Навигация
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Навигация
Колеги, интересува ме един въпрос на който нито един продавач не ми даде смислен отговор. Каква е разликата между скъпите и евтините навигации. То е ясно че екрана е по-голям и по скъпите имат радио, мп3, телевизия и какво ли още не, но ме интересува по-хубаво ли ще ме направлвяа една от 900 лева или си е като тези от 300 лева. А телевизор за кола си имам, така че не ме интересуват другите екстри. Аз лично съм се спрял на един Гармин с карта за Европа, който трябва да ме закара до Мадрид. Пък и говори на български. Гледах го и добре ми се стори.
А честно, до сега съм се возил само при ебахти индианците и никой не можа да ми покаже оригиналната навигация на БМВ и Мерцедес как работи. Всеки вика: Абе аз да не съм малоумен та тая машинария да ми казва къде да карам.

Разликата м/у скъпите и еФтините навигации са екстрите....Като цяло някои от най-скъпите навигации имат и външна антена и по-добре "ловят" спътници....Иначе ключовият момент е картата - ако е добра се кефиш на устроиството...ако е твърде стара или е "омазана" от някои разбирач само ще се ядосваш....
Garmin е добър избор....

Garmin е добър избор....

soldier написа:Вземи си GARMIN 250W,няма да съжаляваш,втора година я ползвам и няма никакви проблеми,не е нито от скъпите нито от евтините,струва някъде между 400 и 480лв,продава се с вградени карти на ЕВРОПА и БЪЛГАРИЯ и надписите са на кирилица,има и доста екстри но аз не ги ползвам,УСПЕХ
по-скоро 255W разликата е малка

soldier можеш ли извинявай да провериш какво разстояние ти дава от София до Венеция, Италия, защото ГАРМИНА ми го дава 1900 км, а google 1200km и приятелите които са там също казват, че е около 1200km
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
xterminat0r написа:soldier написа:Вземи си GARMIN 250W,няма да съжаляваш,втора година я ползвам и няма никакви проблеми,не е нито от скъпите нито от евтините,струва някъде между 400 и 480лв,продава се с вградени карти на ЕВРОПА и БЪЛГАРИЯ и надписите са на кирилица,има и доста екстри но аз не ги ползвам,УСПЕХ
по-скоро 255W разликата е малка
soldier можеш ли извинявай да провериш какво разстояние ти дава от София до Венеция, Италия, защото ГАРМИНА ми го дава 1900 км, а google 1200km и приятелите които са там също казват, че е около 1200km
Вероятно гугъла е прав, ама виж по какъв маршрут те праща гармина

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
София - Венеция е около 1100 км. от центъра на София до центъра на Венеция, през Сърбия, Хърватия, Словения и Италия.
Използвайте маршрутите на viamichelin.com, поне според моята навигация на колата и пътя на viamichelin излязоха точни.
Не ги знам тия Гармини и щуротии кое какво е, по-добре питай някой, който има такава навигация да ти обясни най-добре.
Използвайте маршрутите на viamichelin.com, поне според моята навигация на колата и пътя на viamichelin излязоха точни.
Не ги знам тия Гармини и щуротии кое какво е, по-добре питай някой, който има такава навигация да ти обясни най-добре.
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Имам едно китайско PDA със софтуер и карта IGO8. Пуснах му въпросния маршрут (само че Пловдив-Венеция
1286км)
PIC_0709
EDIT: Колежката ме е изпреварила,докато съм качвал снимков материал

PIC_0709

EDIT: Колежката ме е изпреварила,докато съм качвал снимков материал

9 мнения
• Страница 1 от 1