ще ти напишем документ да се прибереш.. И ми го подписа и завери някакъв главен полицай в Солун.. Отивам аз на границата.. оня ме гледа и вика.. "ей там на паркинга и като сложиш номерата тогава"
и?
ми.. аз си платих глобата но имало срок за връщане номерата една седмица.. оставих колата на границата.. прибрах се на стоп.. след седмица отидох до Солун.. взех си номерата и си ги сложих на колата и си минах границата..
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
uricatoli написа:Nucl3arDru1D написа:uricatoli написа:мен преди 4 години ми смъкнаха номерата за неправилно паркиране.. веднага отидох и си платих глобата.. ама вместо да ми дадат номерата ми викат ще ти напишем документ да се прибереш.. И ми го подписа и завери някакъв главен полицай в Солун.. Отивам аз на границата.. оня ме гледа и вика.. "ей там на паркинга и като сложиш номерата тогава"
и?
ми.. аз си платих глобата но имало срок за връщане номерата една седмица.. оставих колата на границата.. прибрах се на стоп.. след седмица отидох до Солун.. взех си номерата и си ги сложих на колата и си минах границата..
бая си попсувал....
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Водата беше супер, плажа също. Няма да ви обяснявам за кафето и шезлонгите
За късмет съм отишъл доста близо до епицентъра на земетресението, но ако бях във водата сигурно нямаше и да го усетя. Бях се върнал за телефона и по едно време колата се разлюля доста, а гърците от селото се развикаха.
Снимката е от сутринта от Керамоти, точно срещу Тасос, следобед беше по-топло дори.

Снимката е от сутринта от Керамоти, точно срещу Тасос, следобед беше по-топло дори.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
Ето Ви малко официална информация по e-mail :
Въпрос:
До: Bulgarian Consulate - Thessaloniki
Тема: Пътуване в Гърция
Здравейте,
Ще пътувам до Гърция с лизнгов автомобил с хомологация N1 с цел почивка!Имам пълномощно и копие от големия талон (оригинала е при фирмата-лизинг до изплащане на автомобила).Разполагам с валидна застраховка и редовни документи.Трябва ли да се притеснявам от евентуални глоби,че не разполагам с с оригнала на големия талон на МПС при пребиваването си в Гърция?
Отговор:
Здравейте,
При пътуване на физически лица с лек автомобил не е задължително носенето на големия регистрационен талон, при лизингови автомобили обаче е задължително да носите пълномощно за правоуправление на колата от лизингодателя, преведено поне на английски език.
Поздрави,
Генерално консулство Солун
Въпрос:
До: Bulgarian Consulate - Thessaloniki
Тема: Пътуване в Гърция
Здравейте,
Ще пътувам до Гърция с лизнгов автомобил с хомологация N1 с цел почивка!Имам пълномощно и копие от големия талон (оригинала е при фирмата-лизинг до изплащане на автомобила).Разполагам с валидна застраховка и редовни документи.Трябва ли да се притеснявам от евентуални глоби,че не разполагам с с оригнала на големия талон на МПС при пребиваването си в Гърция?
Отговор:
Здравейте,
При пътуване на физически лица с лек автомобил не е задължително носенето на големия регистрационен талон, при лизингови автомобили обаче е задължително да носите пълномощно за правоуправление на колата от лизингодателя, преведено поне на английски език.
Поздрави,
Генерално консулство Солун
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
© написа: За късмет съм отишъл доста близо до епицентъра на земетресението, но ако бях във водата сигурно нямаше и да го усетя. Бях се върнал за телефона и по едно време колата се разлюля доста, а гърците от селото се развикаха.
ако си бил с Lexus LS 600h L нямаше да го усетиш

това от другата тема и на мен ми хареса
бях в някакъв брат на лексус - тойота ланд крузер 120 ама той се клатеше яко, даже се притесних, че може да се удари със съседната кола

бях в някакъв брат на лексус - тойота ланд крузер 120 ама той се клатеше яко, даже се притесних, че може да се удари със съседната кола

Предполагам си бил на място. Иначе в движени, трудно да се усети.
Send от личният ми смартфон
Send от личният ми смартфон
Да така е, в кола която се движи доста сериозно трябва е, за да усетиш нещо повече от нормалното поклащане по пътищата
е, ако беше лексус и при 15 по рихтер нямаше да се усети 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Усещам, че се бъзикате нещо. Май не сте се возили в Lexus LS 600h! L...
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
LS 600H - Хиперлуксозен е - ясно е! И 750 е като Polo Fly до LS 600H!
- ама къде е смисълът в хибридното му задвижване с разход от 12 литра бензин на 100км?
- ама къде е смисълът в хибридното му задвижване с разход от 12 литра бензин на 100км?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"