Поредното безумие в България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Re: Поредното безумие в Гърция

Мнение от Nucl3arDru1D » 23 Май 2014, 15:40

uricatoli написа:мен преди 4 години ми смъкнаха номерата за неправилно паркиране.. веднага отидох и си платих глобата.. ама вместо да ми дадат номерата ми викат ще ти напишем документ да се прибереш.. И ми го подписа и завери някакъв главен полицай в Солун.. Отивам аз на границата.. оня ме гледа и вика.. "ей там на паркинга и като сложиш номерата тогава"

и? :conf:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 23 Май 2014, 20:54

uricatoli написа:мен преди 4 години ми смъкнаха номерата за неправилно паркиране.. веднага отидох и си платих глобата.. ама вместо да ми дадат номерата ми викат ще ти напишем документ да се прибереш.. И ми го подписа и завери някакъв главен полицай в Солун.. Отивам аз на границата.. оня ме гледа и вика.. "ей там на паркинга и като сложиш номерата тогава"

Е за това при маляките с кола не :mhihi:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Слави
Аватар

Мнение от © » 23 Май 2014, 21:39

значи няма да мъкнем повече картони с нас :mhihi: А бе каквото и да ви кажат за гръцките полицаи все трябва да се страхувате :mhihi:
Иначе до колкото знам като си платиш глобата ти дават номерата? Как така ще излезеш с някакъв документ? Ами като се върнеш тук без номера какво ще правиш? :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 23 Май 2014, 23:11

акт, 50-250 лв, и 1-6 месеца без книжка, пререгистрация... това се прави без номер /паричната част може и да е с изтегла давност, и сега да е по-високо/
ако искаш да си спестиш това отгоре, репатрак от границата до мястото на регистрация

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 24 Май 2014, 11:49

Nucl3arDru1D написа:

ми.. аз си платих глобата но имало срок за връщане номерата една седмица.. оставих колата на границата.. прибрах се на стоп.. след седмица отидох до Солун.. взех си номерата и си ги сложих на колата и си минах границата..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 24 Май 2014, 17:32

uricatoli написа:
Nucl3arDru1D написа:

ми.. аз си платих глобата но имало срок за връщане номерата една седмица.. оставих колата на границата.. прибрах се на стоп.. след седмица отидох до Солун.. взех си номерата и си ги сложих на колата и си минах границата..

бая си попсувал....
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Май 2014, 18:12

Водата беше супер, плажа също. Няма да ви обяснявам за кафето и шезлонгите :mhihi: За късмет съм отишъл доста близо до епицентъра на земетресението, но ако бях във водата сигурно нямаше и да го усетя. Бях се върнал за телефона и по едно време колата се разлюля доста, а гърците от селото се развикаха.
Снимката е от сутринта от Керамоти, точно срещу Тасос, следобед беше по-топло дори.
12.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: и БМВ кара
Мечтае да кара: по А-8

Мнение от toncho83 » 26 Май 2014, 8:30

Ето Ви малко официална информация по e-mail :
Въпрос:
До: Bulgarian Consulate - Thessaloniki
Тема: Пътуване в Гърция

Здравейте,
Ще пътувам до Гърция с лизнгов автомобил с хомологация N1 с цел почивка!Имам пълномощно и копие от големия талон (оригинала е при фирмата-лизинг до изплащане на автомобила).Разполагам с валидна застраховка и редовни документи.Трябва ли да се притеснявам от евентуални глоби,че не разполагам с с оригнала на големия талон на МПС при пребиваването си в Гърция?

Отговор:

Здравейте,

При пътуване на физически лица с лек автомобил не е задължително носенето на големия регистрационен талон, при лизингови автомобили обаче е задължително да носите пълномощно за правоуправление на колата от лизингодателя, преведено поне на английски език.

Поздрави,

Генерално консулство Солун

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 26 Май 2014, 23:12

© написа: За късмет съм отишъл доста близо до епицентъра на земетресението, но ако бях във водата сигурно нямаше и да го усетя. Бях се върнал за телефона и по едно време колата се разлюля доста, а гърците от селото се развикаха.
12.jpg

ако си бил с Lexus LS 600h L нямаше да го усетиш :mhihi:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 28 Май 2014, 11:22

това от другата тема и на мен ми хареса :mhihi: :mhihi: :mhihi:
бях в някакъв брат на лексус - тойота ланд крузер 120 ама той се клатеше яко, даже се притесних, че може да се удари със съседната кола :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 28 Май 2014, 12:13

Предполагам си бил на място. Иначе в движени, трудно да се усети.

Send от личният ми смартфон

Слави
Аватар

Мнение от © » 28 Май 2014, 16:33

Да така е, в кола която се движи доста сериозно трябва е, за да усетиш нещо повече от нормалното поклащане по пътищата

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 29 Май 2014, 21:48

е, ако беше лексус и при 15 по рихтер нямаше да се усети :mhihi:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 30 Май 2014, 19:01

Усещам, че се бъзикате нещо. Май не сте се возили в Lexus LS 600h! L...

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 02 Юни 2014, 16:42

LS 600H - Хиперлуксозен е - ясно е! И 750 е като Polo Fly до LS 600H!
- ама къде е смисълът в хибридното му задвижване с разход от 12 литра бензин на 100км?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата