Как да се оттървя от един пес
Модератор: Общи модератори
///peter написа:clubzendo написа:да утепеме и гълъбите както и врабчетатанай-големият преносител на болести се оказват гълъбите,доказан факт,всъщност не е точно така,най-големият приносител на зарази е човекът,да утрепеме спинаджиите,мангасарите,туберколозно болните,после като се свърши с тях,да минем и на тея с по леките обриви,накрая да останем само ...тея с русите коси и сини очи(ебаси и късмета че съм бъш такъв)![]()
![]()
хаха "fa6ist"
как така "фашист " веднага
нищо не съм казал за евреите...ама верно,и евреите..баси,познавам 2 ма дето са си за трепане

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Вие тука с едно куче почнахте и пак стигнахте че държавата ни била виновка.. Най лесното нещо като ти е толкова жал има си приспивателни, Хакваш му в една пържолка.. Апва си я заспива дум в багажника и после го изтърсваш по витоша.. Хем си доволен че го няма, не ти тежи на съвестта че си го убил. И природозащитниците са радостни че има още вълци по Витошата. Край на проблема.. Вие тръгнали да ми опъвате лукуми че еди си кой бил виновен.. Еми Като ви е проблем и ви мързи да свършете горепосоченото.. Кучкарника има номер ако не се лъжа.. Казвате че ви посяга да ви хапе и идват и го прибират.. така очистихме нашия квартал..
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Добре де ,аз па друго не мога да разбера..Това куче заради което става цялата дандъния тука ,така или иначе е дало фира вече...Колегата ,който пусна темата почерпи доста информация относно методите за ликвидиране,както и за хуманните такива...Мен по скоро ме инатерсува защо толкова години тоя проблем винаги присъства в предизборните дебати за избори на кметовете и никой досега не го е решил..И за да не ме разберете погрешно и тая тема пак да се превърне в анти-Бойко и т.н. политически простотий,искам да попитам : има ли средно голям или голям град в Б-я в който няма бездомни кучета?!?! Щото това определено е проблем..!! Мой познат катастрофира зверски заради пресисчащо куче в градски условия..!!За да го предпази....
Та да се върна пак на въпроса си :има ли място в България където този проблем е решен???И как е постигнато..?

Та да се върна пак на въпроса си :има ли място в България където този проблем е решен???И как е постигнато..?

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
вземи една въздушна пушка, 3-4 пъти като го загрееш само ще си тръгне.Тва с тровене не знам си какво го зае..те никои от нас не вярвам да го направи,другия варянт е качваш го в багажника и в съседен квартал...или оставяш природата сама да се погрижи,след време ще се появят по млади и силни пумяри и сами ще си го прогонят
но за едно съм съгласен,колкото по малко пумяри толкова по добре за нас и децата ни!
но за едно съм съгласен,колкото по малко пумяри толкова по добре за нас и децата ни!
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
Това куче ако види каква полемика отприщи, само ще избяга.
Обаждаш се на кучкарника и ако не го вземат, а кучето е агресивно - отрова. Ама да видиш, че само то я яде. По-лошото е да те набарат бабичките че си го тровнал - тогава може някоя да опита тебе да те отрови.
Не разбирам хора, на които не им пука, че ги обикалят улични кучета, а дори ги хранят.
Обаждаш се на кучкарника и ако не го вземат, а кучето е агресивно - отрова. Ама да видиш, че само то я яде. По-лошото е да те набарат бабичките че си го тровнал - тогава може някоя да опита тебе да те отрови.
Не разбирам хора, на които не им пука, че ги обикалят улични кучета, а дори ги хранят.
Escape написа:clubzendo написа:
Абе ти нормален ли си БЕ,като си олигофрен,ше те хапе естествено,как пък само тебе те хапе,и какво пък точно си му направил,те такива като теб като отидат в гората,първо палят всичко за да "не им пречи ",после си изхвърлят пепелниците от колата на улицата за да не им "мирише"
Я ми кажи,от къде си, къде си роден,майкати и баща ти от къде са,и в кой град живееш сега,все некой с нещо ви пречи,утре ако некой на улицата ти се изпречи с колата,какво,ще го застреляш ли...Иии баси и мъжо си,много си велик бре дее*ба![]()
![]()
Я са еби в гъза.....
боже боже колко мъка има по земята. Както написах в предишните мнения, 2 пъти ме напада песа. 1-я път бях с гипсиран крак и без патерици. Вървях едва едва с 0.5 км/ч
И затова ли съм ОЛИГОФРЕН? че съм вървял по улицата влачейки се? чуваш ли се изобщо какви глупости говориш. Живея в Младост 2 и кучето е точно там.
Само недей да генерализираш и обобщаваш щото най се нервя от глупости от рода "те такива като теб". Като не ме познаваш си спестявай подобни изказвания. Изобщо не виждам каква е връзката между някви си пепелници дето някой си ги бил изхвърлял на земята. Не пуша, ма то това нема значение.
Отивам да строя колибка. Даже мисля ПВЦ да и сложа, че да е по топла през зимата. Климатика за лятото инвенторен ли е? че да топли и зимата
Абе пич,к'во се газираш,ейго,написаха ти го,метни една пържола за 3 лева с приспивателно,младост2 до камбаните са 3-4 км,оставяш го в гората и си пич,така и съвеста ти ще е чиста че не си утрепал животното,ще се изкараш пич и пред мадамите че си постъпил готино,пък кучето ше разправя че си пич на другите кучета и никое няма да те апе повече,най много да дойде някое тъпо псе дето не разбрало какво имало в пържолата,ама схемата е вече ясна-пържола-багажник-витоша

Последна промяна clubzendo на 25 Фев 2009, 13:06, променена общо 1 път
plradev написа:Добре де ,аз па друго не мога да разбера..Това куче заради което става цялата дандъния тука ,така или иначе е дало фира вече...Колегата ,който пусна темата почерпи доста информация относно методите за ликвидиране,както и за хуманните такива...Мен по скоро ме инатерсува защо толкова години тоя проблем винаги присъства в предизборните дебати за избори на кметовете и никой досега не го е решил..И за да не ме разберете погрешно и тая тема пак да се превърне в анти-Бойко и т.н. политически простотий,искам да попитам : има ли средно голям или голям град в Б-я в който няма бездомни кучета?!?! Щото това определено е проблем..!! Мой познат катастрофира зверски заради пресисчащо куче в градски условия..!!За да го предпази....![]()
не бе, не е дало фира. Сутринта като си излизах от нас пак се спускаше, ама за късмет вече се бяхме качили в колата... затова и пуснах темата, щото ми писна вече
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
plradev написа:Та да се върна пак на въпроса си :има ли място в България където този проблем е решен???И как е постигнато..?
Средно голям град какво ще рече? 65 хил. става ли?
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Escape написа:
не бе, не е дало фира. Сутринта като си излизах от нас пак се спускаше, ама за късмет вече се бяхме качили в колата... затова и пуснах темата, щото ми писна вече
Имах предвид,че вече си взел решението...
Средно голям град какво ще рече? 65 хил. става ли?
Да става...

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
В такъв случай ти давам пример с Казанлък.
Такъв проблем там никога не е имало. Обаче там винаги е било пълно с МНОГО котки. По едно време имаше една скромна глутница кучета, която шареше по центъра, но и тя изчезна.
Според мен проблемът там отсъства, тъй като първо хората си гледат кучетата и не ги изхвърлят, второ в непосредствена близост до града има големи села, където хората прибират по дворовете бездомните животинчета да им ги пазят и трето има много котки, които според мен изяждат храната на бездомните кучета преди тях и кучетата просто не могат да се докопат до кокала и да оцелеят. Но това са си мои наблюдения. Може и да греша.
Такъв проблем там никога не е имало. Обаче там винаги е било пълно с МНОГО котки. По едно време имаше една скромна глутница кучета, която шареше по центъра, но и тя изчезна.
Според мен проблемът там отсъства, тъй като първо хората си гледат кучетата и не ги изхвърлят, второ в непосредствена близост до града има големи села, където хората прибират по дворовете бездомните животинчета да им ги пазят и трето има много котки, които според мен изяждат храната на бездомните кучета преди тях и кучетата просто не могат да се докопат до кокала и да оцелеят. Но това са си мои наблюдения. Може и да греша.
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
clubzendo написа:Escape написа:clubzendo написа:
Абе ти нормален ли си БЕ,като си олигофрен,ше те хапе естествено,как пък само тебе те хапе,и какво пък точно си му направил,те такива като теб като отидат в гората,първо палят всичко за да "не им пречи ",после си изхвърлят пепелниците от колата на улицата за да не им "мирише"
Я ми кажи,от къде си, къде си роден,майкати и баща ти от къде са,и в кой град живееш сега,все некой с нещо ви пречи,утре ако некой на улицата ти се изпречи с колата,какво,ще го застреляш ли...Иии баси и мъжо си,много си велик бре дее*ба![]()
![]()
Я са еби в гъза.....
боже боже колко мъка има по земята. Както написах в предишните мнения, 2 пъти ме напада песа. 1-я път бях с гипсиран крак и без патерици. Вървях едва едва с 0.5 км/ч
И затова ли съм ОЛИГОФРЕН? че съм вървял по улицата влачейки се? чуваш ли се изобщо какви глупости говориш. Живея в Младост 2 и кучето е точно там.
Само недей да генерализираш и обобщаваш щото най се нервя от глупости от рода "те такива като теб". Като не ме познаваш си спестявай подобни изказвания. Изобщо не виждам каква е връзката между някви си пепелници дето някой си ги бил изхвърлял на земята. Не пуша, ма то това нема значение.
Отивам да строя колибка. Даже мисля ПВЦ да и сложа, че да е по топла през зимата. Климатика за лятото инвенторен ли е? че да топли и зимата
Абе пич,к'во се газираш,ейго,написаха ти го,метни една пържола за 3 лева с приспивателно,младост2 до камбаните са 3-4 км,оставяш го в гората и си пич,така и съвеста ти ще е чиста че не си утрепал животното,ще се изкараш пич и пред мадамите че си постъпил готино,пък кучето ше разправя че си пич на другите кучета и никое няма да те апе повече,най много да дойде някое тъпо псе дето не разбрало какво имало в пържолата,ама схемата е вече ясна-пържола-багажник-витоша![]()
![]()
Абе бате стегни се.Тва е куче.Те се връщат от по 200 км. ти с една Витоша ще го уплашиш.А пък ако не се върне нали се сещаш че там нема много кво да се яде ,щото е куче -не е сърна да яде кори на дървета и трева,и като нема кои да го храни направо ще се трансформира във ВЪЛК. И като излезеш на разходка с гаджето из Планината, може и да ти захапе некъде камбаните

А и всички говорите за тея кучкарници.Що си мислите че те вършат работа.Идват прибират ги ,изкъпват ги,хранят ги,обезпаразитяват ги и ги пускат.Аз съм гледал репортажи на тая тема и се оказва че ЕДИН ДЕН В ПРИЮТ ЗА КУЧЕ СТРУВА 3 ЕВРО-МИ ТЕ ЗА ДЕЦАТА ПО ДОМОВЕТЕ НЕ ОТДЕЛЯТ ТОЛКОВА НА ДЕН МММММММММММММММММММММММММММММММММ-ко ше каиШ сега горски
Аз имам животно в къщи,но за тея бездомните съм много ПРОТИВ,и трябва да се разкарват от улиците.Какато каза Скиса разнасят какви ли не болести само със изпражненията си -КОИТО СА НАВСЯКЪДЕ помежду другото,и още куп болести+ хапане.
Еми незнам па ти къв човек требеа да си ,за да защитаваш повече тея животни ,отколкото хората.
ПС.Некои хора си живеят с ДЕЦКИТЕ мечти че всичко е розаво и блестящо.Еми нема такъв филм,живота е гаден и труден и се случват кофти работи.
ПС 2 А да питам за прасенцето по коледа ,на некои жал ли му е мммммммммм,като и то душичка .Или само за кучетата ,щото не се ядат аа (освен ако не си виетнамец де).
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
Манчев73 написа:SKISA написа:всяко бездомно куче е потенциален носител на зверски болести! отделно нападат и са опасни за жени,деца ,а и некой от нас може да пострада сериозно! не ме интересува тяхното положение-да са се родили птици!!!
сори за маика ти,но един познат лепна сифилис.......сега кво да избием де що има ку*ва ли
еми аз ли съм карал познатия да ходи да ебе кур.и а

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Колега ESCAPE, блъскай го с колата тогава бе, деба и песа, 7 страници (засега) внимание за някакъв паразит.... 

F**k them all!