Най-скъпите имоти в света

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Най-скъпите имоти в света

Мнение от Penchev » 16 Фев 2009, 12:41

Колеги ,сега да ви дам един линк да поразгледате нещо много любопитно :D Всичко ми направи впечатление ,но имотът "Евразия" намиращ се на 25 км от центъра в Москва,Русия направо ме изуми :shock: Значи за мен едно е ясното :arrow: толкова пари за имот просто не си залсужават та каквото и ще да е ;)

http://www.indeximoti.bg/toprealestate/ ... _za_2008_g

За тия 100 милиона съвсем спокойно бих си построил къщичка в Лаутербрунен Швейцария за една скромна десятка :arrow: Изображение

Ей тука в кантон Вале също :mhihi:
Изображение

Някое друго БМВ и Алпина и една сгодна женица (Швейцарка със Сръбски произход :twisted: )

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 16 Фев 2009, 12:44

мноо гъчкано в тая вилна зона ,бе жорка!
аз бих боднал нещо в нова зеландия! има си бая място за къща и басейн и планинка за ски! големия бариерен ми е на 1ч път с маторницата....!!! красота!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Re: Най-скъпите имоти в света

Мнение от POL_Starshi » 16 Фев 2009, 12:44

Penchev написа:............

Някое друго БМВ и Алпина и една сгодна женица (Швейцарка със Сръбски произход :twisted: )

Георги Пенчев

Напълно си прав Жоре! :yes:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 16 Фев 2009, 12:56

Да помечтаем малко.....красоти......
Какво ли чувство изпитва човек на такива места...какво ли е да се събуждаш там, вечер да гледаш морето преди да заспиш......всичко това да е само за теб......невероятно....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 16 Фев 2009, 13:00

гледал съм на Ричард Брансън къщата на острова му,е тва си заслужава.а иначе големият Митал беше цакал 100мил за къща в лондон,дето на нищо не прилича.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 16 Фев 2009, 13:18

SKISA написа:мноо гъчкано в тая вилна зона ,бе жорка!
аз бих боднал нещо в нова зеландия! има си бая място за къща и басейн и планинка за ски! големия бариерен ми е на 1ч път с маторницата....!!! красота!

Изобщо не е гъч , там само който не е отишъл ,той не си е глътнал граматиката ... В тая държава няма гъчкана ,няма стрес - ските са ти на половин час в подножието на трите четирихилядника Юнгфрау,Мьонх и Айгер към които се качваш с най-високата железница в европа и една от най-високите в света Юнгфраубан :shock: За ски условията - без коментар 8)

Дженова и след това Лазурния бряг са на има-няма 3 часа , какво му трябва на човек :D Гледам всеки ден реклами по DM Sat (музикалната телевизия на Драгана Миркович) и почти всяка вечер някъде из страната има концерт на някой от големите изпълнители на бивша Югославия :mhihi:

Страната се намира на някакви 13-14 часа от нашата ,ей го къде де е е*ати 8)

А това да потрОшиш 100 милиона за някаква пост комунистически стил сграда чудовище не го разбирам :roll: Трябва отпред да паркираш и белия ЗИЛ 41041 с който на военните паради послучай 7 ноември минава баш баровеца да провери пияни ли са достатъчно руските войници в строя :mhihi: Тоя ЗИЛ ,както е бял и е кабрио ми е много насърце 8)

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 16 Фев 2009, 13:21

аз същото сънувам за вила на някой гръцки остров.. задължително с големи прозорци и сутрин да пия кафето и брега да е на 10 метра от балкона....

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 16 Фев 2009, 14:07

Охх всички ме дразнят с тази Швейцария....и завиждамммммммммм...блогородно де :mhihi:
Тука вляза...се Швейцария и ми текат лигитите....един приятел постоянно ме дразни как от университета му в Монтрьо имало не знам си каква гледка, как всичко му било на един гъз разстояние.....ааааа....стига де :mhihi:

За тия 100 милиона ще си купя апартамент в Париж, къща в Монако /нищо че не приемат нови жители/...ако не там, то в Ница задължително, ще обиколя света и ще си направя мечтания БМВ-парк :mhihi: 8)

П.С Отивам да пусна фиш за тотото :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 99"318 I"E-46
Детайли за колата: E46

...

Мнение от zliat71 » 16 Фев 2009, 14:18

:yes: :yes: :yes:
Не е важно какво говорят зад гърба ти Важното е като се обърнеш всички да мълчат
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 16 Фев 2009, 14:18

Мда, в кантона Во има божествено красиви места, Монтрьо е само едно от тях.

качвал съм се до Виларс-сур-Олон...ми не може да се опише с думи...вярно не може
Изображение Изображение
F**k them all!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 16 Фев 2009, 14:20

еххх... а аз искам само едни 1000кв.м там, нищо повече :D

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 16 Фев 2009, 14:21

Добре че като си мечтаем ,апарата не работи ... :D

п.п. :yes: А в кантон Вале :twisted: :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 16 Фев 2009, 14:33

SKISA написа:аз бих боднал нещо в нова зеландия!!

покрай нея може да боднеш още малария, дезинтерия , тиф, чума :mhihi: там не е свят бе човек ;)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 16 Фев 2009, 15:37

Абе богати хора , правят каквото и където си поискат ,няма лошо :)
Ето обаче как се долавят човешките стереотипи само с едно разглеждане на Топ 10 класацията - един иска да има нещо огромно там дето хората като цяло изнемогват , да всява страхопочитание ,друг пък романтично настроен на Лазурния бряг между останалите събратя по джоб :mhihi:

Мисля си и още нещо - ако на едно парче земя е построенно нещо толкова скъпо ,то отива в тази крайност в която не може да задържи стойноста си :roll: Може и да не съм прав ,но адски богати хора има по целия свят ,кой обаче ще купи нещо такова за 100 млн. :roll:

п.с. В Швейцария не съм бил само в два кантона - Базел ланд и Юра -последно присъединил се кантон в Швейцария в края на 70-те години на миналия век.Там в останалите 24 ,които съм посетил просто гледките са неописуеми :shock: Мой приятел там само ,че в кантон Граубунден продава къща в Понтресина ,едно нечовешки красиво село на 10-ина км от "топ ъф юръп" курорта Санкт Мориц ,на която всеки квадратен метър застроена площ струва .... 9600 ЕВРО Европейска валута ;) Къща с няколко магазина на главната улица и три етажа ма от големите ... Къща без басейни,без някакви убийствени екстри ,достатъчно удобна ,обширна и топла - това е мащаб 8)

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 16 Фев 2009, 15:49

абе Пенчев тая първата снимка верно някак си ми изглежда нереално нагъчкана,водопада е направо над покривите на хората,иначе и тука има подобни местенца и тука планината ти е на 100км а морето на 300-400км ама хората там са си го направили да им е добре,поддържат грижат се за природните им богатства за разлика от татковината ни :confused:

Следваща

Назад към Извън Темата