Бебетата и кой как се е променил покрай тях

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Бебетата и кой как се е променил покрай тях

Мнение от svetlaka_rs » 25 Апр 2009, 3:14

Колеги, това е тема, в която всеки може да сподели как се е почувствал след като е станал баща/майка и как го е променило това като човек и начин на виждане. За мен това беше най-щастливия момент в живота ми (раждането на сина ми) и да го гледам как расте е неописуемо - само хора преживяли го знаят за какво говоря. Надявам се да стане интересна тема и за тези, на които им престои да станат родители(въпреки, че някои от тях още но го знаят :mhihi: )
Живей...мечтай...карай мечтата си...BMW..:)

--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от svetlaka_rs » 25 Апр 2009, 3:28

Също така кой как е чакал раждането на бебето си. Аз лично порках с приятели и след това се установих пред родилното с 4 Ариани и братчед ми, за да дочакам събитието. След като докторката ми се обади, че всичко е наред и мога да видя мамата се обадих на баща ми(гордия дядо - малкия е на негово име) и взехме някоя и друга Финландип и направо в техните на мойта и яко поркане до сутринта.
П.С. Малкия се роди в 11:55ч вечерта, а аз го чаках/пиех от около 18ч... :twisted:
Живей...мечтай...карай мечтата си...BMW..:)

--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 25 Апр 2009, 8:58

Абе честно казано,в момента на раждането на дъщеря ми и няколко месеца след това ми беше някак странно.Обаче с течение на времето вече я обичам толкова много че незнам.....идва ми да го стисна силно че да му изпукат кокалите :mhihi:
Иначе аз не мисля че съм се променил по някакъв начин след раждането на Саманта,същата шматка съм си :mhihi:

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 25 Апр 2009, 9:06

sambeto написа:Абе честно казано,в момента на раждането на дъщеря ми и няколко месеца след това ми беше някак странно.Обаче с течение на времето вече я обичам толкова много че незнам.....идва ми да го стисна силно че да му изпукат кокалите :mhihi:
Иначе аз не мисля че съм се променил по някакъв начин след раждането на Саманта,същата шматка съм си :mhihi:

Променяме се доста :winky: като се родят...... и още повече, докато растат :mhihi: Самото създаване на поколение означава, че мисленето ни се е променило и сме готови да преминем на втора линия, за да дадем път на новото. Абе с една дума- одъртяваме. :( Такъв е животът :D
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 комби

Мнение от Vaio E30 » 25 Апр 2009, 9:35

ktv написа:
sambeto написа:Абе честно казано,в момента на раждането на дъщеря ми и няколко месеца след това ми беше някак странно.Обаче с течение на времето вече я обичам толкова много че незнам.....идва ми да го стисна силно че да му изпукат кокалите :mhihi:

Променяме се доста :winky: като се родят...... и още повече, докато растат :mhihi: Самото създаване на поколение означава, че мисленето ни се е променило и сме готови да преминем на втора линия, за да дадем път на новото. Абе с една дума- одъртяваме. :( Такъв е животът :D
така си е :)
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID

Мнение от divna_ » 25 Апр 2009, 13:14

Да имаш дете - това е най-щастливия момент от живота на всеки, но това го осъзнаваме едва след като ни се случи. Този щастлив момент продължава винаги , когато погледнеш детенцето си.......
Нито първия син, нито втория син ме промениха по някакъв начин освен финала след втория , че съм + 2 кг :uups: ;)
Както ми казва един приятел: "Мислех, че като се омъжиш ще ти дойде акъла, но не . Бях сигурен , че като родиш вече ще , но пак не. Е сега втория път се надявах, че ще ти дойде най-накрая акъла и пак не. Явно си неспасяем случай......... "
А за одъртяването :))))) мисля, че не са ни виновни децата , а ЕГН-то ;) То и затова си има приказка , че всичко ни е в главата и някои не ОдЪртяваме :P

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 25 Апр 2009, 13:54

Промених се с това, че в колата има още едно корито :mhihi:

Назад към Извън Темата