Стъпвал ли е Нийл на луната изобщо????

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: Стъпвал ли е Нийл на луната изобщо????

Мнение от Larbi » 18 Яну 2016, 18:21

Е.Димитров написа::OT:
Според една теория, ако един спор/тема продължи достатъчно дълго, то неминуемо се споменава и за ....(като се спомене, ще ви кажа за кое, моля не търсете в гугъл продължението на мисълта, за да видя дали е вярно, а го пиша тук за да сте и вие свидетели) :lol:

По темата.
Аз мисля че има извънземни, само поради няколко прости факта, и те са периодичните шутове в задника на човечеството и внезапната еволюция в последствие на човека и технологиите.

Освен това, я си представете, излиза правителството да речем на САЩ и обявява официално "Така и така, има извънземни и те са тези и тези или там и там"
Представа си нямате колко е крехко човешкото съзнание и как би се люшнало във всякакви посоки, от депресия, до крайна анархия и Бог знае още какво би се случило.
Поради тази причина (вероятно), никога не се казва пряката истина за каквото и да е било, от мерки за управление на дадена държава, до мерки за различни ограничения.

И има една чудесна мисъл, успешно интерпретирана във филма "Контакт"
Там бащата на главната героиня бе казал , че ако сме сами в космоса и вселената, то това би било чиста загуба на време и пространство" или нещо от рода

Един човек да напише нещо умно в тия теми за конспирации. Особено частта с периодичните шутове. Хората приемат обаче всичко за чудо на науката, също както едно време са вярвали че всичко става благодарение (за доброто) и заради БОГ (извънземните). И тогава са били по-близо, щото поне са присъствали при тях, давали са им технологии официално, виждали са им летящите кораби как се бият в небето и прочее. Всички древни текстове по целият свят пишат за богове дошли на земята различни раси - човекоподобни (по свой образ и подобие бил създал човек тоя образ Господ :mhihi: генното инженерство), дракони (рептили) главно централна и южна Америка, и какви ли още не. Да не забравяме Гръцките богове на Олимп, Викингските богове и прочее.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 18 Яну 2016, 19:01

......И има една чудесна мисъл, успешно интерпретирана във филма "Контакт"
Там бащата на главната героиня бе казал , че ако сме сами в космоса и вселената, то това би било чиста загуба на време и пространство" или нещо от рода.......

Има ли филм ,теория или поне хипотеза относно въпроса стоящ много преди извънземните - защо изобщо вселената съществува ?
Просто да се събере такава колосална енергия в една точка , после да почне да разхвърля първична материя в пространството и да образува планети звезди и т.н ....е най голямото безсмислено нещо а , забравих и извънземни да сътвори .Щото земни - извънземни , материя -антиматерия , бяла магия - черна магия :mhihi: и подобни вървят заедно .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 19 Яну 2016, 12:34

Добре, с динозаврите не мина номера, та да пробвам с пирамидите :lol: :mrgreen:

http://www.sciencealert.com/cosmic-part ... were-built
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 19 Яну 2016, 21:59

doomy525 написа:Добре, с динозаврите не мина номера, та да пробвам с пирамидите :lol: :mrgreen:

Мистерията на пирамидите е много голяма. Може би повече знаят, че пирамиди има по цялото земно кълбо - на Земята, под Земята и под морското равнище. Аз съм привърженик на теорията, че са построени от хора, но технологии дадени от извънземните. По-интересното е защо по цялото земно кълбо има безброй пирамиди? Мисля че беше доказано че генерират някава енергия и са разположени на точки където има естествена земна енергия и тия пирамиди я преобразуват или засилват, нещо такова беше. Наскоро четох за някаква засекретена пирамида открита под земята в Аляска. Открили са я защото е излъчвала огромно количество енергия и са разкопали да видят кой е източника. Оказало се че това е огромна пирамида и пратили учени да изледват как става този номер, разбира се без да съобщават по новините.

Тази тема е предимно за Луната и в тази връзка да споменем, че според неофициалната наука са снимани пирамиди на повърхността на Марс и на Луната.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 19 Яну 2016, 23:00

larbi написа:
doomy525 написа:Добре, с динозаврите не мина номера, та да пробвам с пирамидите :lol: :mrgreen:

Мистерията на пирамидите е много голяма. Може би повече знаят, че пирамиди има по цялото земно кълбо - на Земята, под Земята и под морското равнище. Аз съм привърженик на теорията, че са построени от хора, но технологии дадени от извънземните. По-интересното е защо по цялото земно кълбо има безброй пирамиди? Мисля че беше доказано че генерират някава енергия и са разположени на точки където има естествена земна енергия и тия пирамиди я преобразуват или засилват, нещо такова беше. Наскоро четох за някаква засекретена пирамида открита под земята в Аляска. Открили са я защото е излъчвала огромно количество енергия и са разкопали да видят кой е източника. Оказало се че това е огромна пирамида и пратили учени да изледват как става този номер, разбира се без да съобщават по новините.

Тази тема е предимно за Луната и в тази връзка да споменем, че според неофициалната наука са снимани пирамиди на повърхността на Марс и на Луната.

Ще ме извиняваш колега но това ми прилича на новина от магаре.ком
Вярата ти да има извънземни е същата като вярата във всички видове богове ...по цялата земя :lol:
Всички се сърдят ако им поискаш доказателства, които уж ги има "ама не баш" :no: ...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 20 Яну 2016, 0:33

klintan66 написа:
larbi написа:

Ще ме извиняваш колега но това ми прилича на новина от магаре.ком
Вярата ти да има извънземни е същата като вярата във всички видове богове ...по цялата земя :lol:
Всички се сърдят ако им поискаш доказателства, които уж ги има "ама не баш" :no: ...

Какви доказателства искаш за извънземните? Може би трябва да се организира програма за обменно гостуване по домовете на вечеря - една вечер се вечеря у хората и една вечер в кораба майка.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 20 Яну 2016, 17:28

Селфи с рептил също върши работа :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 21 Яну 2016, 22:53

https://www.youtube.com/watch?v=CgppAkvybHI

интересно видео, изгледайте го цялото.

Не се препоръчва за промити мозъци и коне с капаци. Peace
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 22 Яну 2016, 12:11

Jordana написа:Селфи с рептил също върши работа :mhihi:

Ако взаимстваме идеята от съседната тема, селфито трябва да е
На фон отворен профила на bum_bum
:D
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Предишна

Назад към Извън Темата