сбивали ли сте по време на шофиране?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 30 Авг 2008, 9:46

На мен ми е най-готино, като спра да пусна някой пешеходец и той ме напсува :shock: Случвало се 2-3 пъти и направо откачам...ама докато сляза и тях ги няма вече :mhihi:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 31 Авг 2008, 17:43

Глупаци на пътя много.
Случва се и аз да греша случва се на всеки да сгреши.
Аз като сгреша се извинявам. И много уважавам друг като сгреши да ми се извини може да ме е свил всичко да направи извини ли се човека вече е тъпо да се стига до бой.
Ама най-много мразя, като се извиня някой да ме напсува и това най-често става с бакшиши намалял съм спирал съм.. ама те продължават.
И като ги запука някой да ги бие викат по радиото "Елате бият ме едисикъде съм". И незнам таксиметровите шофьори смятат за срамно ползването на мигач ли? Спокоен съм на пътя при всякакви ситуации само да не ме псуват да си гледат карането и толкова. Не съм бил, не са ме били.. Ама съм сигурен, че много скоро ще се случи.
А затова защо всички са биещи, а не бити..
Много просто ти ако видиш, че ще те размаже отсрещния слизаш ли от колата?

А на случки съм присъствал много.. особено преди баща ми като караше един москвич с истърбушена седялка изглежда вътре като първокласник.. А е 194 висок към 130 кг и много са го псували и слизали от колите.. ама като слезе той.. те се качват със същата скорост и надъханост както са слезли и започнали. Случвало се и на бой да ставам свидетел, но в масата от случеи само със слизането от колата се решава конфликта.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 31 Авг 2008, 18:19

justboy написа:Много просто ти ако видиш, че ще те размаже отсрещния слизаш ли от колата?

да :mhihi: малко закаляване няма лошо :mhihi:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 31 Авг 2008, 18:30

benzin написа:
justboy написа:Много просто ти ако видиш, че ще те размаже отсрещния слизаш ли от колата?

да :mhihi: малко закаляване няма лошо :mhihi:

Аз съм на 100% съгласен с това за каляването.
Ама са си частни случаи. А и всички сме запознати със задмониторните баткарамбовци.

Потребител
Аватар

Мнение от TouchAndGo » 31 Авг 2008, 20:22

На мен пък ми се случи веднъж... един с Хъмър щеше да ме бие, а накрая започна да ме сваля.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 31 Авг 2008, 20:54

TouchAndGo написа:На мен пък ми се случи веднъж... един с Хъмър щеше да ме бие, а накрая започна да ме сваля.
Ти са надуваш ли се,а!? 8)
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Re: сбивали ли сте по време на шофиране?

Мнение от Apassionata » 01 Сеп 2008, 10:04

AcOrP написа:CA-4262-MC моля-те внимавай,че части незнам откаде ще намирам после :)

Споко, иам един приятел на "Симеон", оня ден за 10 минути ми намери датчик за заден ход / не ми светеха белите светлини отзад/. Даже цели 4 ми намери, ни един не ставаше, хахахаха
А номера ти го запомних, кат в омагьосан кръг - 4+2=6-2 пак 4 :lol: Ще ти свирна и щи се усмихна кат те видя. Ако не съм ти отнесла бронята, де :P
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 01 Сеп 2008, 10:30

PhilAnselmo написа:На мен ми е най-готино, като спра да пусна някой пешеходец и той ме напсува :shock: Случвало се 2-3 пъти и направо откачам...ама докато сляза и тях ги няма вече :mhihi:

Ааа, мене един път вали дъжд, ама яко вали, правим от Др. Цанков десен на парк-хотела и оня ми ти пешеходец прас с чадъра по колата отзад по колонката, викам си майната му, сега ега не сляза в тоя дъжд...ненормалници....
никога не ми се е налагало да се бия за подобни неща, ядосвал съм се, псувам, кълна, ама чак пък да сляза да се млатя - :nono:
Има други неща за които си заслужава да се сбиеш според мен, за това - не...
F**k them all!

Потребител
Аватар

Мнение от TouchAndGo » 01 Сеп 2008, 20:01

Глупости. Просто ситуацията беше смешна, затова го написах.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 01 Сеп 2008, 20:11

TouchAndGo написа:

Глупости. Просто ситуацията беше смешна, затова го написах.
:winky: Майтапя се,мацка!Храни ги и ти!(Само,ако си сигурна,че си права!)Няма по-изкарващо от равновесие нещо от това жена да се отяде на един мъж в пътна обстановка....! :mhihi: :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emdless4 » 11 Сеп 2008, 12:05

Vra4anin написа:да съм се сбивал по време на шофиране - не съм. Ама съм си биел ч**ия (или казано по-възпитано - правил съм си ножка :mhihi: ) по време на шофиране.

гаааааа.... с тва изби рибата агагаапхахахаа, имаше една тема "какво сте правили, което никой друг не е " или нещо подобно, само за там си :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 11 Сеп 2008, 13:32

Apassionata написа:слизам, ше го убием тоя, и чадър имах и бая се бех залетела... Не стига че кара в насрещното в еднопосочна улица, пък е ше се дърви... с некъв таралясник на Черна лимузина, егаси смелоста

Красота си ти :mhihi:
Жива да не бях... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Глей са, не е важно кой ква кола кара, а КАК я кара....
Докато има разсъждения от тоя род нещата едва ли ще се орпавят :help: :help: :help: :help: :help:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Потребител
Аватар

Мнение от DEDATA » 12 Сеп 2008, 9:03

много ТЕРОРИСТИ тука бре :mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 12 Сеп 2008, 9:20

M2PR написа:
Apassionata написа:слизам, ше го убием тоя, и чадър имах и бая се бех залетела... Не стига че кара в насрещното в еднопосочна улица, пък е ше се дърви... с некъв таралясник на Черна лимузина, егаси смелоста

Красота си ти :mhihi:
Жива да не бях... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Глей са, не е важно кой ква кола кара, а КАК я кара....
Докато има разсъждения от тоя род нещата едва ли ще се орпавят :help: :help: :help: :help: :help:

Красота съм аз, хахахах
Виж ти са, в случката, която съм описала, този с таралясника беше абсолютно в наручение и беше доста нагло да псува и да нарежда по наш адрес. Уважавам всички на пътя, независима дали са в последен модел лимузини, или в старички скромни коли. Не всеки има възможности за скъпа кола, за някои това просто не е преоритет или пък е имал по-малко късмет в живота.... Разбира се, че е важно КАК се кара, побеснявам когато някой, качил се на ... Ауди А8 да речем кара безобразно - притиска те, изпреварва те отдясно, свири като побеснял, просто щото караш с една идея по-бавно, отколкото той е решил че тряя да се кара в тоя участък... Така че вероятно не си ме разбрала правилно ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Сеп 2008, 22:51

Защо така умря тази иначе толкова интересна тема :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата