започна ВИП брадър!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: започна ВИП брадър!!!

Мнение от exotique » 19 Сеп 2012, 0:08

Колко истина има- не е истина http://neverojatno.wordpress.com/2012/09/17/vi/ :ahah: :clap: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Сеп 2012, 0:53

exotique написа:Колко истина има- не е истина http://neverojatno.wordpress.com/2012/09/17/vi/ :ahah: :clap: :bowdown:

Да ти кажа от това свободно съчинение няма и една дума дето да е излязла от устата на Памела , та не знам колко истина има :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 19 Сеп 2012, 1:26

Изображение

:lol: :lol: :lol:

Мани, на мен тъжно ми стана! :) Най-вече, щот ни похвърлят наистина евтини зрелища... Баси... Все едно на Колизеума да пуснат Спартак срещу болен лъв, баси...
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 19 Сеп 2012, 8:40

acho.rs написа:
exotique написа:Колко истина има- не е истина http://neverojatno.wordpress.com/2012/09/17/vi/ :ahah: :clap: :bowdown:

Да ти кажа от това свободно съчинение няма и една дума дето да е излязла от устата на Памела , та не знам колко истина има :mhihi:

Много ясно,че не е истина...то си го пише в описанието и името на блога... ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 19 Сеп 2012, 9:37

Аз пък докато сменях каналите снощи видях нещо, заради което ще гледам ВИП брадър довечера - Памела в българска надордна носия :twisted: Много яко :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalanak » 19 Сеп 2012, 10:03

Според мене тва е някаква мисия не ми се вярва тая дае чак толкова тъпа,дъщеря ми която е на 4,5 год сигурно знае столиците на европа :D

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 19 Сеп 2012, 10:04

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Виждам ,че и плюещите гласно или не хвърлят едно око на ''тъпия,гнусен,гаден и прост ВИПбрадъ' ''
В този смисъл,поредния успешен сезон за този формат и поредната хубава суха пара за продуценти&со.
Онези уж триста и кусур хиляди дето били ги дали на Пламена,ааа тъй де Памела са си ги избили вече.
И нали не вярвате че багажът и наистина е изгубен /точно на нея ли/ ,че била избягала щот нямало топла вода,че Николета нямало да влезе...е мнооо ясно ,че и тя ще взлезе ,само че след като Памела духне,щот ще си проличи класата в плеймейтското излъчване на любовницата на Томи Лий спрямо шибалката николетка.
А Златка не се прави,тя си е още по-тъпа даже.Но,който знае естеството на заниманията и не е учуден. :mhihi:
И нека не си го криете,и на вас да ви дадът четвърт милион за месец ,че и по малко г@за си ще скъсате да бягате към къщата,ама айде......

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 19 Сеп 2012, 10:13

Ам кво станало бе - памела да забегнала и дим да я няма ли :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 19 Сеп 2012, 10:20

Аз доколкото знам на Николета умствения й багаж е със същото тегло като на Златка :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 19 Сеп 2012, 12:00

BENZINO VN написа:Аз доколкото знам на Николета умствения й багаж е със същото тегло като на Златка :mhihi:

Не, умственият й багаж е като багажа на Памела - демек изгубен...

иначе нашите хора съвсем добре си я посрещнаха, я тука какви истерии настават:
http://www.youtube.com/watch?v=uZ9acsOCN38

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 19 Сеп 2012, 12:03

Някои знае ли защо багата не е казал и дума от как е влезнал? Това да не е няква мисия?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 19 Сеп 2012, 12:33

bioz написа:Някои знае ли защо багата не е казал и дума от как е влезнал? Това да не е няква мисия?

щото е по-тъп от златка и са му казали, че ако си отвори устата, ще го изгонят пръв

Изображение
never drive faster, than your guardian angel can !

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 19 Сеп 2012, 12:54

За Багата не е хубаво така да се говори.Не забравяйте че човекът беше в кома,на командно дишане,което така или иначе се отразява много на мозъчните процеси.Една трета от теглото си загуби по време на престоя си в реанимация.Така че тъп ли е или не,важното е че момчето има хъс за живот.
А ето тук при Росен Петров момчето си говори доста културно даже:
http://vbox7.com/play:a94ff41a39

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 19 Сеп 2012, 16:52

багата изобщо не е тъп, и който го твърди тва е ограничен. повечето професионални спортисти не стават за "душата на компанията", те си имат страст с която да се занимават и не се напъват да бъдат забавни, да ги харесват, и изобщо да бъдат връзкари, защото те самите не искат. има изключения като кличко, дето се занимават и с политика, но явно става въпрос за различни видове хора -интроверти и екстроверти. отделен въпрос е че ако иска да спечели, трябва да излезне от черупката.

но тва момче Владо.. леле, ако му бях баща, щях да го пратя на някой самолетоносач да търка палубата..

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Сеп 2012, 17:21

exotique написа:
acho.rs написа:

Много ясно,че не е истина...то си го пише в описанието и името на блога... ;)

:bowdown:
Страхотно написано,то е ясно че тая преминаваща куха тръстика Андрънсън не може да има такива мисловно интелектуални напъни,поне не в тоя живот :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата