Политическа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: Политическа

Мнение от kiko » 02 Юни 2026, 20:28

За мен пък беше особено цинично точно на деня да детето онова тъпо парче владко николов да изсипе тая глупост за намалението на майчинството при положение,че жена му е била 4 пъти майчинство

изобщо ми е забавно да гледам сеира на поредния спасител и да видя кога ще им кипне на дебилите които гласуваха за него. Но както казаваше Радой Ралин ние сме търпелив народ :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 03 Юни 2026, 15:55

Изображение

Народа си го избра. Ако продължават с това темпо, до края на годината ще са новите големи протести.

Говориха и за отложени плащания. Част от тях са свързани точно с Боташ. Че не е платена сметката, създадена от тях.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 03 Юни 2026, 16:33

TNT написа:Говориха и за отложени плащания. Част от тях са свързани точно с Боташ. Че не е платена сметката, създадена от тях.

Това и аз го чух от няколко места. Тия красиви суми за Боташ се трупат и не се плащат. :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 04 Юни 2026, 16:09

https://offnews.bg/politika/ofitcialno- ... 68076.html

Официално внесено: Държавните служители да започнат да плащат осигуровките си

От тея предложения, най-много това за стикерите да мине :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 04 Юни 2026, 16:31

На хартия не звучат зле, ако ги прокарат ще получат едно "браво" от мен, ама съм много скептичен и аз :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 05 Юни 2026, 0:15

:mhihi: Вервайте на коФа-нюз и петроханците - мечтите им се сбъдват като цъфнали налъми :mhihi: Като бяха на власт ще не го направиха та сега ги предлагат тези неща :kuku: Всички знаят защо, няма нужда сега нескопосано да се рекламират, все едно нещо вече зависи от тях.
:mhihi: Пълен смях.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 05 Юни 2026, 0:39

Пф аз скролнах директно на предложенията, не знам защо бях решил че тва идва от новите управляващи :mhihi: Много съм наивен значи...та явно нищо няма да се промени, тия от които нищо не зависи си предлагат колкото да се намират на работа. А тия от които зависи са заети да си назначат хората където трябва и да се оглеждат в 2 евро от пенсионер и дължината на майчинството.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Юни 2026, 7:24

Петроханци са силни в конституционните реформи , социалната тема не им е силната страна . Предполагам затова ги прредлагат тези неща когато не зависи нищо от тях , колко да има нещо което да дъвчат в парламента .. :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 05 Юни 2026, 17:06

Освен това ЕК препоръчва и мерки, които страната ни да предприеме, сред които "подобряване справедливостта на данъчната система", тъй като според Комисията в тази ситуация плоският данък не е справедлив.

Съгласен съм, че "плоският" данък не е справедлив, защото плащам повече от други, а получавам в замяна същото като тях. Проблема обаче е, че те искат да го заменят с още по-несправедлив прогресивен :banghead:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 05 Юни 2026, 17:16

Докато сивия сектор не падне поне под 20%, е срамно да вдигат постоянно МОД за най-лесно, а прогресивен е скандално. Аз и сега плащам колкото няколко човека на минимална взети заедно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от empar » 05 Юни 2026, 17:52

Крадев е обещал да не пипа данъчната система, не се плашункайте излишно. :mrgreen:
В България няма особено значение дали ще плащаме плосък или прогресивен данък, от гледна точка на това, какво получаваме...
НУЛА, по колкото и да я умножите, все си е НУЛА!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Юни 2026, 18:18

empar написа:Крадев е обещал да не пипа данъчната система, не се плашункайте излишно. :mrgreen:
В България няма особено значение дали ще плащаме плосък или прогресивен данък, от гледна точка на това, какво получаваме...
НУЛА, по колкото и да я умножите, все си е НУЛА!

недейте така негативно.
в холандия можеш спокойно да отидеш с кръвоизлив в мозъка и да ти предпишат парацетамол.
тук имаме Пирогов и въздушна линейка - и това с осигуровки на цената на 2 кафета в мол.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 05 Юни 2026, 18:26

empar написа:Крадев е обещал да не пипа данъчната система, не се плашункайте излишно. :mrgreen:

Да ама това му идва идеално, за да обвини ЕС - те ни карат, пък той видиш ли не иска.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от empar » 05 Юни 2026, 19:03

b_u_b_o написа:

Да ама това му идва идеално, за да обвини ЕС - те ни карат, пък той видиш ли не иска.

Деееба тоа гнил запад, съсипаха я тая държава! :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Юни 2026, 19:16

Кога излизаме от ЕЮто ? Преди или след процедурата по свръх дефицит ? :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата