Новогодишна ХЕЙТ/СПАМ/ тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Новогодишна ХЕЙТ тема

Мнение от alx » 15 Дек 2020, 23:10

BMW_POWER написа:
alx написа:
BMW_POWER написа:...

колега, този твой пост не го разбрах. нито съм се опитвал да опитомя диво животно, нито съм го преместил (умишлено) от дома му/ територията където е живяло.

в предвид на обстоятелствата мисля, че отреагирах адекватно :ok:

Е много адекватно си реагирал. Напомни ми детските години. Събирахме жаби и ги хвърляхме в отворените прозорци на ниските етажи. После се наслаждаваме на женски писъци и мъжки ... приказки.

alreadythen :) следващия път ще го стрелям дивото животно- склони ме - барем да знам за кво ме дъвчеш :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Дек 2020, 1:09

alx написа:
BMW_POWER написа:
alx написа:
BMW_POWER написа:...

колега, този твой пост не го разбрах. нито съм се опитвал да опитомя диво животно, нито съм го преместил (умишлено) от дома му/ територията където е живяло.

в предвид на обстоятелствата мисля, че отреагирах адекватно :ok:

Е много адекватно си реагирал. Напомни ми детските години. Събирахме жаби и ги хвърляхме в отворените прозорци на ниските етажи. После се наслаждаваме на женски писъци и мъжки ... приказки.

alreadythen :) следващия път ще го стрелям дивото животно- склони ме - барем да знам за кво ме дъвчеш :ok:

Ти си го изхвърлил нещастното животинче на студа. Без хранителни запаси в непозната територия. Какво няма да те ям??? Не стига, че е кучи студ и при вас, ами и сноу сторм се задава :dunno:
Не казвай, че си "го пуснал" по долния начин:

https://www.youtube.com/watch?v=WpMRV0r08CI

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 16 Дек 2020, 2:52

Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 16 Дек 2020, 14:39

Top Gun Maverick написа: Та ти си избери за какво си им дал парите.

Ба, старата Астра с радара в него беше ... По пътя за Видин м/у Боровци и Гаврил Геново .
Двама бяха и усетих някак че ще се разсърдят на една банкнотка само, та затова .

Jordana написа:Каква е тая тарифа лев на км ? Ако съм с 235км колко да им оставя? Много ми се вижда това 40км отгоре , 40лв ....ако имам цяло 40 иди доди ама иначе .. :nono:

Е тука не знам, при мен бяха двама и така ... Мен повече ме замисли пича с Мерца, щото реално не беше виноват (начи най-мразим някой като подаде смес да не го изпревариш, а тоо така направи ама tdi-то беше дало boost вече :mhihi: ) ама излезе някак пич :conf: Няма да казвам че се смях доста като ме пита за парите, ама така ... Hand shake и кой от де е :mrgreen:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 16 Дек 2020, 19:16

Начи, всичко си ми беше окей тая година. Не ми беше хубаво, но не ставаха лоши неща. И сега Декември си викам, че то няма какво вече да става и почвам да си мисля за 2021г.
Еми честито. Първо изгубихме два клиента дето са ни 50% от оборота. Вчера, мислейки си за тия два клиента, шибнах един полицай чакащ на светофара отзад. И се сетих... че не съм снимал колата при сключването на последното каско приди месец. Демек то сигурно не важи. За капак, от банката вече два дни не отговарят за поискания кредит на фирмата. И така. Както каза един водещ по национална телевизия, “** *** ******* ****. ***** *** ****** **.”

Весели празници.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Дек 2020, 19:18

Аз ти казвам, че това не е радар, дори да ти прилича на такова нещо. Без да ми казваш съм също толкова сигурен, че не са ти показали скоростта, понеже е теоретично невъзможно. Това в старите Астри си е просто мобилна камера, която вътре в себе си съдържа радар, но едното без другото не може да работи, не е разрешено по закон и не функционира по този начин. Радарите ги забраниха преди години за да борят корупцията. :mhihi: И всъщност има ефект де, понеже много катаджии са ми са се оплаквали как заради липсата на радари няма нищо общо с едно време и не могат да спират никой за скорост.
Когато отива мобилен екип, то той трябва да застане на точно определеното място, което дори е посочено в сайта на МВР за деня. Няма как да иде другаде или да прави нещо друго за времето, което му е отредено да стои там. Обясних ти вече как функционира заснемането, не може да спират някой и да водят диалози с него, понеже ако има клип, той вече е в паметта на камерата и после се сваля в една специална стая за обработки. Ако пък не си заснет...ами просто не си.
Сега, по принцип тия "радари", които си видял или по-точно камери ги има в почти всяка втора Астра, често хората ги бъркат с радари просто защото не са се интересували. Но в повечето случаи тези камери не работят, онези си спират някъде да работят по КАТ(понякога дори са квартални полицаи, но имат определени дни и часове в които работят по КАТ, без скорост и алкохол само)като минаващите си мислят, че снимат или имат радар. Единствената възможност е тези да са били толкова нагли, че да се те въвели в заблуждение, че са ти засекли скорост. Не бих се учудил, но реално можеш да си сигурен, че радар не са имали.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 16 Дек 2020, 21:12

Много ми бърка в нервите как на всяка втора обява предлагаща гуми, джанти, пепелници, маслени радиатори, тегличи и печки раховец към всяко едно от описаните има продължение гласящо "Спорт пакет"
"Продавам гуми спорт пакет 19-ки".... Ми те такива гуми да си отчепиш и да си насадиш от тях, Вида спорт бяха по- хубави и може би съвременния им вариант би звучал като Вида спорт пакет :mhihi:
Не знам толкова много прости купувачи ли има или продавачите са такива или и двете, ама откачам като го видя това.
Зеге елтос спорт пакет, мивка алпака спорт пакет, туристическо ремарке дряновско-спорт пакет... :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 16 Дек 2020, 21:52

Изображение

Sent from my iPhone using Tapatalk
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 16 Дек 2020, 21:53

Важно е пакета да е спортен :mhihi:
:yes:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 17 Дек 2020, 1:37

ukelichko написа:Изображение

И специално за Мечо:

17 декември 1980 - ВЛИЗА В ДЕЙСТВИЕ ТРЕТИЯТ РЕАКТОР НА АЕЦ "КОЗЛОДУЙ". Строителството на централата започва на 6 април 1970 г. със съветски реактори и специалисти. В изграждането на уникалното и до днес за България съоръжение участват над 100 000 строители и монтажници. На площадката на централата са осъществени няколко изцяло български проекта, които се внедряват за първи път в световната практика при строителството на атомни електроцентрали. На долната снимка - демонтиране на малките реактори. Познайте с чие сервилно съгласие!!!

Шефовете ми съвсем изтрещеха :shock: Оня ден събрание и задават въпроси, чиито отговори НЕ ИСКАТ ДА ЧУЯТ. Как да им кажа, че нямат идея от нещата и маймуняците ги водят за носа. Днес пак мейл "Митинг в 3:30pm" Отивам и ме посрещат с думите "Защо имаш камера в колата?" :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Аз имам камера (даш камера) в служебната кола повече от година и те много добре знаят това. Имах инцидент и точно моят запис им помогна да се оправят със застраховката. И сега баш пред Коледа търсят поводи да се заяждат.
Казах им преди време, че те (канадците) са като цветя расли в саксия. Нямат идея от това, че навън има вятър, облаци, бурени и т.н. Мина една криза с тоя ковид и те са в небрано лозе. Нямат идея, как да се оправят. Тотално неадекватни решения и нерационални нареждания. Аз съм преживял и Луканов, и Виденов, три (дори повече) смени на пари и не ме плашат. Тук са в тотален шок.
Не искам да пиша повече, че започвам да се набирам :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 17 Дек 2020, 7:57

В колата камера, в багажника РПГ... и визитка на сигански духов оркестър "За сватби и погребения-Никопол 1962"
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Дек 2020, 17:58

Канадците са щастливи хора , не мога да повярвам че има киселяци сред тях ... :dunno:
canadian.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 17 Дек 2020, 20:04

Jordana написа:Канадците са щастливи хора , не мога да повярвам че има киселяци сред тях ... :dunno: :!:

О, има много по-щастливи от тези. Докарани със самолети, облечени и обути за сметка на данъкоплатците. Плащащи $100 (сто) наем, газ и ток на месец, без нито един работен ден и каращи нови коли. Мога да ти ги снимам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 17 Дек 2020, 20:09

BMW_POWER написа:
Jordana написа:Канадците са щастливи хора , не мога да повярвам че има киселяци сред тях ... :dunno: :!:

О, има много по-щастливи от тези. Докарани със самолети, облечени и обути за сметка на данъкоплатците. Плащащи $100 (сто) наем, газ и ток на месец, без нито един работен ден и каращи нови коли. Мога да ти ги снимам.

Само тарамбуки предполагам! Българчета не търсят ли при тези условия, обещавам даже да бачкам :D
only rear wheel drive

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 17 Дек 2020, 20:12

Не ставаш щом ти се работи.... :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата