Ей т'ва е просто...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Ей т'ва е просто...

Мнение от PIONEER » 23 Юли 2004, 0:31

... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: не моа повярвам...тва е изродска кола..евалла на всички каращи такива.тва е джип под прикритие :D :wink:
Изображение
Изображение
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 23 Юли 2004, 8:16

Много злобни снимки.
Ако не ме домързи тия дни може да кача и да дам линк към едни снимки, на които се вижда как си удавих колата в една рекичка преди 2 месеца и как накрая с една уазка я изтеглихме..

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 23 Юли 2004, 9:26

да ве нечовешко изпълнение..качвай снимките и давай линк...
много искам да го опитам това нещо някой път...аз досега най-лудото му изпълнение беше тази зима...чистили пътя и отстрани и засипали входа към вилата.и се засилих с колата и изблъсках изринатия сняг-около 1 метър.после с газ на 1-ва с вратите напред в 40-50 см навявания...после затънах :lol: :lol: ама с с лопатата от багажника и стана 4х4 8) трябваше да снимам да ви покажа за какво става въпрос..ама нищо то всяка зима има там навявания.ще снимам аз следващия път...не знам за вас ама в сняг много ме радва на карам. :D особено д има най-малко 20-30см.просто изпитвам адското удоволствие :)
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 23 Юли 2004, 9:42

Ми довечера, ама късничко ще ги кача и ще дам линк, че са 10-на снимки и да не товаря форума.
И аз го направих напът за вилата. Точно пред портата минава една рекичка, която обаче е много бърза - планински поток, който непрекъснато си мени трасето и при най-малкия дъжд носи....
Та специално този път беше отнесъл доста и беше задълбал на долу. Както и да е - избрах подходящо трасе обаче влязох доста бавно и в един момент багажника ми се опря в земята, а задните гуми увиснаха във въздуха и глей кво става...
Копахме с лопати под багажника, слагахме камъни и дъски под задните гуми - нищо.... накрая викнах съседа с уазката и ме изтегли за нуа време - снимките довечера..

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 23 Юли 2004, 21:00

PIONEER написа:да ве нечовешко изпълнение..качвай снимките и давай линк...
много искам да го опитам това нещо някой път...аз досега най-лудото му изпълнение беше тази зима...чистили пътя и отстрани и засипали входа към вилата.и се засилих с колата и изблъсках изринатия сняг-около 1 метър.после с газ на 1-ва с вратите напред в 40-50 см навявания...после затънах :lol: :lol: ама с с лопатата от багажника и стана 4х4 8) трябваше да снимам да ви покажа за какво става въпрос..ама нищо то всяка зима има там навявания.ще снимам аз следващия път...не знам за вас ама в сняг много ме радва на карам. :D особено д има най-малко 20-30см.просто изпитвам адското удоволствие :)
:gives:
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 23 Юли 2004, 22:36

ето линк към снимките, въпреки, че те не са много за гордост...
http://free.bol.bg/yocev/bmw/

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 24 Юли 2004, 17:20

zmej написа:ето линк към снимките, въпреки, че те не са много за гордост...

BWAAAAAAHAHAHAHAH
ЖЕСТОКОО. Много готино приключение ей.
Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 24 Юли 2004, 17:50

Луда работа :!:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 26 Юли 2004, 12:58

MOPKOB написа:
zmej написа:ето линк към снимките, въпреки, че те не са много за гордост...

BWAAAAAAHAHAHAHAH
ЖЕСТОКОО. Много готино приключение ей.

Абе готино, готино, ама вече ми е писнало от такива "готини" приключения :x

Назад към Извън Темата