АМАН от майстори

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 725 Е-38

АМАН от майстори

Мнение от ИЛИЯН » 19 Сеп 2004, 19:45

Момчета незнам дали тука и е мястото на тази тема ама незнам къде да си излея яда , преди 20дена си закарах колата да се кърпи при един така наречен тенекиджия и се разбрахме да я изкърпи максимум за две седмици като за ослугата щеше да ми вземе 300лв като се има в напредвит ,че работата не е много. Та в петак отивам аз да си прибера колата и какво да видя тоя царвул въобще не я е започвал :twisted: а ми взе 100лв капаро и отделно 30лв за ламарина . Накрая си взех колата и нищо пак е неизкърпена а за парите сигурно ще трябва да го гоня сумати време , май ще се наложи :bang: . Та колеги писнами от такива жалки подобия наречени майстори , накрая ще си купя едно телоподаващо и ще си я направя сам. :x
Няма грозни жени, има трезви мъже!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 19 Сеп 2004, 21:56

Кофти.

Ами освен да му заврем неговото телоподаващо в задника май друго не ми идва на ум....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 19 Сеп 2004, 22:39

Никога не давай капаро!Аз така си бях оставил аудито за боя на калника,дадох 150 лв предварително,а майстора изчезна/оказа се некъв пияница/Та разбивах гаража,откраднах си собствената кола/а междувременно беше запушена от един голф,та и неговите ключалки отнесоха лапата/ и му прибрах целия възможен инвентар отвътре-та сега имам мотор от хонда-750кубика,спойлера,пистолет за пръскане,машина за шлайфане и доста други работи.Та нема кво да го чакаш-дай му срок-1 ден,да взима напред от друг ако трябва,ако се праи-събираме се една група,отиваме-гърбиме и грабиме

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 725 Е-38

Мнение от ИЛИЯН » 20 Сеп 2004, 8:30

Това за масовото грабене най ми хареса. :D Ще ви разкажа и за един друк случай, преди година си закарах Е-30-ката в сервиз да ми сменят агренажния ремак оставих им пак 100лв да купят ремак , накладки + работата вечерта си взех колата и така си я карам аз един месец и не си спомням по каква причина отворих пак капака на ремака и какво да видя ,ремака въобще не беше сменяван :evil: . Та се наложи да се връщам за рекламация , та накрая въпросните майсторчета останаха без работа.
Няма грозни жени, има трезви мъже!

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 20 Сеп 2004, 13:25

Sasho 28 написа:Никога не давай капаро!Аз така си бях оставил аудито за боя на калника,дадох 150 лв предварително,а майстора изчезна/оказа се некъв пияница/Та разбивах гаража,откраднах си собствената кола/а междувременно беше запушена от един голф,та и неговите ключалки отнесоха лапата/ и му прибрах целия възможен инвентар отвътре-та сега имам мотор от хонда-750кубика,спойлера,пистолет за пръскане,машина за шлайфане и доста други работи.Та нема кво да го чакаш-дай му срок-1 ден,да взима напред от друг ако трябва,ако се праи-събираме се една група,отиваме-гърбиме и грабиме

Ама ти не беше ли бюстител на закона ??
Иначе давай ще го къртим тоя.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 20 Сеп 2004, 13:59

дай да му отидем на гости на той майстор а иначе всичките са една стока без значение от парите които взимат за работа....абе кажи му майсторе....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 20 Сеп 2004, 14:47

[/quote]
Ама ти не беше ли бюстител на закона ??
Иначе давай ще го къртим тоя.[/quote]Пак си се объркал :mha:

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 20 Сеп 2004, 17:03

Sasho 28 написа:Пак си се объркал :mha:

ПАК !!!!!!!!!!
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 20 Сеп 2004, 20:59

абе какво се ядете, не стига, че Люлин-Склад сме малко, ами и това сега....
Иляне - ако трябва да идваме, хората трябва да се научат, че със стари БМВ-та майтап не бива. (пък за по-новите има стикери :wink: )
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 21 Сеп 2004, 12:35

"Масов грабеж" се оформя и се чудя да се включа и аз :lol: Мене ми трябва един виброшлайф и пистолет 8) ....:mha: :mha: :mha:
Иначе има много големи копеленца-особено бояджиите...Още като излезе нашата от пребоядисване намерих 1000 кусура и още толкова липсващи части :!: :!: :!: :evil: За последното се върнах...Лиспваха подкалниците отпред,тръбите за въздух към купето в багажника и колата БЕШЕ КАРАНА към 20 КИЛОМЕТРА :evil: :evil: :evil: Бахти мръсника долен...Друг път с една бутилка с бензин за резервоар и да видим каде ще ходи без бенц :wink: :mha: :mha: :mha: :1:
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 21 Сеп 2004, 12:46

Може да ви се струва тъпо ама като си оставям колата на майстор поради една или друга причина винаги си записвам на какви Км я оставям...не че нещо ама що трябва някви майсторчета да ми гъзареят с колата??? :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 21 Сеп 2004, 14:15

Като стана въпрос за майстори, да ви кажа преди години на какви попаднах :shock:
Имах си аз едно Пежо 405 и го карам на майстори в Лозенец да му сменяват накладките...Предварително питам:
"Правите ли френски коли, че са малко по-особени?"
Майстор: "Сичко прайм; е го ей сега си тръгна един Ситроен..."
Аз: "Еми добре"
Връщам се да си прибера колата и оня бастун ми я дава+ бонус едно пликче и вика:
"Абе колата я оправихме, сега спира, ама тука останаха е тия боклуци, щото незнаях къде да ги сложим обратно :shock: :shock: :shock: Ама не се притеснявай-карай така :shock: :shock: :shock:
Добре, че веднага след това я продадох :?

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 22 Сеп 2004, 17:54

Flat 6 написа:Добре, че веднага след това я продадох :?

Аааа, това е добро решение, особено за кола с проблемни спирачки... Дано поне никой не е пострадал :roll: :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 23 Сеп 2004, 12:50

Е, едвали защото всеки нормален човек ще си прегледа спирачките, а и не само тях, когато си купува кола-втора употреба :wink:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 25 Сеп 2004, 18:02

решението е само едно - първо питайте познати къде си ремонтират колите и избирайте някои вече изпробван майстор...

Назад към Извън Темата