Ей т'ва е просто...
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Ей т'ва е просто...
...
не моа повярвам...тва е изродска кола..евалла на всички каращи такива.тва е джип под прикритие

8.32
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
да ве нечовешко изпълнение..качвай снимките и давай линк...
много искам да го опитам това нещо някой път...аз досега най-лудото му изпълнение беше тази зима...чистили пътя и отстрани и засипали входа към вилата.и се засилих с колата и изблъсках изринатия сняг-около 1 метър.после с газ на 1-ва с вратите напред в 40-50 см навявания...после затънах
ама с с лопатата от багажника и стана 4х4
трябваше да снимам да ви покажа за какво става въпрос..ама нищо то всяка зима има там навявания.ще снимам аз следващия път...не знам за вас ама в сняг много ме радва на карам.
особено д има най-малко 20-30см.просто изпитвам адското удоволствие 
много искам да го опитам това нещо някой път...аз досега най-лудото му изпълнение беше тази зима...чистили пътя и отстрани и засипали входа към вилата.и се засилих с колата и изблъсках изринатия сняг-около 1 метър.после с газ на 1-ва с вратите напред в 40-50 см навявания...после затънах

8.32
Ми довечера, ама късничко ще ги кача и ще дам линк, че са 10-на снимки и да не товаря форума.
И аз го направих напът за вилата. Точно пред портата минава една рекичка, която обаче е много бърза - планински поток, който непрекъснато си мени трасето и при най-малкия дъжд носи....
Та специално този път беше отнесъл доста и беше задълбал на долу. Както и да е - избрах подходящо трасе обаче влязох доста бавно и в един момент багажника ми се опря в земята, а задните гуми увиснаха във въздуха и глей кво става...
Копахме с лопати под багажника, слагахме камъни и дъски под задните гуми - нищо.... накрая викнах съседа с уазката и ме изтегли за нуа време - снимките довечера..
И аз го направих напът за вилата. Точно пред портата минава една рекичка, която обаче е много бърза - планински поток, който непрекъснато си мени трасето и при най-малкия дъжд носи....
Та специално този път беше отнесъл доста и беше задълбал на долу. Както и да е - избрах подходящо трасе обаче влязох доста бавно и в един момент багажника ми се опря в земята, а задните гуми увиснаха във въздуха и глей кво става...
Копахме с лопати под багажника, слагахме камъни и дъски под задните гуми - нищо.... накрая викнах съседа с уазката и ме изтегли за нуа време - снимките довечера..
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
PIONEER написа:да ве нечовешко изпълнение..качвай снимките и давай линк...
много искам да го опитам това нещо някой път...аз досега най-лудото му изпълнение беше тази зима...чистили пътя и отстрани и засипали входа към вилата.и се засилих с колата и изблъсках изринатия сняг-около 1 метър.после с газ на 1-ва с вратите напред в 40-50 см навявания...после затънах![]()
ама с с лопатата от багажника и стана 4х4
трябваше да снимам да ви покажа за какво става въпрос..ама нищо то всяка зима има там навявания.ще снимам аз следващия път...не знам за вас ама в сняг много ме радва на карам.
особено д има най-малко 20-30см.просто изпитвам адското удоволствие

- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
zmej написа:ето линк към снимките, въпреки, че те не са много за гордост...
http://free.bol.bg/yocev/bmw/
BWAAAAAAHAHAHAHAH
ЖЕСТОКОО. Много готино приключение ей.

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
MOPKOB написа:zmej написа:ето линк към снимките, въпреки, че те не са много за гордост...
http://free.bol.bg/yocev/bmw/
BWAAAAAAHAHAHAHAH
ЖЕСТОКОО. Много готино приключение ей.
Абе готино, готино, ама вече ми е писнало от такива "готини" приключения :x
9 мнения
• Страница 1 от 1