ЗА КЛЮЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E сега ако ,,,,,,,,,,
Модератор: Общи модератори
Мисълта му беше най-вероятно че тва изказване дето го напраи с "ДПС да си управляват" не говори за интелигентност само по себе си.Тва не е нормално поведение за един мислещ член на едно гражданско общество. И поради такова мислене тази държава няма да се оправи не за 20 ами за още 120 години.
Хората по цял свят ако не харесват нещо се борят за промяната му и за нещо по-хубаво и не мирясват докато не се случи, а тука се знае само "Аз няма да гласувам" ; "аз няма да протестирам" ; "аз не искам да се занимавам с нищо освен със себе си" и други подобни мнения. Ми аз тогава питам : Кой да се занимава с нас и държавата ни след като ние не искаме сами да се занимаваме?
И веднага мога да отговоря: Всичките тея турци, цигани и секва друга сган полуграмотна и неелита ще решава вместо нас какво да се случва и кога.
И това наистина е много жалко, защото каквото си причиняваме сами никой друг не може да ни причини.

И веднага мога да отговоря: Всичките тея турци, цигани и секва друга сган полуграмотна и неелита ще решава вместо нас какво да се случва и кога.

И това наистина е много жалко, защото каквото си причиняваме сами никой друг не може да ни причини.

MartiX5 написа:Мисълта му беше най-вероятно че тва изказване дето го напраи с "ДПС да си управляват" не говори за интелигентност само по себе си.Тва не е нормално поведение за един мислещ член на едно гражданско общество. И поради такова мислене тази държава няма да се оправи не за 20 ами за още 120 години.![]()
![]()
Хората по цял свят ако не харесват нещо се борят за промяната му и за нещо по-хубаво и не мирясват докато не се случи, а тука се знае само "Аз няма да гласувам" ; "аз няма да протестирам" ; "аз не искам да се занимавам с нищо освен със себе си" и други подобни мнения. Ми аз тогава питам : Кой да се занимава с нас и държавата ни след като ние не искаме сами да се занимаваме?
И веднага мога да отговоря: Всичките тея турци, цигани и секва друга сган полуграмотна и неелита ще решава вместо нас какво да се случва и кога.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1.В България няма гражданско общество
2.В България не се спазва "Общественият догор" с политиците- избереш некои и после не можеш да го отзовеш ако е ламер
3.В България сме силни пред клавиатурата
4.В България НЕ останаха много умни и интелигентни хора - повечето са на Запад...ИЗток,....Север....Юг
5.В България не гледаме в нашето канче, а в това на Вуте
6.След 2 седмици ЕМИГРИРАМ за Кипър и се надявам България да загуби един човек с няколко езика и няколко образования ЗАВИНАГИ - ще работя за чужда държава и няма да позволя наследниците ми да се родят в родината...

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
aygofan написа:MartiX5 написа:Мисълта му беше най-вероятно че тва изказване дето го напраи с "ДПС да си управляват" не говори за интелигентност само по себе си.Тва не е нормално поведение за един мислещ член на едно гражданско общество. И поради такова мислене тази държава няма да се оправи не за 20 ами за още 120 години.![]()
![]()
И веднага мога да отговоря: Всичките тея турци, цигани и секва друга сган полуграмотна и неелита ще решава вместо нас какво да се случва и кога.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2.В България не се спазва "Общественият догор" с политиците- избереш некои и после не можеш да го отзовеш ако е ламер
4.В България НЕ останаха много умни и интелигентни хора - повечето са на Запад...ИЗток,....Север....Юг
6.След 2 седмици ЕМИГРИРАМ за Кипър и се надявам България да загуби един човек с няколко езика и няколко образования ЗАВИНАГИ - ще работя за чужда държава и няма да позволя наследниците ми да се родят в родината...

Точно заради тва , дядо ти ,на дядо ти дядо му и пра-пра дядото на пра дядо ти са проляли кръвта си . За такива "целеустремени" патриоти като теб - хората не са напускали БГ , когато са ни клали и драли , но такива професорчета,като тебе се хвалят как ще избягат и как техните деца няма да са българи . СКРИИ СЕ БЕ , и не казвай че си българин , викай че си грък,македонеци и там къв ти роди полиглотската глава ... Дано накрая в БГ освен цигани и турци , останат само БЪЛГАРИ , а не "българи" .
Срам те е че си българин , но като стане въпрос за славното ни минало , ти няка си се чувстваш част от тези успехи и наследник - АМИ НЕ СИ

Ти си поредния глезен лигльо , който търси лесното ... Само , че жена си избираш един път и като се ожениш , не тичаш след всяка друга - защото винаги има по-хубави и по-умни - но е тярбва цял живот да я търсиш , а да намериш една и със нея да се опиташ да изгладиш всичко .
ПС:И да не земеш да си правиш труда да ми пишеш ЛС !
Последна промяна acho.rs на 10 Фев 2009, 22:24, променена общо 1 път
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
а вие ,мистър като стоите тук ,как помагате на родината ,или се сравняваш с ония ,дето са проляли кръвта си за БГ ли...acho.rs написа:aygofan написа:MartiX5 написа:Мисълта му беше най-вероятно че тва изказване дето го напраи с "ДПС да си управляват" не говори за интелигентност само по себе си.Тва не е нормално поведение за един мислещ член на едно гражданско общество. И поради такова мислене тази държава няма да се оправи не за 20 ами за още 120 години.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Точно заради тва , дядо ти ,на дядо ти дядо му и пра-пра дядото на пра дядо ти са проляли кръвта си . За такива "целеустремени" патриоти като теб - хората не са напускали БГ , когато са ни клали и драли , но такива професорчета,като тебе се хвалят как ще избягат и как техните деца няма да са българи . СКРИИ СЕ БЕ , и не казвай че си българин , викай че си грък,македонеци и там къв ти роди полиглотската глава ... Дано накрая в БГ освен цигани и турци , останат само БЪЛГАРИ , а не "българи" .
Срам те е че си българин , но като стане въпрос за славното ни минало , ти няка си се чувстваш част от тези успехи и наследник - АМИ НЕ СИ![]()
![]()
![]()
Ти си поредния глезен лигльо , който търси лесното . Айде и недей да ми пишеш ЛС .
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
acho.rs написа:ПС:И да не земеш да си правиш труда да ми пишеш ЛС !
Тоа па...Тоа па....Ти луд ли си???
За какво да се хабя да ти пиша ЛС???
Аз не се срамувам, че съм БГ - приемам го за даденост....
Боли ме кой за какво се е борил и как е живял...Всеки сам си носи кръста...
Иначе като чуя българска реч омайна сладка зад граница, по никъкъФ начин не се издавам, че съм БГ и гледам да избегна сънародниците....
И да - слабо ме грее какво си мислиш за мен - данък Обществено мнение не плащам....

Пич по тоя път на имиграцията дето ти отиваш аз вече съм минал и да ти кажа вервай ми няма да ти хареса много ама гледай да не го осъзнаеш късно. Иначе ти пожелавам успех в живота и съм на мнение че държавата е достатъчно зле и няма нужда от такива пичове като тебе които с безхаберието си са я оставили да стигне до тук. Не го приемай лично защото сте много, а аз визирам всички с такова мислене в тези си постове.
И гражданско общество няма защото то не се е появило никъде от самосебе си а е създадено от населението на всяка една държава в която съществува това понятие.Ма кво ли ти обяснявам кат на теб ти дреме. Ходи стани велик баровец при братята гърци и си гледай кефа.
А нека който има някакви амбиции да живее в тази държава която е наша родина и да я направи годна за живеене поне за нашите деца да остане и да прави каквото може и каквото намери за добре.
И гражданско общество няма защото то не се е появило никъде от самосебе си а е създадено от населението на всяка една държава в която съществува това понятие.Ма кво ли ти обяснявам кат на теб ти дреме. Ходи стани велик баровец при братята гърци и си гледай кефа.
А нека който има някакви амбиции да живее в тази държава която е наша родина и да я направи годна за живеене поне за нашите деца да остане и да прави каквото може и каквото намери за добре.

MartiX5 написа:Пич по тоя път на имиграцията дето ти отиваш аз вече съм минал и да ти кажа вервай ми няма да ти хареса много ...|
Напълно съм съгласен с теб....Дори и заплатата ми ще бъде с около 15% по-ниска от сегашната ми, но така е в световните консултански компании....
Не знам ЗАЩО реши, че няма да ми хареса - имам собствен апартамент, имам си кола, познавам повечето си скандинавски съседи....

Аз не отивам да рия тор във ферма....
Нещо ми простееш с тези мисли за "велики баровци"...

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
специално и конкретно ти колега как ще направиш БГ по-годно място за живеене ,ако не е тайна?MartiX5 написа: А нека който има някакви амбиции да живее в тази държава която е наша родина и да я направи годна за живеене поне за нашите деца да остане и да прави каквото може и каквото намери за добре.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Колега любопитен съм какво мислиш за управниците на България през последните 40-50 години ,- Цола Драгойчева , Дража Вълчева , Станко Тодоров Андрей Луканов -за тези какво знаеш ? както и конкретно за Станишев, Доган , Първанов , Лилов , Румен Петков , Милен Велчев , Премянов . Какво толкова харесваш на тройната коалиция?ACCELERATOR написа:Е с какво се оправя - не знам... Ти като си от Плевен, идвал ли си в София? А ходил ли си във Варна? Вярно, че Варна е 3 пъти по-малък град от София, но.. е много по-подреден, по-чист, по-красив град от София. В София е една анархия, кал и мръсотия. Двата важни въпроса - за боклука и за околовръстното - се решиха (и то частично, даже проблема с боклука тепърва предстои, но тогава Бойко ще е премиер) благодарение на сътрудничеството на Бойко и Сергейко. Двамата, дето разиграват театър по медиите, уж се мразят, а току виж след изборите, в „името на България“ намерят общ език отново
Възможно ли е да вярваш ,че Бойко и Станишев играят театър ?
Не мислиш ли ,че няма как Бойко да е виновен за всичко ? А всички негови опоненти да са чисти като момина сълза .
Че си против Бойко е ясно .
И ще споделиш ли на колко години си ?
Впечатляваш се се за някакви дупки , а какво ще кажеш за Кремиковци ? Бойко го е направил преди да се роди за да трови София , а сега кърти и асфалта....
Ами и аз не го харесва Бойкото ви и не само него:mhihi:
Какво точно трябва да харесваме в него?
Аз от него работа не искам, не се надявам просто да вдигне някой заплатите за да заживея добре?
Пари мога да си изкарвам и сега, но какво от това, като нещо не ме кефи обстановката, а именно мръсотия до шия и да не изреждам... Знаете за какво говоря!
И ако мислите, че като дойде на власт нещо ще се промени, дълбоко се заблуждавате!
И смного от нещата да не кажа всичко съм съгласен с aygofan
Какво точно трябва да харесваме в него?
Аз от него работа не искам, не се надявам просто да вдигне някой заплатите за да заживея добре?
Пари мога да си изкарвам и сега, но какво от това, като нещо не ме кефи обстановката, а именно мръсотия до шия и да не изреждам... Знаете за какво говоря!
И ако мислите, че като дойде на власт нещо ще се промени, дълбоко се заблуждавате!
И смного от нещата да не кажа всичко съм съгласен с aygofan
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Защо реши, че харесвам тройната коалиция?
Напротив, никак даже не я харесвам. В нея всеки държи другия с компромати, а коалицията се крепи единствено на общият си „идеал“ да открадне колкото може повече.
Това, че не харесвам Бойко, не значи, че харесвам БСП и Станишев. Напротив, за мен те са две страни на една и съща монета. Почти съм убеден, че след изборите „ще намерят общ език“, и ще направят коалиция. Понеже българският народ (а и ЕС) искат осъдени политици, това ще бъдат някои политици от НДСВ, защото те така или иначе след предстоящите избори няма да съществуват като партия. ДПС и Доган са прекалено силни, за да ги пипне някой.
А на теб, колега, какво от свършеното в София от ББ ти харесва? Аз сравнявам София с вторият по големина град в България - Варна. Ами Варна е по-хубав град. Според мен. А преди 10-на години не беше така.

Напротив, никак даже не я харесвам. В нея всеки държи другия с компромати, а коалицията се крепи единствено на общият си „идеал“ да открадне колкото може повече.
Това, че не харесвам Бойко, не значи, че харесвам БСП и Станишев. Напротив, за мен те са две страни на една и съща монета. Почти съм убеден, че след изборите „ще намерят общ език“, и ще направят коалиция. Понеже българският народ (а и ЕС) искат осъдени политици, това ще бъдат някои политици от НДСВ, защото те така или иначе след предстоящите избори няма да съществуват като партия. ДПС и Доган са прекалено силни, за да ги пипне някой.
А на теб, колега, какво от свършеното в София от ББ ти харесва? Аз сравнявам София с вторият по големина град в България - Варна. Ами Варна е по-хубав град. Според мен. А преди 10-на години не беше така.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Е тогава вече не разбирам . Излиза ,че дори не искаш и да пробваме с Б.Борисов. Няма гаранция - да . Но поне ще опитаме . Ако не съм прав - нищо няма да се промени , но ако съм ....
Имам един облог за 1 бутилка Джеймисън със SaSo ...Скиса и той каза че ще черпи .... ,че Б.Борисов няма да се коалира с ДПС . Казвам ,че и с БСП няма . Приемаш ли ?
Имам един облог за 1 бутилка Джеймисън със SaSo ...Скиса и той каза че ще черпи .... ,че Б.Борисов няма да се коалира с ДПС . Казвам ,че и с БСП няма . Приемаш ли ?
Не знам дали некои от Вас е стъпвал наскоро в гр.Кържали - в Общината на един български град се говори на турски и българите стоим и чакаме да свършим неква работа...но без говорим ТУРСКИ е трудно....А местните хора са са примирили и не им прави вече и впечатление...Аз все още съм потресен....
Да не говорим за кметовете на ДПС....сарайте на Доган...проектите за джамии в София....
Сакса Кобурготски миналия ден се изказа в един английски вестник по повод на двореца "Кричим" - този пич съди България в Страсбург....
БСП, АТАКА, СДС...изобщо не искам да ги коментирам...
В Гърция гласуването е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - но те явно не са демократи, не са в ЕС, и са много по-назад от нас.....

Да не говорим за кметовете на ДПС....сарайте на Доган...проектите за джамии в София....
Сакса Кобурготски миналия ден се изказа в един английски вестник по повод на двореца "Кричим" - този пич съди България в Страсбург....

БСП, АТАКА, СДС...изобщо не искам да ги коментирам...

В Гърция гласуването е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - но те явно не са демократи, не са в ЕС, и са много по-назад от нас.....
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Bogat-Beden написа:а вие ,мистър като стоите тук ,как помагате на родината ,или се сравняваш с ония ,дето са проляли кръвта си за БГ ли...acho.rs написа:aygofan написа:MartiX5 написа:Мисълта му беше най-вероятно че тва изказване дето го напраи с "ДПС да си управляват" не говори за интелигентност само по себе си.Тва не е нормално поведение за един мислещ член на едно гражданско общество. И поради такова мислене тази държава няма да се оправи не за 20 ами за още 120 години.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Срам те е че си българин , но като стане въпрос за славното ни минало , ти няка си се чувстваш част от тези успехи и наследник - АМИ НЕ СИ![]()
![]()
![]()
Ти си поредния глезен лигльо , който търси лесното . Айде и недей да ми пишеш ЛС .
Ще ти обясня господин "типичн българин" който задава въпроси като на комшията от село - ами бях малко в чужбина , донесох някой лев и сега се опитвам да започна малък бизнес и да подобря живота на хората околи мен - поне на най-близките . Ако аз помогна , да заживят по-добре майка ми,баща ми , сестра ми и евентуално някоя жена , да се радват на българските красоти и природа... то тогава АЗ СЪМ НАПРАВИЛ НЕЩО .
ПС: да чувствам се съпричастен - пра-дядовците ми са били на фронта , ще ме е срам да избягам от БГ

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
aygofan написа:Не знам дали некои от Вас е стъпвал наскоро в гр.Кържали - в Общината на един български град се говори на турски и българите стоим и чакаме да свършим неква работа...но без говорим ТУРСКИ е трудно....А местните хора са са примирили и не им прави вече и впечатление...Аз все още съм потресен....![]()
![]()
![]()
Сакса Кобурготски миналия ден се изказа в един английски вестник по повод на двореца "Кричим" - този пич съди България в Страсбург....![]()
![]()
![]()
БСП, АТАКА, СДС...изобщо не искам да ги коментирам...![]()
Аз още преди години ходих в общината в Кърджали /преди 9 години за едно Е36/, и беше супер гадно се едно не си в БГ, на табели те по стаите с големи букви пише на турски а с малки на Български! Там май са се предали хората Българи!
Имах и приятели там, но май почти всички не са в БГ вече.