Политическа
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Политическа
За мен пък беше особено цинично точно на деня да детето онова тъпо парче владко николов да изсипе тая глупост за намалението на майчинството при положение,че жена му е била 4 пъти майчинство
изобщо ми е забавно да гледам сеира на поредния спасител и да видя кога ще им кипне на дебилите които гласуваха за него. Но както казаваше Радой Ралин ние сме търпелив народ
изобщо ми е забавно да гледам сеира на поредния спасител и да видя кога ще им кипне на дебилите които гласуваха за него. Но както казаваше Радой Ралин ние сме търпелив народ

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911

Народа си го избра. Ако продължават с това темпо, до края на годината ще са новите големи протести.
Говориха и за отложени плащания. Част от тях са свързани точно с Боташ. Че не е платена сметката, създадена от тях.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
TNT написа:Говориха и за отложени плащания. Част от тях са свързани точно с Боташ. Че не е платена сметката, създадена от тях.
Това и аз го чух от няколко места. Тия красиви суми за Боташ се трупат и не се плащат.

- TNT
- младши ентусиаст
-
https://offnews.bg/politika/ofitcialno- ... 68076.html
От тея предложения, най-много това за стикерите да мине
Официално внесено: Държавните служители да започнат да плащат осигуровките си
От тея предложения, най-много това за стикерите да мине
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
На хартия не звучат зле, ако ги прокарат ще получат едно "браво" от мен, ама съм много скептичен и аз 

- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Всички знаят защо, няма нужда сега нескопосано да се рекламират, все едно нещо вече зависи от тях.- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Пф аз скролнах директно на предложенията, не знам защо бях решил че тва идва от новите управляващи
Много съм наивен значи...та явно нищо няма да се промени, тия от които нищо не зависи си предлагат колкото да се намират на работа. А тия от които зависи са заети да си назначат хората където трябва и да се оглеждат в 2 евро от пенсионер и дължината на майчинството.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Петроханци са силни в конституционните реформи , социалната тема не им е силната страна . Предполагам затова ги прредлагат тези неща когато не зависи нищо от тях , колко да има нещо което да дъвчат в парламента .. 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Освен това ЕК препоръчва и мерки, които страната ни да предприеме, сред които "подобряване справедливостта на данъчната система", тъй като според Комисията в тази ситуация плоският данък не е справедлив.
Съгласен съм, че "плоският" данък не е справедлив, защото плащам повече от други, а получавам в замяна същото като тях. Проблема обаче е, че те искат да го заменят с още по-несправедлив прогресивен

- TNT
- младши ентусиаст
-
Докато сивия сектор не падне поне под 20%, е срамно да вдигат постоянно МОД за най-лесно, а прогресивен е скандално. Аз и сега плащам колкото няколко човека на минимална взети заедно.
- empar
- младши ентусиаст
-
Крадев е обещал да не пипа данъчната система, не се плашункайте излишно. 
В България няма особено значение дали ще плащаме плосък или прогресивен данък, от гледна точка на това, какво получаваме...
НУЛА, по колкото и да я умножите, все си е НУЛА!
В България няма особено значение дали ще плащаме плосък или прогресивен данък, от гледна точка на това, какво получаваме...
empar написа:Крадев е обещал да не пипа данъчната система, не се плашункайте излишно.
недейте така негативно.
в холандия можеш спокойно да отидеш с кръвоизлив в мозъка и да ти предпишат парацетамол.
тук имаме Пирогов и въздушна линейка - и това с осигуровки на цената на 2 кафета в мол.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
empar написа:Крадев е обещал да не пипа данъчната система, не се плашункайте излишно.
Да ама това му идва идеално, за да обвини ЕС - те ни карат, пък той видиш ли не иска.
- empar
- младши ентусиаст
-
b_u_b_o написа:empar написа:Крадев е обещал да не пипа данъчната система, не се плашункайте излишно.
Да ама това му идва идеално, за да обвини ЕС - те ни карат, пък той видиш ли не иска.
Деееба тоа гнил запад, съсипаха я тая държава!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Кога излизаме от ЕЮто ? Преди или след процедурата по свръх дефицит ? 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !