Offroad
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Offroad
Нещо на последък все ме дърпа към гората и планината...и то там дето няма път... и с разни джипиеси се заиграх...тракове дал господ в нета....
Та в тоя ред на мисли реших да инвестирам в нещо с висока проходимост. Обаче повече от 10 000 не давам
. Та въпроса ми е дали да си взема нещо старо и марково (ръждясало) или една чисто нова Лада Нива
Притеснява ме само че няма рама, а пък така или иначе ще я разглобя цялата и ще стане джип
Няма да се кара много само уикендите ама по байра и в калта.
Ами тва е ... чакам коментари от здравомислещите тук

Та в тоя ред на мисли реших да инвестирам в нещо с висока проходимост. Обаче повече от 10 000 не давам

Ами тва е ... чакам коментари от здравомислещите тук

- x3m
-
малко офтопик тука. за джип е по добре да е нафта. за 10к си вземи си ланд ровър дифендър. купето е от алуминий и е мнооого проходим. оферта е също и мерцедес ге клас 300 д. ако немаш кинти УАЗ е страшна джипка, пък и е ефтина. на горубляне гледах за към 10к скоро 1 jeep като тия на американската армия (зелените морги) '95. от формата няма кво да се плашиш - проходимите джипове винаги имат много дървена форма.
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
x3m написа:малко офтопик тука. за джип е по добре да е нафта. за 10к си вземи си ланд ровър дифендър. купето е от алуминий и е мнооого проходим. оферта е също и мерцедес ге клас 300 д. ако немаш кинти УАЗ е страшна джипка, пък и е ефтина. на горубляне гледах за към 10к скоро 1 jeep като тия на американската армия (зелените морги) '95. от формата няма кво да се плашиш - проходимите джипове винаги имат много дървена форма.
Точно тва ми е въпроса дали да се хвана с дърта строшена кошница или не...За УАЗ-а си прав - адски е проходим ама руснаците като са го проектирали са забравили само че ще го карат хора...

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
доста е здрав ,но е доста скъп за 10 бона едва ли ще си намери читав....колкото до Нивата вярно не е здрава ама е доста проходима....Черокито е не лош вариант,но не е от проходимите,обаче ако знаеш зимата как се върти
....

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- x3m
-
зимата как се върти ....
верно са много връткави тия

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Бе мене кой ме кара да помагам въобще...Оправяй се сам...Недай си боже да си вземеш Нива..Променям си мнението че ще е жалко такава хубава кола да случи на собственик като теб

Последна промяна PIONEER на 01 Окт 2004, 13:54, променена общо 1 път

8.32
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
x3m не мога да се съглася че Черокито не става за оффроад,доста е здраво има хубав клиренс а като включиш всичките екстри доста добре се катери,е не е много бързо по завоите ,но я си вземи едно 4.0 с шпер да видиш как ще издуха 320-ка и ще измъчи 325,а лесно се въртят щото отзад са много леки...
Г-класа с ръжда това не го бях виждал.....единствените който са под 10к са от 84-86....
Нивата е доста силна на на пресечен терен,но не е много здрава...
Уаз-а е доста здрав,но това е за сметка на проходимоста(не че е лоша,но е по зле от на Нивата)
За Паджерото е добро ако е къса база,че дългата е по лимитирана...казват че не е лоша джипка,но няма преки впечатлиния от нея...
Дифендъра мился че всички знаят че е хем здрав хем добър извън пътя...
Дисковери също не лоша кола,но май е по скъпичка....
Фронтерата до сега не съм чул някой да я хвали...
Ленд Крузера също е добро джипче...
Г-класа с ръжда това не го бях виждал.....единствените който са под 10к са от 84-86....
Нивата е доста силна на на пресечен терен,но не е много здрава...
Уаз-а е доста здрав,но това е за сметка на проходимоста(не че е лоша,но е по зле от на Нивата)
За Паджерото е добро ако е къса база,че дългата е по лимитирана...казват че не е лоша джипка,но няма преки впечатлиния от нея...
Дифендъра мился че всички знаят че е хем здрав хем добър извън пътя...
Дисковери също не лоша кола,но май е по скъпичка....
Фронтерата до сега не съм чул някой да я хвали...
Ленд Крузера също е добро джипче...
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
zmej написа:И фронтера става
Ето тук вече грешиш. Това е ебати тапото МПС. Не съм карал по голям копач. Нито за OFF нито за ON road става. Според мен най-доброто за толкова пари особено ако не те притеснява разхода е Nissan Patrol 4.2! Карал съм такъв. Железен автомобил е!

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
и цената на този Мерцедес Unimog е...... 

- Mario Andretti
- Mario Andretti
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2