започна ВИП брадър!!!
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: започна ВИП брадър!!!
Да ти кажа от това свободно съчинение няма и една дума дето да е излязла от устата на Памела , та не знам колко истина има

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-

Мани, на мен тъжно ми стана!

Без страх, без спирачка!
acho.rs написа:
Да ти кажа от това свободно съчинение няма и една дума дето да е излязла от устата на Памела , та не знам колко истина има
Много ясно,че не е истина...то си го пише в описанието и името на блога...

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Аз пък докато сменях каналите снощи видях нещо, заради което ще гледам ВИП брадър довечера - Памела в българска надордна носия
Много яко 

- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Според мене тва е някаква мисия не ми се вярва тая дае чак толкова тъпа,дъщеря ми която е на 4,5 год сигурно знае столиците на европа 

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Виждам ,че и плюещите гласно или не хвърлят едно око на ''тъпия,гнусен,гаден и прост ВИПбрадъ' ''
В този смисъл,поредния успешен сезон за този формат и поредната хубава суха пара за продуценти&со.
Онези уж триста и кусур хиляди дето били ги дали на Пламена,ааа тъй де Памела са си ги избили вече.
И нали не вярвате че багажът и наистина е изгубен /точно на нея ли/ ,че била избягала щот нямало топла вода,че Николета нямало да влезе...е мнооо ясно ,че и тя ще взлезе ,само че след като Памела духне,щот ще си проличи класата в плеймейтското излъчване на любовницата на Томи Лий спрямо шибалката николетка.
А Златка не се прави,тя си е още по-тъпа даже.Но,който знае естеството на заниманията и не е учуден.

И нека не си го криете,и на вас да ви дадът четвърт милион за месец ,че и по малко г@за си ще скъсате да бягате към къщата,ама айде......
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Ам кво станало бе - памела да забегнала и дим да я няма ли 

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Аз доколкото знам на Николета умствения й багаж е със същото тегло като на Златка 

BENZINO VN написа:Аз доколкото знам на Николета умствения й багаж е със същото тегло като на Златка
Не, умственият й багаж е като багажа на Памела - демек изгубен...
иначе нашите хора съвсем добре си я посрещнаха, я тука какви истерии настават:
http://www.youtube.com/watch?v=uZ9acsOCN38
Някои знае ли защо багата не е казал и дума от как е влезнал? Това да не е няква мисия?
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
bioz написа:Някои знае ли защо багата не е казал и дума от как е влезнал? Това да не е няква мисия?
щото е по-тъп от златка и са му казали, че ако си отвори устата, ще го изгонят пръв

never drive faster, than your guardian angel can !
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
За Багата не е хубаво така да се говори.Не забравяйте че човекът беше в кома,на командно дишане,което така или иначе се отразява много на мозъчните процеси.Една трета от теглото си загуби по време на престоя си в реанимация.Така че тъп ли е или не,важното е че момчето има хъс за живот.
А ето тук при Росен Петров момчето си говори доста културно даже:
http://vbox7.com/play:a94ff41a39
А ето тук при Росен Петров момчето си говори доста културно даже:
http://vbox7.com/play:a94ff41a39
багата изобщо не е тъп, и който го твърди тва е ограничен. повечето професионални спортисти не стават за "душата на компанията", те си имат страст с която да се занимават и не се напъват да бъдат забавни, да ги харесват, и изобщо да бъдат връзкари, защото те самите не искат. има изключения като кличко, дето се занимават и с политика, но явно става въпрос за различни видове хора -интроверти и екстроверти. отделен въпрос е че ако иска да спечели, трябва да излезне от черупката.
но тва момче Владо.. леле, ако му бях баща, щях да го пратя на някой самолетоносач да търка палубата..
но тва момче Владо.. леле, ако му бях баща, щях да го пратя на някой самолетоносач да търка палубата..
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
exotique написа:acho.rs написа:
Много ясно,че не е истина...то си го пише в описанието и името на блога...

Страхотно написано,то е ясно че тая преминаваща куха тръстика Андрънсън не може да има такива мисловно интелектуални напъни,поне не в тоя живот

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"