Android,телефони,проблеми и подобни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Re: Android,телефони,проблеми и подобни!

Мнение от DiMIcha84 » 09 Мар 2016, 22:53

Колеги нещо много странно взе да ми се случва с телефона (галакси с6 едж). Започна да издава много странни звуци и от горе ми изписва "докът е свързан" и предполагам, че прави връзка с някаква докинг станция от съседите, но не съм сигурен. Как да го огранича това нещо, че е много дразнещо когато вземе да ми пищи посред нощ до като спя. :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 09 Мар 2016, 23:42

Хахах, спри му блутута. И как се свързва сам, освен ако не си го вързал поне един път...

Sent from my MI 3W using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DiMIcha84 » 09 Мар 2016, 23:50

Блутута му е спрян и не съм го свързвал никога. Нямам идея от какво може да е :dunno: :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сладур1 » 10 Мар 2016, 9:35

Той дока не се ли свърза с входа за зареждане като се постави. Виж да не да му слагаш нещо и тогава да ти изписва. Или му върни фабрични настройки. На моя му слагах едно жакче в порта за слушалки което играе ролята на бутон. Хубаво, ама не съм отметнал в менюто, че не е слушалки и ми звънят хората, а аз нищо не чувам. Докато се усетя...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 11 Мар 2016, 11:55

DiMIcha84 написа:Колеги нещо много странно взе да ми се случва с телефона (галакси с6 едж). Започна да издава много странни звуци и от горе ми изписва "докът е свързан" и предполагам, че прави връзка с някаква докинг станция от съседите, но не съм сигурен. Как да го огранича това нещо, че е много дразнещо когато вземе да ми пищи посред нощ до като спя. :dunno:

Преди няколко месеца имах подобен проблем с галакси 4.
Излизаше съобщение че се свързал с нещо си, даже (защо не го снимах), излезе и съобщение че е активирал пестене на енергия, като излезе и надпис че е...галакси с5...Помисли си че е друг апарат :mhihi:
Оказа се че Usb буксата ми се беше навлажнила поради незнайни причини, след 2 дена се оправи.
На твоят може там да му е проблема

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DiMIcha84 » 11 Мар 2016, 22:28

Е.Димитров написа:
DiMIcha84 написа:Колеги нещо много странно взе да ми се случва с телефона (галакси с6 едж). Започна да издава много странни звуци и от горе ми изписва "докът е свързан" и предполагам, че прави връзка с някаква докинг станция от съседите, но не съм сигурен. Как да го огранича това нещо, че е много дразнещо когато вземе да ми пищи посред нощ до като спя. :dunno:

Преди няколко месеца имах подобен проблем с галакси 4.
Излизаше съобщение че се свързал с нещо си, даже (защо не го снимах), излезе и съобщение че е активирал пестене на енергия, като излезе и надпис че е...галакси с5...Помисли си че е друг апарат :mhihi:
Оказа се че Usb буксата ми се беше навлажнила поради незнайни причини, след 2 дена се оправи.
На твоят може там да му е проблема

Да ти кажа и аз до този извод стигам, но ще видим дали ще се оправи.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Мнение от shark1986 » 31 Мар 2016, 23:24

Колеги някой ще си даде ли мнението за Samsung Galaxy S7 Edge!Сериозно съм се замислил за покупката на този телефон и очаквам мнения от хора които вече са притежатели на телефона или от хора които са по на ти със смартфоните на Samsung! :) Гледам много го хвалят в интернет пространството!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 01 Апр 2016, 10:12

shark1986 написа:Колеги някой ще си даде ли мнението за Samsung Galaxy S7 Edge!Сериозно съм се замислил за покупката на този телефон и очаквам мнения от хора които вече са притежатели на телефона или от хора които са по на ти със смартфоните на Samsung! :) Гледам много го хвалят в интернет пространството!

Аз съм с Galaxy S6 Edge и съм много доволен, преди това бях с Galaxy S4 и бях много доволен.
Защо го казвам всичко това, на S4 имаше всичко, sd карта и не лоша батерия, както и доста екстри, на S6 за съжаление са махнали sd картата и няма някой неща, които ги имаше в S4 ги няма.
За сметка на това , камерата е уникална, дизайна и бързината, страхотен апарат.
На S7 вече са сложили отново всичко, като sd карта, водоустойчив е, камерата е страхотна и батерията голяма!
Имам познати , които си взеха този апарат и са много доволни.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сладур1 » 01 Апр 2016, 11:35

Прецени дали си струва за парите. Аз откакто си купих Xiaomi, май скоро няма да се върна към познатите марки. Единствено дисплея на Самсунга е амолед, тоест по-хубав. Камерата е на Сони, процесора е същия, батерията е над 3000mAh. И естествено цената е по-ниска. На Antutu теста, моя беше с минимални разлики от еквивалента му S4. А сега имат такива модели, с пръстов отпечатък, 4 или 8 ядра.. Избор голям. Ще трябва да преглътнеш и въпросите на лаиците. "Какъв е телефона", " Xiaomi", "Ъхъ.."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 01 Апр 2016, 12:50

моето мнение за S7 (не Edge, но и за него важи) е, че в момента е най-добрия телефон на пазара.

негативното е, че S6 все още не е получил Marshmallow ъпдейта, тоест очаквай същото със S7, което е невероятна тъпня. телефон за толкова пари и на Samsung хич не им дреме явно. аз съм страшно доволен от S6-цата и щях да взема S7 сега, но това с ъпдейта ме изгуби като клиент. имам доста устройства на Samsung заради работата ми, но от сега нататък ще се ориентирам към Nexus-ите, а за телефона...хм..не знам може би ще си ползвам iPhone-a.

най-доброто (балансираното) изглежда вече ще са Nexus-ите, но това което не ми харесва е дизайна им. Samsung избухнаха доста с S6, а сега S7 ми се струва още по-приятен.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 01 Апр 2016, 13:00

s6 взет кеш от технополис, ползва се с карта на теленор... е на 6.0 от 2 седмици... нз ти за какво говориш

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Denmark » 01 Апр 2016, 15:07

ами аз имам два S6 под ръка и двата са с 5.1.1 и няма ъпдейти, а отделно и на всичките ми колеги е така.
освен това имам също и два galaxy tab s2, които са с 5.0.2. а те също трябва да получат marshmallow ъпдейта.

но дори и преди две седмици да си ъпдейтнал, пак е несериозно много време.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 01 Апр 2016, 15:24

Denmark написа:ами аз имам два S6 под ръка и двата са с 5.1.1 и няма ъпдейти, а отделно и на всичките ми колеги е така.
освен това имам също и два galaxy tab s2, които са с 5.0.2. а те също трябва да получат marshmallow ъпдейта.

но дори и преди две седмици да си ъпдейтнал, пак е несериозно много време.

Колега, я си провери ръчно ъпдейтите, че на моят 6,0 дойде преди 2-3 седмици.
А за S7, до колкото си спомням, той си се продава с версия 6

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Denmark » 01 Апр 2016, 15:56

s7 e ясен, въпроса е, че другата година ще е същия та*ак и с него. то след няколко месеца ще излезе N..
разбирам, че на Самсунг им отнема време заради TouchWizz-а, а също и операторите са от значение явно, но честно казано мен като краен потребител хич не ми пука.

иначе аз ъпдейтите само ръчно ги гледам, но няма.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 01 Апр 2016, 17:19

Добре де, а какво толкова очаквате от един ъпдейт, определено един апарат нито ще получи повече възможности, нито ще добави някакви кой-знае какви нови неща към съществуващите.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата