Доверени сервизи на "Армеец" за боя
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Доверени сервизи на "Армеец" за боя
Разглеждах разни стари теми, ама явно "Армеец" не са много популярни сред колегите.
Та така, имам си заведена щета в Армеец - боя и лека деформация на предна дясна врата и боя на праг.
Тъй като в официален сервиз не мога да я вкарам го направих да ми изплатят щетата по фактури.
Сега обаче идва въпросът - къде да намеря добър сервиз, задължително с камера да ми боядисат щетите?
Говорих с агентите в Армеец и казаха, че по проформа от Дару може да мине, но няма да я изплатят изцяло и останалото ще е за моя сметка - това не ме тревожи. Повече ме тревожи да я закарам при бай Манчо в Люлин(като им гледах повечето доверени сервизи) и той да ми я боядисва пред блока.
Или пък ако ми направят проформа в Дару някой има ли идея дали поне 50% от целият труд ще ми платят Армеец?
Та така, имам си заведена щета в Армеец - боя и лека деформация на предна дясна врата и боя на праг.
Тъй като в официален сервиз не мога да я вкарам го направих да ми изплатят щетата по фактури.
Сега обаче идва въпросът - къде да намеря добър сервиз, задължително с камера да ми боядисат щетите?
Говорих с агентите в Армеец и казаха, че по проформа от Дару може да мине, но няма да я изплатят изцяло и останалото ще е за моя сметка - това не ме тревожи. Повече ме тревожи да я закарам при бай Манчо в Люлин(като им гледах повечето доверени сервизи) и той да ми я боядисва пред блока.
Или пък ако ми направят проформа в Дару някой има ли идея дали поне 50% от целият труд ще ми платят Армеец?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Не знам за Армеец, но в Алианц миналата година ми казаха, че изплащат частите напълно, но труда по тяхна си тарифа - май 10лв. на час. Така че най-добре питай на колко оценяват труда в Армеец и после звъни във Дару със същия въпрос (май 30-40лв. е при тях).
Преди година ми бяха ударили леко колата на паркинг - долу левия калник и шофьорската врата бяха натиснати. В Дару я оправиха перфектно, но на цена от 1000лв. За тази щета Булинс ми изплати 200лв. по експертна оценка.
Преди година ми бяха ударили леко колата на паркинг - долу левия калник и шофьорската врата бяха натиснати. В Дару я оправиха перфектно, но на цена от 1000лв. За тази щета Булинс ми изплати 200лв. по експертна оценка.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Оня ден минах и аз през армеец с Нисана, та ме пратиха в еспас ауто на луй аиер 140. Отделно ми казаха че бояджиите им били добри
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Лятото ми оправяха предната броня (бях забърсал някакво полско животинче) и за едно боядисване на бронята трябваше да им оставя колата за 2 седмици, щото направих грешката да им използвам доверен сервиз. Та нямам много добро мнение за тези сервизи. 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Нах-добрия сервиз на Армеец доверен са СиР Къмпани,по принцип правят само адски скъпи коли,но собственика ми е добър приятел,
с един телефон може като колега от форума да си с предимство и спец. внимание
0877530288
с един телефон може като колега от форума да си с предимство и спец. внимание

0877530288
5 мнения
• Страница 1 от 1