Стъпвал ли е Нийл на луната изобщо????
Модератор: Общи модератори
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: Стъпвал ли е Нийл на луната изобщо????
Е.Димитров написа::OT:
Според една теория, ако един спор/тема продължи достатъчно дълго, то неминуемо се споменава и за ....(като се спомене, ще ви кажа за кое, моля не търсете в гугъл продължението на мисълта, за да видя дали е вярно, а го пиша тук за да сте и вие свидетели)![]()
По темата.
Аз мисля че има извънземни, само поради няколко прости факта, и те са периодичните шутове в задника на човечеството и внезапната еволюция в последствие на човека и технологиите.
Освен това, я си представете, излиза правителството да речем на САЩ и обявява официално "Така и така, има извънземни и те са тези и тези или там и там"
Представа си нямате колко е крехко човешкото съзнание и как би се люшнало във всякакви посоки, от депресия, до крайна анархия и Бог знае още какво би се случило.
Поради тази причина (вероятно), никога не се казва пряката истина за каквото и да е било, от мерки за управление на дадена държава, до мерки за различни ограничения.
И има една чудесна мисъл, успешно интерпретирана във филма "Контакт"
Там бащата на главната героиня бе казал , че ако сме сами в космоса и вселената, то това би било чиста загуба на време и пространство" или нещо от рода
Един човек да напише нещо умно в тия теми за конспирации. Особено частта с периодичните шутове. Хората приемат обаче всичко за чудо на науката, също както едно време са вярвали че всичко става благодарение (за доброто) и заради БОГ (извънземните). И тогава са били по-близо, щото поне са присъствали при тях, давали са им технологии официално, виждали са им летящите кораби как се бият в небето и прочее. Всички древни текстове по целият свят пишат за богове дошли на земята различни раси - човекоподобни (по свой образ и подобие бил създал човек тоя образ Господ

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
......И има една чудесна мисъл, успешно интерпретирана във филма "Контакт"
Там бащата на главната героиня бе казал , че ако сме сами в космоса и вселената, то това би било чиста загуба на време и пространство" или нещо от рода.......
Има ли филм ,теория или поне хипотеза относно въпроса стоящ много преди извънземните - защо изобщо вселената съществува ?
Просто да се събере такава колосална енергия в една точка , после да почне да разхвърля първична материя в пространството и да образува планети звезди и т.н ....е най голямото безсмислено нещо а , забравих и извънземни да сътвори .Щото земни - извънземни , материя -антиматерия , бяла магия - черна магия

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Добре, с динозаврите не мина номера, та да пробвам с пирамидите

http://www.sciencealert.com/cosmic-part ... were-built

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Larbi
- Потребител
-
doomy525 написа:Добре, с динозаврите не мина номера, та да пробвам с пирамидите![]()
Мистерията на пирамидите е много голяма. Може би повече знаят, че пирамиди има по цялото земно кълбо - на Земята, под Земята и под морското равнище. Аз съм привърженик на теорията, че са построени от хора, но технологии дадени от извънземните. По-интересното е защо по цялото земно кълбо има безброй пирамиди? Мисля че беше доказано че генерират някава енергия и са разположени на точки където има естествена земна енергия и тия пирамиди я преобразуват или засилват, нещо такова беше. Наскоро четох за някаква засекретена пирамида открита под земята в Аляска. Открили са я защото е излъчвала огромно количество енергия и са разкопали да видят кой е източника. Оказало се че това е огромна пирамида и пратили учени да изледват как става този номер, разбира се без да съобщават по новините.
Тази тема е предимно за Луната и в тази връзка да споменем, че според неофициалната наука са снимани пирамиди на повърхността на Марс и на Луната.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
larbi написа:doomy525 написа:Добре, с динозаврите не мина номера, та да пробвам с пирамидите![]()
Мистерията на пирамидите е много голяма. Може би повече знаят, че пирамиди има по цялото земно кълбо - на Земята, под Земята и под морското равнище. Аз съм привърженик на теорията, че са построени от хора, но технологии дадени от извънземните. По-интересното е защо по цялото земно кълбо има безброй пирамиди? Мисля че беше доказано че генерират някава енергия и са разположени на точки където има естествена земна енергия и тия пирамиди я преобразуват или засилват, нещо такова беше. Наскоро четох за някаква засекретена пирамида открита под земята в Аляска. Открили са я защото е излъчвала огромно количество енергия и са разкопали да видят кой е източника. Оказало се че това е огромна пирамида и пратили учени да изледват как става този номер, разбира се без да съобщават по новините.
Тази тема е предимно за Луната и в тази връзка да споменем, че според неофициалната наука са снимани пирамиди на повърхността на Марс и на Луната.
Ще ме извиняваш колега но това ми прилича на новина от магаре.ком
Вярата ти да има извънземни е същата като вярата във всички видове богове ...по цялата земя

Всички се сърдят ако им поискаш доказателства, които уж ги има "ама не баш"

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Larbi
- Потребител
-
klintan66 написа:larbi написа:doomy525 написа:Добре, с динозаврите не мина номера, та да пробвам с пирамидите![]()
Ще ме извиняваш колега но това ми прилича на новина от магаре.ком
Вярата ти да има извънземни е същата като вярата във всички видове богове ...по цялата земя![]()
Всички се сърдят ако им поискаш доказателства, които уж ги има "ама не баш"...
Какви доказателства искаш за извънземните? Може би трябва да се организира програма за обменно гостуване по домовете на вечеря - една вечер се вечеря у хората и една вечер в кораба майка.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Селфи с рептил също върши работа 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Larbi
- Потребител
-
https://www.youtube.com/watch?v=CgppAkvybHI
интересно видео, изгледайте го цялото.
Не се препоръчва за промити мозъци и коне с капаци. Peace
интересно видео, изгледайте го цялото.
Не се препоръчва за промити мозъци и коне с капаци. Peace
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Jordana написа:Селфи с рептил също върши работа
Ако взаимстваме идеята от съседната тема, селфито трябва да е
На фон отворен профила на bum_bum

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата