Доверени сервизи на "Армеец" за боя

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Доверени сервизи на "Армеец" за боя

Мнение от Archangel » 09 Мар 2009, 14:45

Разглеждах разни стари теми, ама явно "Армеец" не са много популярни сред колегите.
Та така, имам си заведена щета в Армеец - боя и лека деформация на предна дясна врата и боя на праг.
Тъй като в официален сервиз не мога да я вкарам го направих да ми изплатят щетата по фактури.
Сега обаче идва въпросът - къде да намеря добър сервиз, задължително с камера да ми боядисат щетите?
Говорих с агентите в Армеец и казаха, че по проформа от Дару може да мине, но няма да я изплатят изцяло и останалото ще е за моя сметка - това не ме тревожи. Повече ме тревожи да я закарам при бай Манчо в Люлин(като им гледах повечето доверени сервизи) и той да ми я боядисва пред блока.
Или пък ако ми направят проформа в Дару някой има ли идея дали поне 50% от целият труд ще ми платят Армеец?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 09 Мар 2009, 15:21

Не знам за Армеец, но в Алианц миналата година ми казаха, че изплащат частите напълно, но труда по тяхна си тарифа - май 10лв. на час. Така че най-добре питай на колко оценяват труда в Армеец и после звъни във Дару със същия въпрос (май 30-40лв. е при тях).
Преди година ми бяха ударили леко колата на паркинг - долу левия калник и шофьорската врата бяха натиснати. В Дару я оправиха перфектно, но на цена от 1000лв. За тази щета Булинс ми изплати 200лв. по експертна оценка.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 09 Мар 2009, 15:46

Оня ден минах и аз през армеец с Нисана, та ме пратиха в еспас ауто на луй аиер 140. Отделно ми казаха че бояджиите им били добри
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 09 Мар 2009, 17:37

Лятото ми оправяха предната броня (бях забърсал някакво полско животинче) и за едно боядисване на бронята трябваше да им оставя колата за 2 седмици, щото направих грешката да им използвам доверен сервиз. Та нямам много добро мнение за тези сервизи. :roll:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 09 Мар 2009, 18:33

Нах-добрия сервиз на Армеец доверен са СиР Къмпани,по принцип правят само адски скъпи коли,но собственика ми е добър приятел,
с един телефон може като колега от форума да си с предимство и спец. внимание ;)

0877530288

Назад към Извън Темата