АМАН от майстори
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
АМАН от майстори
Момчета незнам дали тука и е мястото на тази тема ама незнам къде да си излея яда , преди 20дена си закарах колата да се кърпи при един така наречен тенекиджия и се разбрахме да я изкърпи максимум за две седмици като за ослугата щеше да ми вземе 300лв като се има в напредвит ,че работата не е много. Та в петак отивам аз да си прибера колата и какво да видя тоя царвул въобще не я е започвал
а ми взе 100лв капаро и отделно 30лв за ламарина . Накрая си взех колата и нищо пак е неизкърпена а за парите сигурно ще трябва да го гоня сумати време , май ще се наложи
. Та колеги писнами от такива жалки подобия наречени майстори , накрая ще си купя едно телоподаващо и ще си я направя сам. :x

Няма грозни жени, има трезви мъже!
- Новини
-
Никога не давай капаро!Аз така си бях оставил аудито за боя на калника,дадох 150 лв предварително,а майстора изчезна/оказа се некъв пияница/Та разбивах гаража,откраднах си собствената кола/а междувременно беше запушена от един голф,та и неговите ключалки отнесоха лапата/ и му прибрах целия възможен инвентар отвътре-та сега имам мотор от хонда-750кубика,спойлера,пистолет за пръскане,машина за шлайфане и доста други работи.Та нема кво да го чакаш-дай му срок-1 ден,да взима напред от друг ако трябва,ако се праи-събираме се една група,отиваме-гърбиме и грабиме
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Това за масовото грабене най ми хареса.
Ще ви разкажа и за един друк случай, преди година си закарах Е-30-ката в сервиз да ми сменят агренажния ремак оставих им пак 100лв да купят ремак , накладки + работата вечерта си взех колата и така си я карам аз един месец и не си спомням по каква причина отворих пак капака на ремака и какво да видя ,ремака въобще не беше сменяван
. Та се наложи да се връщам за рекламация , та накрая въпросните майсторчета останаха без работа.

Няма грозни жени, има трезви мъже!
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Sasho 28 написа:Никога не давай капаро!Аз така си бях оставил аудито за боя на калника,дадох 150 лв предварително,а майстора изчезна/оказа се некъв пияница/Та разбивах гаража,откраднах си собствената кола/а междувременно беше запушена от един голф,та и неговите ключалки отнесоха лапата/ и му прибрах целия възможен инвентар отвътре-та сега имам мотор от хонда-750кубика,спойлера,пистолет за пръскане,машина за шлайфане и доста други работи.Та нема кво да го чакаш-дай му срок-1 ден,да взима напред от друг ако трябва,ако се праи-събираме се една група,отиваме-гърбиме и грабиме
Ама ти не беше ли бюстител на закона ??
Иначе давай ще го къртим тоя.

- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
дай да му отидем на гости на той майстор а иначе всичките са една стока без значение от парите които взимат за работа....абе кажи му майсторе....
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
абе какво се ядете, не стига, че Люлин-Склад сме малко, ами и това сега....
Иляне - ако трябва да идваме, хората трябва да се научат, че със стари БМВ-та майтап не бива. (пък за по-новите има стикери
)
Иляне - ако трябва да идваме, хората трябва да се научат, че със стари БМВ-та майтап не бива. (пък за по-новите има стикери

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
"Масов грабеж" се оформя и се чудя да се включа и аз
Мене ми трябва един виброшлайф и пистолет
....:mha: :mha: :mha:
Иначе има много големи копеленца-особено бояджиите...Още като излезе нашата от пребоядисване намерих 1000 кусура и още толкова липсващи части
За последното се върнах...Лиспваха подкалниците отпред,тръбите за въздух към купето в багажника и колата БЕШЕ КАРАНА към 20 КИЛОМЕТРА
Бахти мръсника долен...Друг път с една бутилка с бензин за резервоар и да видим каде ще ходи без бенц
:mha: :mha: :mha: 

Иначе има много големи копеленца-особено бояджиите...Още като излезе нашата от пребоядисване намерих 1000 кусура и още толкова липсващи части

8.32
Като стана въпрос за майстори, да ви кажа преди години на какви попаднах
Имах си аз едно Пежо 405 и го карам на майстори в Лозенец да му сменяват накладките...Предварително питам:
"Правите ли френски коли, че са малко по-особени?"
Майстор: "Сичко прайм; е го ей сега си тръгна един Ситроен..."
Аз: "Еми добре"
Връщам се да си прибера колата и оня бастун ми я дава+ бонус едно пликче и вика:
"Абе колата я оправихме, сега спира, ама тука останаха е тия боклуци, щото незнаях къде да ги сложим обратно
Ама не се притеснявай-карай така
Добре, че веднага след това я продадох

Имах си аз едно Пежо 405 и го карам на майстори в Лозенец да му сменяват накладките...Предварително питам:
"Правите ли френски коли, че са малко по-особени?"
Майстор: "Сичко прайм; е го ей сега си тръгна един Ситроен..."
Аз: "Еми добре"
Връщам се да си прибера колата и оня бастун ми я дава+ бонус едно пликче и вика:
"Абе колата я оправихме, сега спира, ама тука останаха е тия боклуци, щото незнаях къде да ги сложим обратно

Добре, че веднага след това я продадох

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
решението е само едно - първо питайте познати къде си ремонтират колите и избирайте някои вече изпробван майстор...
15 мнения
• Страница 1 от 1