на връщане от морето 04
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
на връщане от морето 04
надявам се да не е изтъркана , но предполагам а всеки от нас му се е случило нещо интересно по пътишата на родината това лято ( ГОВОРЯ ЗА ПРИЯТНИ СЛУЧКИ НЕ ЗА ИНЦИДЕНТИ те се случват непрекъснато)...
Та и всяко лято , всеки weekend чакам да чуя по едно БГ радио " нека weekend-а да започне сега" и паля към морето . много случки мога да разкажа ама тази от последната седмица направо ме разпра от кеф.
На излизане от бургас карайки си най- спокойно ( около 160 ) ме задмина бургаско а6 и честно казано не му обърнах особено внимание..до бензиностанцията на ветрен..а там до въпросното ауди стоеше най-невероятната блондинка която съм виждал ( а съм виждал доста "вервайте ми") и небрежно чакаше да и сипят нафта и да измият стъклата и т. н .
та и сипвам си аз тунджа и си тръгвам по пътя и въпросната мацка минава покрай мен като покрай спрял... викам си е...ти ша си караме яко ... до стара загора кампютъра ми отчете средна скорост 150 км!!??
успях да задмина мацката около два пъти и то на висока скорост (над 200) .
еее на магистралата неможа там на около 190 мацката се губеше и трябваше да я чакам... и така до софия .. по целият път се забавлявах страхотно...
яд ме само че не успях да се запозная с нея ( към бургаските фенове : пичове търся русата мацка ауди а6 2,5 TDI бургаска регистрация...
Та и всяко лято , всеки weekend чакам да чуя по едно БГ радио " нека weekend-а да започне сега" и паля към морето . много случки мога да разкажа ама тази от последната седмица направо ме разпра от кеф.
На излизане от бургас карайки си най- спокойно ( около 160 ) ме задмина бургаско а6 и честно казано не му обърнах особено внимание..до бензиностанцията на ветрен..а там до въпросното ауди стоеше най-невероятната блондинка която съм виждал ( а съм виждал доста "вервайте ми") и небрежно чакаше да и сипят нафта и да измият стъклата и т. н .
та и сипвам си аз тунджа и си тръгвам по пътя и въпросната мацка минава покрай мен като покрай спрял... викам си е...ти ша си караме яко ... до стара загора кампютъра ми отчете средна скорост 150 км!!??
успях да задмина мацката около два пъти и то на висока скорост (над 200) .
еее на магистралата неможа там на около 190 мацката се губеше и трябваше да я чакам... и така до софия .. по целият път се забавлявах страхотно...
яд ме само че не успях да се запозная с нея ( към бургаските фенове : пичове търся русата мацка ауди а6 2,5 TDI бургаска регистрация...
Re: на връщане от морето 04
marti the pi4 написа: ( към бургаските фенове : пичове търся русата мацка ауди а6 2,5 TDI бургаска регистрация...
да беше я снимал ... така нямаш шанс - в Бургас са много

- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
alx написа:хм... що се опитваш да си вкараш оная работа във цевта на нечий пистолет ?
BWAAAAAAHAHAHAHAHAHAH
True.....

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
ще се оглеждаме
имам някакво чувство че не е толкова трудно да се открие мацето.....пък и ми звучи някак познато А6 с руса мацка...май съм виждал нещо такова тука...
много вярно...
хич не ти трябва да се замесваш...повярвай ми Марти

хм... що се опитваш да си вкараш оная работа във цевта на нечий пистолет ?
много вярно...

7 мнения
• Страница 1 от 1