Всичко за електрическите автомобили

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Имат ли бъдеще електрическите автомобили?

Да
132
27%
Да - бих си взел
223
46%
Не
36
7%
Не - не бих си взел
92
19%

Общо гласове : 483
младши ентусиаст
Аватар

Re: Всичко за електрическите автомобили

Мнение от carmanf1 » 27 Авг 2026, 10:29

mr_petroff написа:
dhtj написа:Предстои да видим.
Не съм го чел никъде, сам си го измислих, но нещо ме кара да мисля, че ще разделят тока за бита от тока за автомобила. И втория ще е по-скъп. :lol:
Държавата няма да си позволи да загуби акциза от горивата и ще го натресе и на електричките.

Добре , ама как ще ме спрат да си бодна кабела на колата в битовия контакт . Бай булгар знае 2 и 200 :mhihi:

Ще сложат праг за битово потребление.
Под него - субсидирани цени.
Над него - яко дране.

Справка: вижте цените на IBEX, сложете отгоре такси пренос/мрежови такси, ДДС, акциз, компонента балансираща енергия. И цените стават, меко казано по-различни :evil:

Накратко - ще има цени за бедни и богати —> ако зареждаш електричка или пък отопляш басейн вкъщи :D , прескачаш прага и плащаш майката си еВало.

Знам някой неща - дано не се решат да ги предприемат, макар че като гледам как са я закъсали за пари, вероятността да ги приемат е много голяма :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 27 Авг 2026, 13:46

средна 70км/ч сериозно ли ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 530D MHEV

Мнение от andy » 27 Авг 2026, 14:39

Ако е към мен въпроса да, виждат се км и времето....голямо висене в тапи от ПТП-та и ремонти, за това средната е толкова, даже ако минеш по този път ще разбереш че е висока + часовете работа на място :lol:

Предишна

Назад към Извън Темата