Навигация

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Навигация

Мнение от ukelichko » 21 Яну 2009, 18:44

Колеги, интересува ме един въпрос на който нито един продавач не ми даде смислен отговор. Каква е разликата между скъпите и евтините навигации. То е ясно че екрана е по-голям и по скъпите имат радио, мп3, телевизия и какво ли още не, но ме интересува по-хубаво ли ще ме направлвяа една от 900 лева или си е като тези от 300 лева. А телевизор за кола си имам, така че не ме интересуват другите екстри. Аз лично съм се спрял на един Гармин с карта за Европа, който трябва да ме закара до Мадрид. Пък и говори на български. Гледах го и добре ми се стори. :help: А честно, до сега съм се возил само при ебахти индианците и никой не можа да ми покаже оригиналната навигация на БМВ и Мерцедес как работи. Всеки вика: Абе аз да не съм малоумен та тая машинария да ми казва къде да карам.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 21 Яну 2009, 18:53

Разликата м/у скъпите и еФтините навигации са екстрите....Като цяло някои от най-скъпите навигации имат и външна антена и по-добре "ловят" спътници....Иначе ключовият момент е картата - ако е добра се кефиш на устроиството...ако е твърде стара или е "омазана" от някои разбирач само ще се ядосваш....
Garmin е добър избор....
:roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от soldier » 21 Яну 2009, 20:08

Вземи си GARMIN 250W,няма да съжаляваш,втора година я ползвам и няма никакви проблеми,не е нито от скъпите нито от евтините,струва някъде между 400 и 480лв,продава се с вградени карти на ЕВРОПА и БЪЛГАРИЯ и надписите са на кирилица,има и доста екстри но аз не ги ползвам,УСПЕХ
Скороста краси човека,или го прави НЕУЗНАВАЕМ

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 21 Яну 2009, 20:14

soldier написа:Вземи си GARMIN 250W,няма да съжаляваш,втора година я ползвам и няма никакви проблеми,не е нито от скъпите нито от евтините,струва някъде между 400 и 480лв,продава се с вградени карти на ЕВРОПА и БЪЛГАРИЯ и надписите са на кирилица,има и доста екстри но аз не ги ползвам,УСПЕХ

по-скоро 255W разликата е малка ;)

soldier можеш ли извинявай да провериш какво разстояние ти дава от София до Венеция, Италия, защото ГАРМИНА ми го дава 1900 км, а google 1200km и приятелите които са там също казват, че е около 1200km

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от soldier » 21 Яну 2009, 22:04

до ВЕНЕЦИЯ МИ ГО ДАВА 1820км но като погледнах маршрута ме качва към румъния,сигурно има нещо в маршрутите защото ме прекарва само през европейския съюз,иначе е около 1200-1300км

Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 21 Яну 2009, 22:08

xterminat0r написа:
soldier написа:Вземи си GARMIN 250W,няма да съжаляваш,втора година я ползвам и няма никакви проблеми,не е нито от скъпите нито от евтините,струва някъде между 400 и 480лв,продава се с вградени карти на ЕВРОПА и БЪЛГАРИЯ и надписите са на кирилица,има и доста екстри но аз не ги ползвам,УСПЕХ

по-скоро 255W разликата е малка ;)

soldier можеш ли извинявай да провериш какво разстояние ти дава от София до Венеция, Италия, защото ГАРМИНА ми го дава 1900 км, а google 1200km и приятелите които са там също казват, че е около 1200km

Вероятно гугъла е прав, ама виж по какъв маршрут те праща гармина ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от soldier » 21 Яну 2009, 22:09

а,в менюто има някаква опция,,отбягване,, като изключиш всички там бръмбъзлъци и вече е 1385км през сърбия

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 21 Яну 2009, 22:48

София - Венеция е около 1100 км. от центъра на София до центъра на Венеция, през Сърбия, Хърватия, Словения и Италия.
Използвайте маршрутите на viamichelin.com, поне според моята навигация на колата и пътя на viamichelin излязоха точни.
Не ги знам тия Гармини и щуротии кое какво е, по-добре питай някой, който има такава навигация да ти обясни най-добре.

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 21 Яну 2009, 23:35

Имам едно китайско PDA със софтуер и карта IGO8. Пуснах му въпросния маршрут (само че Пловдив-Венеция :arrow: 1286км)

PIC_0709Изображение

EDIT: Колежката ме е изпреварила,докато съм качвал снимков материал ;)
Изображение

Назад към Извън Темата