на връщане от морето 04

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

на връщане от морето 04

Мнение от marti the pi4 » 02 Сеп 2004, 13:03

надявам се да не е изтъркана , но предполагам а всеки от нас му се е случило нещо интересно по пътишата на родината това лято ( ГОВОРЯ ЗА ПРИЯТНИ СЛУЧКИ НЕ ЗА ИНЦИДЕНТИ те се случват непрекъснато)...
Та и всяко лято , всеки weekend чакам да чуя по едно БГ радио " нека weekend-а да започне сега" и паля към морето . много случки мога да разкажа ама тази от последната седмица направо ме разпра от кеф.
На излизане от бургас карайки си най- спокойно ( около 160 ) ме задмина бургаско а6 и честно казано не му обърнах особено внимание..до бензиностанцията на ветрен..а там до въпросното ауди стоеше най-невероятната блондинка която съм виждал ( а съм виждал доста "вервайте ми") и небрежно чакаше да и сипят нафта и да измият стъклата и т. н .
та и сипвам си аз тунджа и си тръгвам по пътя и въпросната мацка минава покрай мен като покрай спрял... викам си е...ти ша си караме яко ... до стара загора кампютъра ми отчете средна скорост 150 км!!??
успях да задмина мацката около два пъти и то на висока скорост (над 200) .
еее на магистралата неможа там на около 190 мацката се губеше и трябваше да я чакам... и така до софия .. по целият път се забавлявах страхотно...
яд ме само че не успях да се запозная с нея ( към бургаските фенове : пичове търся русата мацка ауди а6 2,5 TDI бургаска регистрация...

Слави
Аватар

Re: на връщане от морето 04

Мнение от © » 02 Сеп 2004, 13:55

marti the pi4 написа: ( към бургаските фенове : пичове търся русата мацка ауди а6 2,5 TDI бургаска регистрация...

да беше я снимал ... така нямаш шанс - в Бургас са много :D :D :D

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Сеп 2004, 15:08

хм... що се опитваш да си вкараш оная работа във цевта на нечий пистолет ? ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 02 Сеп 2004, 15:18

alx написа:хм... що се опитваш да си вкараш оная работа във цевта на нечий пистолет ? ;)

BWAAAAAAHAHAHAHAHAHAH
True.....
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 02 Сеп 2004, 15:45

ще се оглеждаме :wink: имам някакво чувство че не е толкова трудно да се открие мацето.....пък и ми звучи някак познато А6 с руса мацка...май съм виждал нещо такова тука...
хм... що се опитваш да си вкараш оная работа във цевта на нечий пистолет ?

много вярно... :!: :? хич не ти трябва да се замесваш...повярвай ми Марти :roll: :wink:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 02 Сеп 2004, 16:47

липсва единият халоген ... и стъклото на лявото огледало ... сиво а6 2,5 TDI

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 02 Сеп 2004, 17:19

marti the pi4 написа:липсва единият халоген ... и стъклото на лявото огледало ... сиво а6 2,5 TDI

Ама за какво са й огледала, изобщо? Нали е дама? :wink: :mha:

Назад към Извън Темата