ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!
Модератор: Общи модератори
ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!
14.01.2009: този път да бъдем всички пред парламента ! Ще има ли наши знамена там? Време е да свалим тези престъпници от власт!!!
------- http://liskko.blogspot.com/2009/01/14012009.html
------- http://liskko.blogspot.com/2009/01/14012009.html
Последна промяна Mart0 на 07 Яну 2009, 2:46, променена общо 1 път
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Само не разбрах кои сте тези "вие" от клипчето, които ще сваляте правителството... организация някаква? група недоволни граждани? или поредните псевдопатриоти, които искат да намажат от меда? Клипчето много ми прилича на тези на Атака ... само дето подир Ботев и Левски нямаше и портрет на Сидеров. Искания, искания и пак искания ... добре де, освен исканията, някой няма ли да предложи решения ?! Щото ние всички знаем да искаме... но не и да правим нещо, за да ги постигнем. За всеки сегашното управление е кофти, кофти ще е и следващото.... защото няма политически елит. Няма капацитети, които да дойдат на тяхно място. Каквото и правителство да е на власт ... българина, ако продължи да е същия темерут, никога нищо няма да се оправи.
ПС: Аз подкрепям идеи, а не искания.
Wolfen, това е една гражданска позиция към която се присъединявам и аз! Това че на теб не ти изнася , незначи че тук в този прекрасен форум няма хора, които им е писнало да ги лъжат и мачкат , да не говорим, че днес може и да е първата нощ на студено! Това сме "ние"... аз съм просто един човек , който му писна на к*** от мръсните комунисти (или фашисти),които си првят игрите...... да ти припомня ли Лукановата зима, когато той наглеца излизаше с да посреща журналята с чинийка деликатеси и се подиграваше ..... , да ти припомня ли Виденовото време , когато имахме пари и нямаше какво да си купи човек в магазина ...... днес се завий за да не изтинеш !!! Поздрави от мен 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Wolfen написа:Само не разбрах кои сте тези "вие" от клипчето, които ще сваляте правителството... организация някаква? група недоволни граждани? или поредните псевдопатриоти, които искат да намажат от меда? Клипчето много ми прилича на тези на Атака ... само дето подир Ботев и Левски нямаше и портрет на Сидеров. Искания, искания и пак искания ... добре де, освен исканията, някой няма ли да предложи решения ?! Щото ние всички знаем да искаме... но не и да правим нещо, за да ги постигнем. За всеки сегашното управление е кофти, кофти ще е и следващото.... защото няма политически елит. Няма капацитети, които да дойдат на тяхно място. Каквото и правителство да е на власт ... българина, ако продължи да е същия темерут, никога нищо няма да се оправи.
Защо всеки трябва да е контра като теб ? Когато някой се пробва да направи нещо !
Искаш предложение аз имам такова !
От 5 лева вемсто да се крадът 6 делят си 2 на коалицията и 3 дават на народа. Проста но работеща схема.
Mart0 написа:Wolfen, това е една гражданска позиция към която се присъединявам и аз! Това че на теб не ти изнася , незначи че тук в този прекрасен форум няма хора, които им е писнало да ги лъжат и мачкат , да не говорим, че днес може и да е първата нощ на студено! ...
Колегата просто ти зададе елементарни въпроси, за които не става ясно от първия ти пост, но веднага скачаш

След това е написал някои доста верни неща, които малко хора схващат.. Ние обикновенните хора сме тези които трябва да накарат политиците (от който и цвят, партия и т.н. са) да свършат някаква полезна работа... И само с искания не става...
Успех в начинанието!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
blackgod дотогава ще ни шибат ей така нали ?
Децата седат и се бодът по вените незнаят кво е въстание
Фабрики се разпродават за стотинки на скраб !
Само като се сетя кви гадости правят тея ,а за колко още незнам ! Коментари като твоя са ми адски странни ... Или имаш няква изгода от разграбването на България или просто си егоист и никой от тези работи не те е докоснало лично
Само като се сетя кви гадости правят тея ,а за колко още незнам ! Коментари като твоя са ми адски странни ... Или имаш няква изгода от разграбването на България или просто си егоист и никой от тези работи не те е докоснало лично
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
софиянци не ви дреме от нищо,километрични опашки,а някои си седят и така си бъркат в носа на сфетофара,че с нокътя си галят окото
и тока и водата да ви спрат,пак нищо...
за прованса тряя масиран превоз за да може да се изсипе народа
и тока и водата да ви спрат,пак нищо...
за прованса тряя масиран превоз за да може да се изсипе народа
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Само 5-6 мнения и се почна -" Ма що , ма как , ма нищо нема да стане ...."
- Или има интегрирани провокатори навсякъде , или сме тотално сбъркани ...
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Айде, ако се съберем, аз идвам да снимам за архивите 

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- bmwfenkat@
- Потребител
-
DirtySouth написа:blackgod дотогава ще ни шибат ей така нали ?
напълно съм съгласна с колегата.И още нещо ще кажа нещата няма да се оправят докато има хора оито само седят и гледат.ТРЯБВАТ ДЕЙСТВИЯ!(но правилни)
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
bmwfenkat@ написа:DirtySouth написа:blackgod дотогава ще ни шибат ей така нали ?
напълно съм съгласна с колегата.И още нещо ще кажа нещата няма да се оправят докато има хора оито само седят и гледат.ТРЯБВАТ ДЕЙСТВИЯ!(но правилни)
Ако искаш може да идем заедно...