Как да се оттървя от един пес

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от clubzendo » 25 Фев 2009, 12:58

///peter написа:
clubzendo написа:да утепеме и гълъбите както и врабчетатанай-големият преносител на болести се оказват гълъбите,доказан факт,всъщност не е точно така,най-големият приносител на зарази е човекът,да утрепеме спинаджиите,мангасарите,туберколозно болните,после като се свърши с тях,да минем и на тея с по леките обриви,накрая да останем само ...тея с русите коси и сини очи(ебаси и късмета че съм бъш такъв) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

хаха "fa6ist"

как така "фашист " веднага
нищо не съм казал за евреите...ама верно,и евреите..баси,познавам 2 ма дето са си за трепане :mhihi: :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 25 Фев 2009, 13:00

Вие тука с едно куче почнахте и пак стигнахте че държавата ни била виновка.. Най лесното нещо като ти е толкова жал има си приспивателни, Хакваш му в една пържолка.. Апва си я заспива дум в багажника и после го изтърсваш по витоша.. Хем си доволен че го няма, не ти тежи на съвестта че си го убил. И природозащитниците са радостни че има още вълци по Витошата. Край на проблема.. Вие тръгнали да ми опъвате лукуми че еди си кой бил виновен.. Еми Като ви е проблем и ви мързи да свършете горепосоченото.. Кучкарника има номер ако не се лъжа.. Казвате че ви посяга да ви хапе и идват и го прибират.. така очистихме нашия квартал..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 25 Фев 2009, 13:01

За една по-чиста от кучета и пернишки голфове София!!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 25 Фев 2009, 13:03

Добре де ,аз па друго не мога да разбера..Това куче заради което става цялата дандъния тука ,така или иначе е дало фира вече...Колегата ,който пусна темата почерпи доста информация относно методите за ликвидиране,както и за хуманните такива...Мен по скоро ме инатерсува защо толкова години тоя проблем винаги присъства в предизборните дебати за избори на кметовете и никой досега не го е решил..И за да не ме разберете погрешно и тая тема пак да се превърне в анти-Бойко и т.н. политически простотий,искам да попитам : има ли средно голям или голям град в Б-я в който няма бездомни кучета?!?! Щото това определено е проблем..!! Мой познат катастрофира зверски заради пресисчащо куче в градски условия..!!За да го предпази.... :confused:

Та да се върна пак на въпроса си :има ли място в България където този проблем е решен???И как е постигнато..?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 25 Фев 2009, 13:04

вземи една въздушна пушка, 3-4 пъти като го загрееш само ще си тръгне.Тва с тровене не знам си какво го зае..те никои от нас не вярвам да го направи,другия варянт е качваш го в багажника и в съседен квартал...или оставяш природата сама да се погрижи,след време ще се появят по млади и силни пумяри и сами ще си го прогонят
но за едно съм съгласен,колкото по малко пумяри толкова по добре за нас и децата ни!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 25 Фев 2009, 13:04

Това куче ако види каква полемика отприщи, само ще избяга.

Обаждаш се на кучкарника и ако не го вземат, а кучето е агресивно - отрова. Ама да видиш, че само то я яде. По-лошото е да те набарат бабичките че си го тровнал - тогава може някоя да опита тебе да те отрови.

Не разбирам хора, на които не им пука, че ги обикалят улични кучета, а дори ги хранят.
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от clubzendo » 25 Фев 2009, 13:05

Escape написа:
clubzendo написа:
Абе ти нормален ли си БЕ,като си олигофрен,ше те хапе естествено,как пък само тебе те хапе,и какво пък точно си му направил,те такива като теб като отидат в гората,първо палят всичко за да "не им пречи ",после си изхвърлят пепелниците от колата на улицата за да не им "мирише"
Я ми кажи,от къде си, къде си роден,майкати и баща ти от къде са,и в кой град живееш сега,все некой с нещо ви пречи,утре ако некой на улицата ти се изпречи с колата,какво,ще го застреляш ли...Иии баси и мъжо си,много си велик бре дее*ба :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Я са еби в гъза.....
боже боже колко мъка има по земята. Както написах в предишните мнения, 2 пъти ме напада песа. 1-я път бях с гипсиран крак и без патерици. Вървях едва едва с 0.5 км/ч

И затова ли съм ОЛИГОФРЕН? че съм вървял по улицата влачейки се? чуваш ли се изобщо какви глупости говориш. Живея в Младост 2 и кучето е точно там.
Само недей да генерализираш и обобщаваш щото най се нервя от глупости от рода "те такива като теб". Като не ме познаваш си спестявай подобни изказвания. Изобщо не виждам каква е връзката между някви си пепелници дето някой си ги бил изхвърлял на земята. Не пуша, ма то това нема значение.

Отивам да строя колибка. Даже мисля ПВЦ да и сложа, че да е по топла през зимата. Климатика за лятото инвенторен ли е? че да топли и зимата

Абе пич,к'во се газираш,ейго,написаха ти го,метни една пържола за 3 лева с приспивателно,младост2 до камбаните са 3-4 км,оставяш го в гората и си пич,така и съвеста ти ще е чиста че не си утрепал животното,ще се изкараш пич и пред мадамите че си постъпил готино,пък кучето ше разправя че си пич на другите кучета и никое няма да те апе повече,най много да дойде някое тъпо псе дето не разбрало какво имало в пържолата,ама схемата е вече ясна-пържола-багажник-витоша :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна clubzendo на 25 Фев 2009, 13:06, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 25 Фев 2009, 13:05

plradev написа:Добре де ,аз па друго не мога да разбера..Това куче заради което става цялата дандъния тука ,така или иначе е дало фира вече...Колегата ,който пусна темата почерпи доста информация относно методите за ликвидиране,както и за хуманните такива...Мен по скоро ме инатерсува защо толкова години тоя проблем винаги присъства в предизборните дебати за избори на кметовете и никой досега не го е решил..И за да не ме разберете погрешно и тая тема пак да се превърне в анти-Бойко и т.н. политически простотий,искам да попитам : има ли средно голям или голям град в Б-я в който няма бездомни кучета?!?! Щото това определено е проблем..!! Мой познат катастрофира зверски заради пресисчащо куче в градски условия..!!За да го предпази.... :confused:

Та да се върна пак на въпроса си :има ли място в България където този проблем е решен???И как е постигнато..?

не бе, не е дало фира. Сутринта като си излизах от нас пак се спускаше, ама за късмет вече се бяхме качили в колата... затова и пуснах темата, щото ми писна вече

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 25 Фев 2009, 13:06

plradev написа:Та да се върна пак на въпроса си :има ли място в България където този проблем е решен???И как е постигнато..?

Средно голям град какво ще рече? 65 хил. става ли?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 25 Фев 2009, 13:09

Escape написа:
не бе, не е дало фира. Сутринта като си излизах от нас пак се спускаше, ама за късмет вече се бяхме качили в колата... затова и пуснах темата, щото ми писна вече

Имах предвид,че вече си взел решението...

Средно голям град какво ще рече? 65 хил. става ли?

Да става... :D
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 25 Фев 2009, 13:15

В такъв случай ти давам пример с Казанлък.
Такъв проблем там никога не е имало. Обаче там винаги е било пълно с МНОГО котки. По едно време имаше една скромна глутница кучета, която шареше по центъра, но и тя изчезна.
Според мен проблемът там отсъства, тъй като първо хората си гледат кучетата и не ги изхвърлят, второ в непосредствена близост до града има големи села, където хората прибират по дворовете бездомните животинчета да им ги пазят и трето има много котки, които според мен изяждат храната на бездомните кучета преди тях и кучетата просто не могат да се докопат до кокала и да оцелеят. Но това са си мои наблюдения. Може и да греша.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 25 Фев 2009, 13:27

clubzendo написа:
Escape написа:
clubzendo написа:
Абе ти нормален ли си БЕ,като си олигофрен,ше те хапе естествено,как пък само тебе те хапе,и какво пък точно си му направил,те такива като теб като отидат в гората,първо палят всичко за да "не им пречи ",после си изхвърлят пепелниците от колата на улицата за да не им "мирише"
Я ми кажи,от къде си, къде си роден,майкати и баща ти от къде са,и в кой град живееш сега,все некой с нещо ви пречи,утре ако некой на улицата ти се изпречи с колата,какво,ще го застреляш ли...Иии баси и мъжо си,много си велик бре дее*ба :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Я са еби в гъза.....
боже боже колко мъка има по земята. Както написах в предишните мнения, 2 пъти ме напада песа. 1-я път бях с гипсиран крак и без патерици. Вървях едва едва с 0.5 км/ч

И затова ли съм ОЛИГОФРЕН? че съм вървял по улицата влачейки се? чуваш ли се изобщо какви глупости говориш. Живея в Младост 2 и кучето е точно там.
Само недей да генерализираш и обобщаваш щото най се нервя от глупости от рода "те такива като теб". Като не ме познаваш си спестявай подобни изказвания. Изобщо не виждам каква е връзката между някви си пепелници дето някой си ги бил изхвърлял на земята. Не пуша, ма то това нема значение.

Отивам да строя колибка. Даже мисля ПВЦ да и сложа, че да е по топла през зимата. Климатика за лятото инвенторен ли е? че да топли и зимата

Абе пич,к'во се газираш,ейго,написаха ти го,метни една пържола за 3 лева с приспивателно,младост2 до камбаните са 3-4 км,оставяш го в гората и си пич,така и съвеста ти ще е чиста че не си утрепал животното,ще се изкараш пич и пред мадамите че си постъпил готино,пък кучето ше разправя че си пич на другите кучета и никое няма да те апе повече,най много да дойде някое тъпо псе дето не разбрало какво имало в пържолата,ама схемата е вече ясна-пържола-багажник-витоша :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Абе бате стегни се.Тва е куче.Те се връщат от по 200 км. ти с една Витоша ще го уплашиш.А пък ако не се върне нали се сещаш че там нема много кво да се яде ,щото е куче -не е сърна да яде кори на дървета и трева,и като нема кои да го храни направо ще се трансформира във ВЪЛК. И като излезеш на разходка с гаджето из Планината, може и да ти захапе некъде камбаните Изображение

А и всички говорите за тея кучкарници.Що си мислите че те вършат работа.Идват прибират ги ,изкъпват ги,хранят ги,обезпаразитяват ги и ги пускат.Аз съм гледал репортажи на тая тема и се оказва че ЕДИН ДЕН В ПРИЮТ ЗА КУЧЕ СТРУВА 3 ЕВРО-МИ ТЕ ЗА ДЕЦАТА ПО ДОМОВЕТЕ НЕ ОТДЕЛЯТ ТОЛКОВА НА ДЕН МММММММММММММММММММММММММММММММММ-ко ше каиШ сега горски

Аз имам животно в къщи,но за тея бездомните съм много ПРОТИВ,и трябва да се разкарват от улиците.Какато каза Скиса разнасят какви ли не болести само със изпражненията си -КОИТО СА НАВСЯКЪДЕ помежду другото,и още куп болести+ хапане.

Еми незнам па ти къв човек требеа да си ,за да защитаваш повече тея животни ,отколкото хората.

ПС.Некои хора си живеят с ДЕЦКИТЕ мечти че всичко е розаво и блестящо.Еми нема такъв филм,живота е гаден и труден и се случват кофти работи.

ПС 2 А да питам за прасенцето по коледа ,на некои жал ли му е мммммммммм,като и то душичка .Или само за кучетата ,щото не се ядат аа (освен ако не си виетнамец де).
Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 25 Фев 2009, 13:30

Изрода написа:ПС 2 А да питам за прасенцето по коледа ,на некои жал ли му е мммммммммм,като и то душичка .Или само за кучетата ,щото не се ядат аа (освен ако не си виетнамец де).

аз съм ял и куче :D ма не става. котешкото е по добро

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 25 Фев 2009, 13:33

Манчев73 написа:
SKISA написа:всяко бездомно куче е потенциален носител на зверски болести! отделно нападат и са опасни за жени,деца ,а и некой от нас може да пострада сериозно! не ме интересува тяхното положение-да са се родили птици!!!

сори за маика ти,но един познат лепна сифилис.......сега кво да избием де що има ку*ва ли

еми аз ли съм карал познатия да ходи да ебе кур.и а :?: аиде да ти се обади в един вечерта жена ти и ти да чакаш да чуеш обичам те по телефона а да я чуеш как плаче и заеква защото някав керлив пумияр и е скочил да я хапе и тя се е държала за вратата защото да не я сабори на земята и най накрая е духнал а ти си на 500км в друг град и не можеш да и помогнеш.и що щото някви мизерни дъртаци хранят кучето то се привързва към тях почва едва ли не да си пази територията на която според него господари са дъртаците и всичко друго дето не фърли храна или не мирише на пръст трябва да се хапе.никои не е казал масово избиване на кучетата имам 4 кучета но има случаи където щом е проявило агресия и то не да лае а да напада значи пак ще го направи такива индивиди трябва да се прибират или изтребват боли ме ху. кво мислите мен не ми пречи да се разхождат кучета пред блока ама когато стане така и то от един и същи пумияр СМЪРТ :!: :!: :!: както те си имат природа и ти си имаш такава то е ганда мастия която може да напада само деца и жени които са по слаби и беззащитни а твоята природа е да си ги пазиш независимо с какви средства :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 25 Фев 2009, 13:38

Колега ESCAPE, блъскай го с колата тогава бе, деба и песа, 7 страници (засега) внимание за някакъв паразит.... :evil:
F**k them all!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата