Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Re: Android,телефони,проблеми и подобни!
Колеги нещо много странно взе да ми се случва с телефона (галакси с6 едж). Започна да издава много странни звуци и от горе ми изписва "докът е свързан" и предполагам, че прави връзка с някаква докинг станция от съседите, но не съм сигурен. Как да го огранича това нещо, че е много дразнещо когато вземе да ми пищи посред нощ до като спя. 

Хахах, спри му блутута. И как се свързва сам, освен ако не си го вързал поне един път...
Sent from my MI 3W using Tapatalk
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
Блутута му е спрян и не съм го свързвал никога. Нямам идея от какво може да е

Той дока не се ли свърза с входа за зареждане като се постави. Виж да не да му слагаш нещо и тогава да ти изписва. Или му върни фабрични настройки. На моя му слагах едно жакче в порта за слушалки което играе ролята на бутон. Хубаво, ама не съм отметнал в менюто, че не е слушалки и ми звънят хората, а аз нищо не чувам. Докато се усетя...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
DiMIcha84 написа:Колеги нещо много странно взе да ми се случва с телефона (галакси с6 едж). Започна да издава много странни звуци и от горе ми изписва "докът е свързан" и предполагам, че прави връзка с някаква докинг станция от съседите, но не съм сигурен. Как да го огранича това нещо, че е много дразнещо когато вземе да ми пищи посред нощ до като спя.
Преди няколко месеца имах подобен проблем с галакси 4.
Излизаше съобщение че се свързал с нещо си, даже (защо не го снимах), излезе и съобщение че е активирал пестене на енергия, като излезе и надпис че е...галакси с5...Помисли си че е друг апарат

Оказа се че Usb буксата ми се беше навлажнила поради незнайни причини, след 2 дена се оправи.
На твоят може там да му е проблема
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
Е.Димитров написа:DiMIcha84 написа:Колеги нещо много странно взе да ми се случва с телефона (галакси с6 едж). Започна да издава много странни звуци и от горе ми изписва "докът е свързан" и предполагам, че прави връзка с някаква докинг станция от съседите, но не съм сигурен. Как да го огранича това нещо, че е много дразнещо когато вземе да ми пищи посред нощ до като спя.
Преди няколко месеца имах подобен проблем с галакси 4.
Излизаше съобщение че се свързал с нещо си, даже (защо не го снимах), излезе и съобщение че е активирал пестене на енергия, като излезе и надпис че е...галакси с5...Помисли си че е друг апарат![]()
Оказа се че Usb буксата ми се беше навлажнила поради незнайни причини, след 2 дена се оправи.
На твоят може там да му е проблема
Да ти кажа и аз до този извод стигам, но ще видим дали ще се оправи.
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Колеги някой ще си даде ли мнението за Samsung Galaxy S7 Edge!Сериозно съм се замислил за покупката на този телефон и очаквам мнения от хора които вече са притежатели на телефона или от хора които са по на ти със смартфоните на Samsung!
Гледам много го хвалят в интернет пространството!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
shark1986 написа:Колеги някой ще си даде ли мнението за Samsung Galaxy S7 Edge!Сериозно съм се замислил за покупката на този телефон и очаквам мнения от хора които вече са притежатели на телефона или от хора които са по на ти със смартфоните на Samsung!Гледам много го хвалят в интернет пространството!
Аз съм с Galaxy S6 Edge и съм много доволен, преди това бях с Galaxy S4 и бях много доволен.
Защо го казвам всичко това, на S4 имаше всичко, sd карта и не лоша батерия, както и доста екстри, на S6 за съжаление са махнали sd картата и няма някой неща, които ги имаше в S4 ги няма.
За сметка на това , камерата е уникална, дизайна и бързината, страхотен апарат.
На S7 вече са сложили отново всичко, като sd карта, водоустойчив е, камерата е страхотна и батерията голяма!
Имам познати , които си взеха този апарат и са много доволни.
Прецени дали си струва за парите. Аз откакто си купих Xiaomi, май скоро няма да се върна към познатите марки. Единствено дисплея на Самсунга е амолед, тоест по-хубав. Камерата е на Сони, процесора е същия, батерията е над 3000mAh. И естествено цената е по-ниска. На Antutu теста, моя беше с минимални разлики от еквивалента му S4. А сега имат такива модели, с пръстов отпечатък, 4 или 8 ядра.. Избор голям. Ще трябва да преглътнеш и въпросите на лаиците. "Какъв е телефона", " Xiaomi", "Ъхъ.."
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
моето мнение за S7 (не Edge, но и за него важи) е, че в момента е най-добрия телефон на пазара.
негативното е, че S6 все още не е получил Marshmallow ъпдейта, тоест очаквай същото със S7, което е невероятна тъпня. телефон за толкова пари и на Samsung хич не им дреме явно. аз съм страшно доволен от S6-цата и щях да взема S7 сега, но това с ъпдейта ме изгуби като клиент. имам доста устройства на Samsung заради работата ми, но от сега нататък ще се ориентирам към Nexus-ите, а за телефона...хм..не знам може би ще си ползвам iPhone-a.
най-доброто (балансираното) изглежда вече ще са Nexus-ите, но това което не ми харесва е дизайна им. Samsung избухнаха доста с S6, а сега S7 ми се струва още по-приятен.
негативното е, че S6 все още не е получил Marshmallow ъпдейта, тоест очаквай същото със S7, което е невероятна тъпня. телефон за толкова пари и на Samsung хич не им дреме явно. аз съм страшно доволен от S6-цата и щях да взема S7 сега, но това с ъпдейта ме изгуби като клиент. имам доста устройства на Samsung заради работата ми, но от сега нататък ще се ориентирам към Nexus-ите, а за телефона...хм..не знам може би ще си ползвам iPhone-a.
най-доброто (балансираното) изглежда вече ще са Nexus-ите, но това което не ми харесва е дизайна им. Samsung избухнаха доста с S6, а сега S7 ми се струва още по-приятен.

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
s6 взет кеш от технополис, ползва се с карта на теленор... е на 6.0 от 2 седмици... нз ти за какво говориш
- Denmark
- младши ентусиаст
-
ами аз имам два S6 под ръка и двата са с 5.1.1 и няма ъпдейти, а отделно и на всичките ми колеги е така.
освен това имам също и два galaxy tab s2, които са с 5.0.2. а те също трябва да получат marshmallow ъпдейта.
но дори и преди две седмици да си ъпдейтнал, пак е несериозно много време.
освен това имам също и два galaxy tab s2, които са с 5.0.2. а те също трябва да получат marshmallow ъпдейта.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Denmark написа:ами аз имам два S6 под ръка и двата са с 5.1.1 и няма ъпдейти, а отделно и на всичките ми колеги е така.
Колега, я си провери ръчно ъпдейтите, че на моят 6,0 дойде преди 2-3 седмици.
А за S7, до колкото си спомням, той си се продава с версия 6
- Denmark
- младши ентусиаст
-
s7 e ясен, въпроса е, че другата година ще е същия та*ак и с него. то след няколко месеца ще излезе N..
разбирам, че на Самсунг им отнема време заради TouchWizz-а, а също и операторите са от значение явно, но честно казано мен като краен потребител хич не ми пука.
иначе аз ъпдейтите само ръчно ги гледам, но няма.
разбирам, че на Самсунг им отнема време заради TouchWizz-а, а също и операторите са от значение явно, но честно казано мен като краен потребител хич не ми пука.
иначе аз ъпдейтите само ръчно ги гледам, но няма.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Добре де, а какво толкова очаквате от един ъпдейт, определено един апарат нито ще получи повече възможности, нито ще добави някакви кой-знае какви нови неща към съществуващите.