ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!

Мнение от Mart0 » 06 Яну 2009, 18:48

14.01.2009: този път да бъдем всички пред парламента ! Ще има ли наши знамена там? Време е да свалим тези престъпници от власт!!!
------- http://liskko.blogspot.com/2009/01/14012009.html
Последна промяна Mart0 на 07 Яну 2009, 2:46, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Яну 2009, 19:09

Аз съм там... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 06 Яну 2009, 19:21

Само не разбрах кои сте тези "вие" от клипчето, които ще сваляте правителството... организация някаква? група недоволни граждани? или поредните псевдопатриоти, които искат да намажат от меда? Клипчето много ми прилича на тези на Атака ... само дето подир Ботев и Левски нямаше и портрет на Сидеров. Искания, искания и пак искания ... добре де, освен исканията, някой няма ли да предложи решения ?! Щото ние всички знаем да искаме... но не и да правим нещо, за да ги постигнем. За всеки сегашното управление е кофти, кофти ще е и следващото.... защото няма политически елит. Няма капацитети, които да дойдат на тяхно място. Каквото и правителство да е на власт ... българина, ако продължи да е същия темерут, никога нищо няма да се оправи.

ПС: Аз подкрепям идеи, а не искания.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Яну 2009, 19:27

И аз съм там. Я дайте да се съберем някъде и да отидем дружно да се исипем.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mart0 » 06 Яну 2009, 19:30

Wolfen, това е една гражданска позиция към която се присъединявам и аз! Това че на теб не ти изнася , незначи че тук в този прекрасен форум няма хора, които им е писнало да ги лъжат и мачкат , да не говорим, че днес може и да е първата нощ на студено! Това сме "ние"... аз съм просто един човек , който му писна на к*** от мръсните комунисти (или фашисти),които си првят игрите...... да ти припомня ли Лукановата зима, когато той наглеца излизаше с да посреща журналята с чинийка деликатеси и се подиграваше ..... , да ти припомня ли Виденовото време , когато имахме пари и нямаше какво да си купи човек в магазина ...... днес се завий за да не изтинеш !!! Поздрави от мен :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 06 Яну 2009, 19:40

Wolfen написа:Само не разбрах кои сте тези "вие" от клипчето, които ще сваляте правителството... организация някаква? група недоволни граждани? или поредните псевдопатриоти, които искат да намажат от меда? Клипчето много ми прилича на тези на Атака ... само дето подир Ботев и Левски нямаше и портрет на Сидеров. Искания, искания и пак искания ... добре де, освен исканията, някой няма ли да предложи решения ?! Щото ние всички знаем да искаме... но не и да правим нещо, за да ги постигнем. За всеки сегашното управление е кофти, кофти ще е и следващото.... защото няма политически елит. Няма капацитети, които да дойдат на тяхно място. Каквото и правителство да е на власт ... българина, ако продължи да е същия темерут, никога нищо няма да се оправи.

ПС: Аз подкрепям идеи, а не искания.

Защо всеки трябва да е контра като теб ? Когато някой се пробва да направи нещо !

Искаш предложение аз имам такова !

От 5 лева вемсто да се крадът 6 делят си 2 на коалицията и 3 дават на народа. Проста но работеща схема.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 06 Яну 2009, 19:50

Mart0 написа:Wolfen, това е една гражданска позиция към която се присъединявам и аз! Това че на теб не ти изнася , незначи че тук в този прекрасен форум няма хора, които им е писнало да ги лъжат и мачкат , да не говорим, че днес може и да е първата нощ на студено! ...

Колегата просто ти зададе елементарни въпроси, за които не става ясно от първия ти пост, но веднага скачаш :roll:
След това е написал някои доста верни неща, които малко хора схващат.. Ние обикновенните хора сме тези които трябва да накарат политиците (от който и цвят, партия и т.н. са) да свършат някаква полезна работа... И само с искания не става...
Успех в начинанието!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 06 Яну 2009, 20:00

blackgod дотогава ще ни шибат ей така нали ?

Децата седат и се бодът по вените незнаят кво е въстание
Фабрики се разпродават за стотинки на скраб !
Само като се сетя кви гадости правят тея ,а за колко още незнам ! Коментари като твоя са ми адски странни ... Или имаш няква изгода от разграбването на България или просто си егоист и никой от тези работи не те е докоснало лично

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 06 Яну 2009, 20:08

софиянци не ви дреме от нищо,километрични опашки,а някои си седят и така си бъркат в носа на сфетофара,че с нокътя си галят окото
и тока и водата да ви спрат,пак нищо...
за прованса тряя масиран превоз за да може да се изсипе народа
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 06 Яну 2009, 20:15

Само 5-6 мнения и се почна -" Ма що , ма как , ма нищо нема да стане ...."
    Или има интегрирани провокатори навсякъде , или сме тотално сбъркани ...

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 06 Яну 2009, 20:16

Айде, ако се съберем, аз идвам да снимам за архивите :)
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mart0 » 06 Яну 2009, 20:21

BMWPetar написа:Айде, ако се съберем, аз идвам да снимам за архивите :)

това ми хареса :mhihi: първо пеш, а после и с колите :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от bmwfenkat@ » 06 Яну 2009, 20:41

DirtySouth написа:blackgod дотогава ще ни шибат ей така нали ?

Само като се сетя кви гадости правят тея ,а за колко още незнам ! Коментари като твоя са ми адски странни ... Или имаш няква изгода от разграбването на България или просто си егоист и никой от тези работи не те е докоснало лично

напълно съм съгласна с колегата.И още нещо ще кажа нещата няма да се оправят докато има хора оито само седят и гледат.ТРЯБВАТ ДЕЙСТВИЯ!(но правилни)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Яну 2009, 20:46

bmwfenkat@ написа:
DirtySouth написа:blackgod дотогава ще ни шибат ей така нали ?

напълно съм съгласна с колегата.И още нещо ще кажа нещата няма да се оправят докато има хора оито само седят и гледат.ТРЯБВАТ ДЕЙСТВИЯ!(но правилни)

Ако искаш може да идем заедно... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 06 Яну 2009, 21:11

много истина има :idea:

http://vbox7.com/play:9ea5b21e

Следваща

Назад към Извън Темата