въпроси

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

въпроси

Мнение от BMW_325i » 10 Дек 2004, 23:17

Понеже днес ме удариха имам няколко въпросчета.

Удариха ме доста стабилно странично.Във вратите.Шофьорската врата не става за нищо, прага е доста изкривен.И колонката се е зиместила яко навътре.

мисълта ми е дали ще може да се оправи?да не е посукано шибаното купе :evil:

имам каско в Булинс.Къде трябва да ида да огледат колата?
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от anica banica » 12 Дек 2004, 12:13

В сервиз "Тандер" в Бояна (след околовръстното, от Пушкин един отвратително посукан баир нагоре) - и по-бързичко, че завеждат щети до 3 дена след произшествието. В понеделник обаче винаги има страшни опашки... Успех. 8)
You will find adventure
or the adventure will find you.

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 12 Дек 2004, 13:12

anica banica написа:В сервиз "Тандер" в Бояна (след околовръстното, от Пушкин един отвратително посукан баир нагоре) - и по-бързичко, че завеждат щети до 3 дена след произшествието. В понеделник обаче винаги има страшни опашки... Успех. 8)

Не в сервиза е в приемната, и един съвет ако ще ти я правят в сервиз на Булинс използвай сервиз Сион а не Тендер ако искаш да си познаеш колата :evil:
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 12 Дек 2004, 15:53

;) ;) ;) Имам някои допълнения на казаното от Аница и Василен. Веднага щом прочетеш това мнение вдигни телефона на дежурния в Булинс (пише го на полицата) и му съобщи всички подробности. Това е за да се презастраховаш, ако не дай си боже нещо закъснееш за огледа!!! Мисля, че не дава устно номер, но си запиши точният час на обаждането. Ако застрахователната ти сума е от 7000 нагоре само тогава имаш право на безкасово (без да си пипаш джоба) обслужване в техен сервиз. Василен е прав, че Тандер са големи боклуци. Само умеят да боядисват. Ако имаш части за смяна ще ти набутат най-долнопробното на пазара. Не знам при кой брокер си си правил застраховката, но му поискай съдействие. Като е бил мазен да ти прибере паричките да бъде любезен и да ти помогне. И последно: Ако си на разсрочено плащане ще ти поискат доплащане на всички дължими вноски. Успех :!: :!: :D :D :D
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Назад към Извън Темата