ЗА КЛЮЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E сега ако ,,,,,,,,,,

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от MartiX5 » 10 Фев 2009, 21:15

Мисълта му беше най-вероятно че тва изказване дето го напраи с "ДПС да си управляват" не говори за интелигентност само по себе си.Тва не е нормално поведение за един мислещ член на едно гражданско общество. И поради такова мислене тази държава няма да се оправи не за 20 ами за още 120 години. :evil: :evil: :evil: Хората по цял свят ако не харесват нещо се борят за промяната му и за нещо по-хубаво и не мирясват докато не се случи, а тука се знае само "Аз няма да гласувам" ; "аз няма да протестирам" ; "аз не искам да се занимавам с нищо освен със себе си" и други подобни мнения. Ми аз тогава питам : Кой да се занимава с нас и държавата ни след като ние не искаме сами да се занимаваме?
И веднага мога да отговоря: Всичките тея турци, цигани и секва друга сган полуграмотна и неелита ще решава вместо нас какво да се случва и кога. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
И това наистина е много жалко, защото каквото си причиняваме сами никой друг не може да ни причини. :banghead:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 10 Фев 2009, 21:40

MartiX5 написа:Мисълта му беше най-вероятно че тва изказване дето го напраи с "ДПС да си управляват" не говори за интелигентност само по себе си.Тва не е нормално поведение за един мислещ член на едно гражданско общество. И поради такова мислене тази държава няма да се оправи не за 20 ами за още 120 години. :evil: :evil: :evil: Хората по цял свят ако не харесват нещо се борят за промяната му и за нещо по-хубаво и не мирясват докато не се случи, а тука се знае само "Аз няма да гласувам" ; "аз няма да протестирам" ; "аз не искам да се занимавам с нищо освен със себе си" и други подобни мнения. Ми аз тогава питам : Кой да се занимава с нас и държавата ни след като ние не искаме сами да се занимаваме?
И веднага мога да отговоря: Всичките тея турци, цигани и секва друга сган полуграмотна и неелита ще решава вместо нас какво да се случва и кога. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
И това наистина е много жалко, защото каквото си причиняваме сами никой друг не може да ни причини. :banghead:

1.В България няма гражданско общество
2.В България не се спазва "Общественият догор" с политиците- избереш некои и после не можеш да го отзовеш ако е ламер
3.В България сме силни пред клавиатурата
4.В България НЕ останаха много умни и интелигентни хора - повечето са на Запад...ИЗток,....Север....Юг
5.В България не гледаме в нашето канче, а в това на Вуте
6.След 2 седмици ЕМИГРИРАМ за Кипър и се надявам България да загуби един човек с няколко езика и няколко образования ЗАВИНАГИ - ще работя за чужда държава и няма да позволя наследниците ми да се родят в родината... :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 10 Фев 2009, 22:19

aygofan написа:
MartiX5 написа:Мисълта му беше най-вероятно че тва изказване дето го напраи с "ДПС да си управляват" не говори за интелигентност само по себе си.Тва не е нормално поведение за един мислещ член на едно гражданско общество. И поради такова мислене тази държава няма да се оправи не за 20 ами за още 120 години. :evil: :evil: :evil: Хората по цял свят ако не харесват нещо се борят за промяната му и за нещо по-хубаво и не мирясват докато не се случи, а тука се знае само "Аз няма да гласувам" ; "аз няма да протестирам" ; "аз не искам да се занимавам с нищо освен със себе си" и други подобни мнения. Ми аз тогава питам : Кой да се занимава с нас и държавата ни след като ние не искаме сами да се занимаваме?

2.В България не се спазва "Общественият догор" с политиците- избереш некои и после не можеш да го отзовеш ако е ламер
4.В България НЕ останаха много умни и интелигентни хора - повечето са на Запад...ИЗток,....Север....Юг
6.След 2 седмици ЕМИГРИРАМ за Кипър и се надявам България да загуби един човек с няколко езика и няколко образования ЗАВИНАГИ - ще работя за чужда държава и няма да позволя наследниците ми да се родят в родината... :roll:

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Точно заради тва , дядо ти ,на дядо ти дядо му и пра-пра дядото на пра дядо ти са проляли кръвта си . За такива "целеустремени" патриоти като теб - хората не са напускали БГ , когато са ни клали и драли , но такива професорчета,като тебе се хвалят как ще избягат и как техните деца няма да са българи . СКРИИ СЕ БЕ , и не казвай че си българин , викай че си грък,македонеци и там къв ти роди полиглотската глава ... Дано накрая в БГ освен цигани и турци , останат само БЪЛГАРИ , а не "българи" .
Срам те е че си българин , но като стане въпрос за славното ни минало , ти няка си се чувстваш част от тези успехи и наследник - АМИ НЕ СИ :idea: :idea: :idea:
Ти си поредния глезен лигльо , който търси лесното ... Само , че жена си избираш един път и като се ожениш , не тичаш след всяка друга - защото винаги има по-хубави и по-умни - но е тярбва цял живот да я търсиш , а да намериш една и със нея да се опиташ да изгладиш всичко .
ПС:И да не земеш да си правиш труда да ми пишеш ЛС !
Последна промяна acho.rs на 10 Фев 2009, 22:24, променена общо 1 път

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Фев 2009, 22:22

acho.rs написа:
aygofan написа:

Точно заради тва , дядо ти ,на дядо ти дядо му и пра-пра дядото на пра дядо ти са проляли кръвта си . За такива "целеустремени" патриоти като теб - хората не са напускали БГ , когато са ни клали и драли , но такива професорчета,като тебе се хвалят как ще избягат и как техните деца няма да са българи . СКРИИ СЕ БЕ , и не казвай че си българин , викай че си грък,македонеци и там къв ти роди полиглотската глава ... Дано накрая в БГ освен цигани и турци , останат само БЪЛГАРИ , а не "българи" .
Срам те е че си българин , но като стане въпрос за славното ни минало , ти няка си се чувстваш част от тези успехи и наследник - АМИ НЕ СИ :idea: :idea: :idea:
Ти си поредния глезен лигльо , който търси лесното . Айде и недей да ми пишеш ЛС .
а вие ,мистър като стоите тук ,как помагате на родината ,или се сравняваш с ония ,дето са проляли кръвта си за БГ ли...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 10 Фев 2009, 23:09

acho.rs написа:ПС:И да не земеш да си правиш труда да ми пишеш ЛС !

Тоа па...Тоа па....Ти луд ли си???
За какво да се хабя да ти пиша ЛС???
Аз не се срамувам, че съм БГ - приемам го за даденост....
Боли ме кой за какво се е борил и как е живял...Всеки сам си носи кръста...
Иначе като чуя българска реч омайна сладка зад граница, по никъкъФ начин не се издавам, че съм БГ и гледам да избегна сънародниците....
И да - слабо ме грее какво си мислиш за мен - данък Обществено мнение не плащам.... :twisted:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от MartiX5 » 11 Фев 2009, 0:07

Пич по тоя път на имиграцията дето ти отиваш аз вече съм минал и да ти кажа вервай ми няма да ти хареса много ама гледай да не го осъзнаеш късно. Иначе ти пожелавам успех в живота и съм на мнение че държавата е достатъчно зле и няма нужда от такива пичове като тебе които с безхаберието си са я оставили да стигне до тук. Не го приемай лично защото сте много, а аз визирам всички с такова мислене в тези си постове.
И гражданско общество няма защото то не се е появило никъде от самосебе си а е създадено от населението на всяка една държава в която съществува това понятие.Ма кво ли ти обяснявам кат на теб ти дреме. Ходи стани велик баровец при братята гърци и си гледай кефа.
А нека който има някакви амбиции да живее в тази държава която е наша родина и да я направи годна за живеене поне за нашите деца да остане и да прави каквото може и каквото намери за добре. :|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 11 Фев 2009, 0:14

MartiX5 написа:Пич по тоя път на имиграцията дето ти отиваш аз вече съм минал и да ти кажа вервай ми няма да ти хареса много ...|

Напълно съм съгласен с теб....Дори и заплатата ми ще бъде с около 15% по-ниска от сегашната ми, но така е в световните консултански компании....
Не знам ЗАЩО реши, че няма да ми хареса - имам собствен апартамент, имам си кола, познавам повечето си скандинавски съседи.... :twisted:
Аз не отивам да рия тор във ферма....
Нещо ми простееш с тези мисли за "велики баровци"... :roll:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Фев 2009, 1:16

MartiX5 написа: А нека който има някакви амбиции да живее в тази държава която е наша родина и да я направи годна за живеене поне за нашите деца да остане и да прави каквото може и каквото намери за добре. :|
специално и конкретно ти колега как ще направиш БГ по-годно място за живеене ,ако не е тайна?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 11 Фев 2009, 1:27

ACCELERATOR написа:Е с какво се оправя - не знам... Ти като си от Плевен, идвал ли си в София? А ходил ли си във Варна? Вярно, че Варна е 3 пъти по-малък град от София, но.. е много по-подреден, по-чист, по-красив град от София. В София е една анархия, кал и мръсотия. Двата важни въпроса - за боклука и за околовръстното - се решиха (и то частично, даже проблема с боклука тепърва предстои, но тогава Бойко ще е премиер) благодарение на сътрудничеството на Бойко и Сергейко. Двамата, дето разиграват театър по медиите, уж се мразят, а току виж след изборите, в „името на България“ намерят общ език отново :mhihi:
Колега любопитен съм какво мислиш за управниците на България през последните 40-50 години ,- Цола Драгойчева , Дража Вълчева , Станко Тодоров Андрей Луканов -за тези какво знаеш ? както и конкретно за Станишев, Доган , Първанов , Лилов , Румен Петков , Милен Велчев , Премянов . Какво толкова харесваш на тройната коалиция?
Възможно ли е да вярваш ,че Бойко и Станишев играят театър ?
Не мислиш ли ,че няма как Бойко да е виновен за всичко ? А всички негови опоненти да са чисти като момина сълза .
Че си против Бойко е ясно .
И ще споделиш ли на колко години си ?
Впечатляваш се се за някакви дупки , а какво ще кажеш за Кремиковци ? Бойко го е направил преди да се роди за да трови София , а сега кърти и асфалта....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 11 Фев 2009, 1:54

Ами и аз не го харесва Бойкото ви и не само него:mhihi:
Какво точно трябва да харесваме в него?
Аз от него работа не искам, не се надявам просто да вдигне някой заплатите за да заживея добре?
Пари мога да си изкарвам и сега, но какво от това, като нещо не ме кефи обстановката, а именно мръсотия до шия и да не изреждам... Знаете за какво говоря!
И ако мислите, че като дойде на власт нещо ще се промени, дълбоко се заблуждавате!

И смного от нещата да не кажа всичко съм съгласен с aygofan

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 11 Фев 2009, 1:56

Защо реши, че харесвам тройната коалиция? :mhihi:
Напротив, никак даже не я харесвам. В нея всеки държи другия с компромати, а коалицията се крепи единствено на общият си „идеал“ да открадне колкото може повече.
Това, че не харесвам Бойко, не значи, че харесвам БСП и Станишев. Напротив, за мен те са две страни на една и съща монета. Почти съм убеден, че след изборите „ще намерят общ език“, и ще направят коалиция. Понеже българският народ (а и ЕС) искат осъдени политици, това ще бъдат някои политици от НДСВ, защото те така или иначе след предстоящите избори няма да съществуват като партия. ДПС и Доган са прекалено силни, за да ги пипне някой.
А на теб, колега, какво от свършеното в София от ББ ти харесва? Аз сравнявам София с вторият по големина град в България - Варна. Ами Варна е по-хубав град. Според мен. А преди 10-на години не беше така.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 11 Фев 2009, 2:09

Е тогава вече не разбирам . Излиза ,че дори не искаш и да пробваме с Б.Борисов. Няма гаранция - да . Но поне ще опитаме . Ако не съм прав - нищо няма да се промени , но ако съм ....
Имам един облог за 1 бутилка Джеймисън със SaSo ...Скиса и той каза че ще черпи .... ,че Б.Борисов няма да се коалира с ДПС . Казвам ,че и с БСП няма . Приемаш ли ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 11 Фев 2009, 2:19

Не знам дали некои от Вас е стъпвал наскоро в гр.Кържали - в Общината на един български град се говори на турски и българите стоим и чакаме да свършим неква работа...но без говорим ТУРСКИ е трудно....А местните хора са са примирили и не им прави вече и впечатление...Аз все още съм потресен.... :shock: :shock: :shock:
Да не говорим за кметовете на ДПС....сарайте на Доган...проектите за джамии в София....
Сакса Кобурготски миналия ден се изказа в един английски вестник по повод на двореца "Кричим" - този пич съди България в Страсбург.... :help: :help: :help:
БСП, АТАКА, СДС...изобщо не искам да ги коментирам... :roll:
В Гърция гласуването е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - но те явно не са демократи, не са в ЕС, и са много по-назад от нас.....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 11 Фев 2009, 10:47

Bogat-Beden написа:
acho.rs написа:
aygofan написа:

Ти си поредния глезен лигльо , който търси лесното . Айде и недей да ми пишеш ЛС .
а вие ,мистър като стоите тук ,как помагате на родината ,или се сравняваш с ония ,дето са проляли кръвта си за БГ ли...

Ще ти обясня господин "типичн българин" който задава въпроси като на комшията от село - ами бях малко в чужбина , донесох някой лев и сега се опитвам да започна малък бизнес и да подобря живота на хората околи мен - поне на най-близките . Ако аз помогна , да заживят по-добре майка ми,баща ми , сестра ми и евентуално някоя жена , да се радват на българските красоти и природа... то тогава АЗ СЪМ НАПРАВИЛ НЕЩО .
ПС: да чувствам се съпричастен - пра-дядовците ми са били на фронта , ще ме е срам да избягам от БГ :idea:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 11 Фев 2009, 11:39

aygofan написа:Не знам дали некои от Вас е стъпвал наскоро в гр.Кържали - в Общината на един български град се говори на турски и българите стоим и чакаме да свършим неква работа...но без говорим ТУРСКИ е трудно....А местните хора са са примирили и не им прави вече и впечатление...Аз все още съм потресен.... :shock: :shock: :shock:
Да не говорим за кметовете на ДПС....сарайте на Доган...проектите за джамии в София....
Сакса Кобурготски миналия ден се изказа в един английски вестник по повод на двореца "Кричим" - този пич съди България в Страсбург.... :help: :help: :help:
БСП, АТАКА, СДС...изобщо не искам да ги коментирам... :roll:
В Гърция гласуването е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - но те явно не са демократи, не са в ЕС, и са много по-назад от нас.....

Аз още преди години ходих в общината в Кърджали /преди 9 години за едно Е36/, и беше супер гадно се едно не си в БГ, на табели те по стаите с големи букви пише на турски а с малки на Български! Там май са се предали хората Българи!
Имах и приятели там, но май почти всички не са в БГ вече.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата