Новогодишна ХЕЙТ/СПАМ/ тема
Модератор: Общи модератори
Re: Новогодишна ХЕЙТ тема
BMW_POWER написа:alx написа:BMW_POWER написа:...
колега, този твой пост не го разбрах. нито съм се опитвал да опитомя диво животно, нито съм го преместил (умишлено) от дома му/ територията където е живяло.
в предвид на обстоятелствата мисля, че отреагирах адекватно
Е много адекватно си реагирал. Напомни ми детските години. Събирахме жаби и ги хвърляхме в отворените прозорци на ниските етажи. После се наслаждаваме на женски писъци и мъжки ... приказки.
alreadythen

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:BMW_POWER написа:alx написа:BMW_POWER написа:...
колега, този твой пост не го разбрах. нито съм се опитвал да опитомя диво животно, нито съм го преместил (умишлено) от дома му/ територията където е живяло.
в предвид на обстоятелствата мисля, че отреагирах адекватно
Е много адекватно си реагирал. Напомни ми детските години. Събирахме жаби и ги хвърляхме в отворените прозорци на ниските етажи. После се наслаждаваме на женски писъци и мъжки ... приказки.
alreadythenследващия път ще го стрелям дивото животно- склони ме - барем да знам за кво ме дъвчеш
Ти си го изхвърлил нещастното животинче на студа. Без хранителни запаси в непозната територия. Какво няма да те ям??? Не стига, че е кучи студ и при вас, ами и сноу сторм се задава

Не казвай, че си "го пуснал" по долния начин:
https://www.youtube.com/watch?v=WpMRV0r08CI
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Top Gun Maverick написа: Та ти си избери за какво си им дал парите.
Ба, старата Астра с радара в него беше ... По пътя за Видин м/у Боровци и Гаврил Геново .
Двама бяха и усетих някак че ще се разсърдят на една банкнотка само, та затова .
Jordana написа:Каква е тая тарифа лев на км ? Ако съм с 235км колко да им оставя? Много ми се вижда това 40км отгоре , 40лв ....ако имам цяло 40 иди доди ама иначе ..
Е тука не знам, при мен бяха двама и така ... Мен повече ме замисли пича с Мерца, щото реално не беше виноват (начи най-мразим някой като подаде смес да не го изпревариш, а тоо така направи ама tdi-то беше дало boost вече

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Начи, всичко си ми беше окей тая година. Не ми беше хубаво, но не ставаха лоши неща. И сега Декември си викам, че то няма какво вече да става и почвам да си мисля за 2021г.
Еми честито. Първо изгубихме два клиента дето са ни 50% от оборота. Вчера, мислейки си за тия два клиента, шибнах един полицай чакащ на светофара отзад. И се сетих... че не съм снимал колата при сключването на последното каско приди месец. Демек то сигурно не важи. За капак, от банката вече два дни не отговарят за поискания кредит на фирмата. И така. Както каза един водещ по национална телевизия, “** *** ******* ****. ***** *** ****** **.”
Весели празници.
Еми честито. Първо изгубихме два клиента дето са ни 50% от оборота. Вчера, мислейки си за тия два клиента, шибнах един полицай чакащ на светофара отзад. И се сетих... че не съм снимал колата при сключването на последното каско приди месец. Демек то сигурно не важи. За капак, от банката вече два дни не отговарят за поискания кредит на фирмата. И така. Както каза един водещ по национална телевизия, “** *** ******* ****. ***** *** ****** **.”
Весели празници.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Аз ти казвам, че това не е радар, дори да ти прилича на такова нещо. Без да ми казваш съм също толкова сигурен, че не са ти показали скоростта, понеже е теоретично невъзможно. Това в старите Астри си е просто мобилна камера, която вътре в себе си съдържа радар, но едното без другото не може да работи, не е разрешено по закон и не функционира по този начин. Радарите ги забраниха преди години за да борят корупцията.
И всъщност има ефект де, понеже много катаджии са ми са се оплаквали как заради липсата на радари няма нищо общо с едно време и не могат да спират никой за скорост.
Когато отива мобилен екип, то той трябва да застане на точно определеното място, което дори е посочено в сайта на МВР за деня. Няма как да иде другаде или да прави нещо друго за времето, което му е отредено да стои там. Обясних ти вече как функционира заснемането, не може да спират някой и да водят диалози с него, понеже ако има клип, той вече е в паметта на камерата и после се сваля в една специална стая за обработки. Ако пък не си заснет...ами просто не си.
Сега, по принцип тия "радари", които си видял или по-точно камери ги има в почти всяка втора Астра, често хората ги бъркат с радари просто защото не са се интересували. Но в повечето случаи тези камери не работят, онези си спират някъде да работят по КАТ(понякога дори са квартални полицаи, но имат определени дни и часове в които работят по КАТ, без скорост и алкохол само)като минаващите си мислят, че снимат или имат радар. Единствената възможност е тези да са били толкова нагли, че да се те въвели в заблуждение, че са ти засекли скорост. Не бих се учудил, но реално можеш да си сигурен, че радар не са имали.

Когато отива мобилен екип, то той трябва да застане на точно определеното място, което дори е посочено в сайта на МВР за деня. Няма как да иде другаде или да прави нещо друго за времето, което му е отредено да стои там. Обясних ти вече как функционира заснемането, не може да спират някой и да водят диалози с него, понеже ако има клип, той вече е в паметта на камерата и после се сваля в една специална стая за обработки. Ако пък не си заснет...ами просто не си.
Сега, по принцип тия "радари", които си видял или по-точно камери ги има в почти всяка втора Астра, често хората ги бъркат с радари просто защото не са се интересували. Но в повечето случаи тези камери не работят, онези си спират някъде да работят по КАТ(понякога дори са квартални полицаи, но имат определени дни и часове в които работят по КАТ, без скорост и алкохол само)като минаващите си мислят, че снимат или имат радар. Единствената възможност е тези да са били толкова нагли, че да се те въвели в заблуждение, че са ти засекли скорост. Не бих се учудил, но реално можеш да си сигурен, че радар не са имали.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Много ми бърка в нервите как на всяка втора обява предлагаща гуми, джанти, пепелници, маслени радиатори, тегличи и печки раховец към всяко едно от описаните има продължение гласящо "Спорт пакет"
"Продавам гуми спорт пакет 19-ки".... Ми те такива гуми да си отчепиш и да си насадиш от тях, Вида спорт бяха по- хубави и може би съвременния им вариант би звучал като Вида спорт пакет
Не знам толкова много прости купувачи ли има или продавачите са такива или и двете, ама откачам като го видя това.
Зеге елтос спорт пакет, мивка алпака спорт пакет, туристическо ремарке дряновско-спорт пакет...
"Продавам гуми спорт пакет 19-ки".... Ми те такива гуми да си отчепиш и да си насадиш от тях, Вида спорт бяха по- хубави и може би съвременния им вариант би звучал като Вида спорт пакет

Не знам толкова много прости купувачи ли има или продавачите са такива или и двете, ама откачам като го видя това.
Зеге елтос спорт пакет, мивка алпака спорт пакет, туристическо ремарке дряновско-спорт пакет...

ATR-42/72
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
ukelichko написа:
И специално за Мечо:
17 декември 1980 - ВЛИЗА В ДЕЙСТВИЕ ТРЕТИЯТ РЕАКТОР НА АЕЦ "КОЗЛОДУЙ". Строителството на централата започва на 6 април 1970 г. със съветски реактори и специалисти. В изграждането на уникалното и до днес за България съоръжение участват над 100 000 строители и монтажници. На площадката на централата са осъществени няколко изцяло български проекта, които се внедряват за първи път в световната практика при строителството на атомни електроцентрали. На долната снимка - демонтиране на малките реактори. Познайте с чие сервилно съгласие!!!
Шефовете ми съвсем изтрещеха

Казах им преди време, че те (канадците) са като цветя расли в саксия. Нямат идея от това, че навън има вятър, облаци, бурени и т.н. Мина една криза с тоя ковид и те са в небрано лозе. Нямат идея, как да се оправят. Тотално неадекватни решения и нерационални нареждания. Аз съм преживял и Луканов, и Виденов, три (дори повече) смени на пари и не ме плашат. Тук са в тотален шок.
Не искам да пиша повече, че започвам да се набирам

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
В колата камера, в багажника РПГ... и визитка на сигански духов оркестър "За сватби и погребения-Никопол 1962"
Хм,хм...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Канадците са щастливи хора , не мога да повярвам че има киселяци сред тях ... 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Jordana написа:Канадците са щастливи хора , не мога да повярвам че има киселяци сред тях ...![]()
![]()
О, има много по-щастливи от тези. Докарани със самолети, облечени и обути за сметка на данъкоплатците. Плащащи $100 (сто) наем, газ и ток на месец, без нито един работен ден и каращи нови коли. Мога да ти ги снимам.
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
BMW_POWER написа:Jordana написа:Канадците са щастливи хора , не мога да повярвам че има киселяци сред тях ...![]()
![]()
О, има много по-щастливи от тези. Докарани със самолети, облечени и обути за сметка на данъкоплатците. Плащащи $100 (сто) наем, газ и ток на месец, без нито един работен ден и каращи нови коли. Мога да ти ги снимам.
Само тарамбуки предполагам! Българчета не търсят ли при тези условия, обещавам даже да бачкам

only rear wheel drive