Най-скъпите имоти в света
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Най-скъпите имоти в света
Колеги ,сега да ви дам един линк да поразгледате нещо много любопитно
Всичко ми направи впечатление ,но имотът "Евразия" намиращ се на 25 км от центъра в Москва,Русия направо ме изуми
Значи за мен едно е ясното
толкова пари за имот просто не си залсужават та каквото и ще да е
http://www.indeximoti.bg/toprealestate/ ... _za_2008_g
За тия 100 милиона съвсем спокойно бих си построил къщичка в Лаутербрунен Швейцария за една скромна десятка
Ей тука в кантон Вале също
Някое друго БМВ и Алпина и една сгодна женица (Швейцарка със Сръбски произход
)
Георги Пенчев

http://www.indeximoti.bg/toprealestate/ ... _za_2008_g
За тия 100 милиона съвсем спокойно бих си построил къщичка в Лаутербрунен Швейцария за една скромна десятка

Ей тука в кантон Вале също

Някое друго БМВ и Алпина и една сгодна женица (Швейцарка със Сръбски произход

Георги Пенчев
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
мноо гъчкано в тая вилна зона ,бе жорка!
аз бих боднал нещо в нова зеландия! има си бая място за къща и басейн и планинка за ски! големия бариерен ми е на 1ч път с маторницата....!!! красота!
аз бих боднал нещо в нова зеландия! има си бая място за къща и басейн и планинка за ски! големия бариерен ми е на 1ч път с маторницата....!!! красота!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Re: Най-скъпите имоти в света
Penchev написа:............
Някое друго БМВ и Алпина и една сгодна женица (Швейцарка със Сръбски произход)
Георги Пенчев
Напълно си прав Жоре!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
гледал съм на Ричард Брансън къщата на острова му,е тва си заслужава.а иначе големият Митал беше цакал 100мил за къща в лондон,дето на нищо не прилича.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Penchev
- Сватбаря
-
SKISA написа:мноо гъчкано в тая вилна зона ,бе жорка!
Изобщо не е гъч , там само който не е отишъл ,той не си е глътнал граматиката ... В тая държава няма гъчкана ,няма стрес - ските са ти на половин час в подножието на трите четирихилядника Юнгфрау,Мьонх и Айгер към които се качваш с най-високата железница в европа и една от най-високите в света Юнгфраубан

Дженова и след това Лазурния бряг са на има-няма 3 часа , какво му трябва на човек

Страната се намира на някакви 13-14 часа от нашата ,ей го къде де е е*ати

А това да потрОшиш 100 милиона за някаква пост комунистически стил сграда чудовище не го разбирам

Георги Пенчев
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Охх всички ме дразнят с тази Швейцария....и завиждамммммммммм...блогородно де
Тука вляза...се Швейцария и ми текат лигитите....един приятел постоянно ме дразни как от университета му в Монтрьо имало не знам си каква гледка, как всичко му било на един гъз разстояние.....ааааа....стига де
За тия 100 милиона ще си купя апартамент в Париж, къща в Монако /нищо че не приемат нови жители/...ако не там, то в Ница задължително, ще обиколя света и ще си направя мечтания БМВ-парк
П.С Отивам да пусна фиш за тотото

Тука вляза...се Швейцария и ми текат лигитите....един приятел постоянно ме дразни как от университета му в Монтрьо имало не знам си каква гледка, как всичко му било на един гъз разстояние.....ааааа....стига де

За тия 100 милиона ще си купя апартамент в Париж, къща в Монако /нищо че не приемат нови жители/...ако не там, то в Ница задължително, ще обиколя света и ще си направя мечтания БМВ-парк

П.С Отивам да пусна фиш за тотото

- zliat71
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 99"318 I"E-46
- Детайли за колата: E46
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Мда, в кантона Во има божествено красиви места, Монтрьо е само едно от тях.
качвал съм се до Виларс-сур-Олон...ми не може да се опише с думи...вярно не може

качвал съм се до Виларс-сур-Олон...ми не може да се опише с думи...вярно не може

F**k them all!
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
SKISA написа:аз бих боднал нещо в нова зеландия!!
покрай нея може да боднеш още малария, дезинтерия , тиф, чума

- Penchev
- Сватбаря
-
Абе богати хора , правят каквото и където си поискат ,няма лошо
Ето обаче как се долавят човешките стереотипи само с едно разглеждане на Топ 10 класацията - един иска да има нещо огромно там дето хората като цяло изнемогват , да всява страхопочитание ,друг пък романтично настроен на Лазурния бряг между останалите събратя по джоб
Мисля си и още нещо - ако на едно парче земя е построенно нещо толкова скъпо ,то отива в тази крайност в която не може да задържи стойноста си
Може и да не съм прав ,но адски богати хора има по целия свят ,кой обаче ще купи нещо такова за 100 млн.
п.с. В Швейцария не съм бил само в два кантона - Базел ланд и Юра -последно присъединил се кантон в Швейцария в края на 70-те години на миналия век.Там в останалите 24 ,които съм посетил просто гледките са неописуеми
Мой приятел там само ,че в кантон Граубунден продава къща в Понтресина ,едно нечовешки красиво село на 10-ина км от "топ ъф юръп" курорта Санкт Мориц ,на която всеки квадратен метър застроена площ струва .... 9600 ЕВРО Европейска валута
Къща с няколко магазина на главната улица и три етажа ма от големите ... Къща без басейни,без някакви убийствени екстри ,достатъчно удобна ,обширна и топла - това е мащаб
Георги Пенчев

Ето обаче как се долавят човешките стереотипи само с едно разглеждане на Топ 10 класацията - един иска да има нещо огромно там дето хората като цяло изнемогват , да всява страхопочитание ,друг пък романтично настроен на Лазурния бряг между останалите събратя по джоб

Мисля си и още нещо - ако на едно парче земя е построенно нещо толкова скъпо ,то отива в тази крайност в която не може да задържи стойноста си

п.с. В Швейцария не съм бил само в два кантона - Базел ланд и Юра -последно присъединил се кантон в Швейцария в края на 70-те години на миналия век.Там в останалите 24 ,които съм посетил просто гледките са неописуеми

Георги Пенчев
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
абе Пенчев тая първата снимка верно някак си ми изглежда нереално нагъчкана,водопада е направо над покривите на хората,иначе и тука има подобни местенца и тука планината ти е на 100км а морето на 300-400км ама хората там са си го направили да им е добре,поддържат грижат се за природните им богатства за разлика от татковината ни 

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2