въпроси
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
въпроси
Понеже днес ме удариха имам няколко въпросчета.
Удариха ме доста стабилно странично.Във вратите.Шофьорската врата не става за нищо, прага е доста изкривен.И колонката се е зиместила яко навътре.
мисълта ми е дали ще може да се оправи?да не е посукано шибаното купе
имам каско в Булинс.Къде трябва да ида да огледат колата?
Удариха ме доста стабилно странично.Във вратите.Шофьорската врата не става за нищо, прага е доста изкривен.И колонката се е зиместила яко навътре.
мисълта ми е дали ще може да се оправи?да не е посукано шибаното купе

имам каско в Булинс.Къде трябва да ида да огледат колата?
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!
- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
В сервиз "Тандер" в Бояна (след околовръстното, от Пушкин един отвратително посукан баир нагоре) - и по-бързичко, че завеждат щети до 3 дена след произшествието. В понеделник обаче винаги има страшни опашки... Успех. 

You will find adventure
or the adventure will find you.
or the adventure will find you.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
anica banica написа:В сервиз "Тандер" в Бояна (след околовръстното, от Пушкин един отвратително посукан баир нагоре) - и по-бързичко, че завеждат щети до 3 дена след произшествието. В понеделник обаче винаги има страшни опашки... Успех.
Не в сервиза е в приемната, и един съвет ако ще ти я правят в сервиз на Булинс използвай сервиз Сион а не Тендер ако искаш да си познаеш колата

May the BMW force be with you!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
4 мнения
• Страница 1 от 1