сбивали ли сте по време на шофиране?
Модератор: Общи модератори
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
На мен ми е най-готино, като спра да пусна някой пешеходец и той ме напсува
Случвало се 2-3 пъти и направо откачам...ама докато сляза и тях ги няма вече 

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Глупаци на пътя много.
Случва се и аз да греша случва се на всеки да сгреши.
Аз като сгреша се извинявам. И много уважавам друг като сгреши да ми се извини може да ме е свил всичко да направи извини ли се човека вече е тъпо да се стига до бой.
Ама най-много мразя, като се извиня някой да ме напсува и това най-често става с бакшиши намалял съм спирал съм.. ама те продължават.
И като ги запука някой да ги бие викат по радиото "Елате бият ме едисикъде съм". И незнам таксиметровите шофьори смятат за срамно ползването на мигач ли? Спокоен съм на пътя при всякакви ситуации само да не ме псуват да си гледат карането и толкова. Не съм бил, не са ме били.. Ама съм сигурен, че много скоро ще се случи.
А затова защо всички са биещи, а не бити..
Много просто ти ако видиш, че ще те размаже отсрещния слизаш ли от колата?
А на случки съм присъствал много.. особено преди баща ми като караше един москвич с истърбушена седялка изглежда вътре като първокласник.. А е 194 висок към 130 кг и много са го псували и слизали от колите.. ама като слезе той.. те се качват със същата скорост и надъханост както са слезли и започнали. Случвало се и на бой да ставам свидетел, но в масата от случеи само със слизането от колата се решава конфликта.
Случва се и аз да греша случва се на всеки да сгреши.
Аз като сгреша се извинявам. И много уважавам друг като сгреши да ми се извини може да ме е свил всичко да направи извини ли се човека вече е тъпо да се стига до бой.
Ама най-много мразя, като се извиня някой да ме напсува и това най-често става с бакшиши намалял съм спирал съм.. ама те продължават.
И като ги запука някой да ги бие викат по радиото "Елате бият ме едисикъде съм". И незнам таксиметровите шофьори смятат за срамно ползването на мигач ли? Спокоен съм на пътя при всякакви ситуации само да не ме псуват да си гледат карането и толкова. Не съм бил, не са ме били.. Ама съм сигурен, че много скоро ще се случи.
А затова защо всички са биещи, а не бити..
Много просто ти ако видиш, че ще те размаже отсрещния слизаш ли от колата?
А на случки съм присъствал много.. особено преди баща ми като караше един москвич с истърбушена седялка изглежда вътре като първокласник.. А е 194 висок към 130 кг и много са го псували и слизали от колите.. ама като слезе той.. те се качват със същата скорост и надъханост както са слезли и започнали. Случвало се и на бой да ставам свидетел, но в масата от случеи само със слизането от колата се решава конфликта.
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
benzin написа:justboy написа:Много просто ти ако видиш, че ще те размаже отсрещния слизаш ли от колата?
дамалко закаляване няма лошо
Аз съм на 100% съгласен с това за каляването.
Ама са си частни случаи. А и всички сме запознати със задмониторните баткарамбовци.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Ти са надуваш ли се,а!?TouchAndGo написа:На мен пък ми се случи веднъж... един с Хъмър щеше да ме бие, а накрая започна да ме сваля.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: сбивали ли сте по време на шофиране?
AcOrP написа:CA-4262-MC моля-те внимавай,че части незнам откаде ще намирам после
Споко, иам един приятел на "Симеон", оня ден за 10 минути ми намери датчик за заден ход / не ми светеха белите светлини отзад/. Даже цели 4 ми намери, ни един не ставаше, хахахаха
А номера ти го запомних, кат в омагьосан кръг - 4+2=6-2 пак 4

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
PhilAnselmo написа:На мен ми е най-готино, като спра да пусна някой пешеходец и той ме напсуваСлучвало се 2-3 пъти и направо откачам...ама докато сляза и тях ги няма вече
Ааа, мене един път вали дъжд, ама яко вали, правим от Др. Цанков десен на парк-хотела и оня ми ти пешеходец прас с чадъра по колата отзад по колонката, викам си майната му, сега ега не сляза в тоя дъжд...ненормалници....
никога не ми се е налагало да се бия за подобни неща, ядосвал съм се, псувам, кълна, ама чак пък да сляза да се млатя -

Има други неща за които си заслужава да се сбиеш според мен, за това - не...
F**k them all!
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
TouchAndGo написа:Ти са надуваш ли се,а!?
Глупости. Просто ситуацията беше смешна, затова го написах.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Apassionata написа:слизам, ше го убием тоя, и чадър имах и бая се бех залетела... Не стига че кара в насрещното в еднопосочна улица, пък е ше се дърви... с некъв таралясник на Черна лимузина, егаси смелоста
Красота си ти

Жива да не бях...

Глей са, не е важно кой ква кола кара, а КАК я кара....
Докато има разсъждения от тоя род нещата едва ли ще се орпавят

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
M2PR написа:Apassionata написа:слизам, ше го убием тоя, и чадър имах и бая се бех залетела... Не стига че кара в насрещното в еднопосочна улица, пък е ше се дърви... с некъв таралясник на Черна лимузина, егаси смелоста
Красота си ти![]()
Жива да не бях...![]()
![]()
![]()
Глей са, не е важно кой ква кола кара, а КАК я кара....
Докато има разсъждения от тоя род нещата едва ли ще се орпавят![]()
![]()
![]()
![]()
Красота съм аз, хахахах
Виж ти са, в случката, която съм описала, този с таралясника беше абсолютно в наручение и беше доста нагло да псува и да нарежда по наш адрес. Уважавам всички на пътя, независима дали са в последен модел лимузини, или в старички скромни коли. Не всеки има възможности за скъпа кола, за някои това просто не е преоритет или пък е имал по-малко късмет в живота.... Разбира се, че е важно КАК се кара, побеснявам когато някой, качил се на ... Ауди А8 да речем кара безобразно - притиска те, изпреварва те отдясно, свири като побеснял, просто щото караш с една идея по-бавно, отколкото той е решил че тряя да се кара в тоя участък... Така че вероятно не си ме разбрала правилно

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911