Бебетата и кой как се е променил покрай тях
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- svetlaka_rs
- кандидат ентусиаст
-
Бебетата и кой как се е променил покрай тях
Колеги, това е тема, в която всеки може да сподели как се е почувствал след като е станал баща/майка и как го е променило това като човек и начин на виждане. За мен това беше най-щастливия момент в живота ми (раждането на сина ми) и да го гледам как расте е неописуемо - само хора преживяли го знаят за какво говоря. Надявам се да стане интересна тема и за тези, на които им престои да станат родители(въпреки, че някои от тях още но го знаят
)

Живей...мечтай...карай мечтата си...BMW..
--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.

--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.
- svetlaka_rs
- кандидат ентусиаст
-
Също така кой как е чакал раждането на бебето си. Аз лично порках с приятели и след това се установих пред родилното с 4 Ариани и братчед ми, за да дочакам събитието. След като докторката ми се обади, че всичко е наред и мога да видя мамата се обадих на баща ми(гордия дядо - малкия е на негово име) и взехме някоя и друга Финландип и направо в техните на мойта и яко поркане до сутринта.
П.С. Малкия се роди в 11:55ч вечерта, а аз го чаках/пиех от около 18ч...
П.С. Малкия се роди в 11:55ч вечерта, а аз го чаках/пиех от около 18ч...

Живей...мечтай...карай мечтата си...BMW..

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Абе честно казано,в момента на раждането на дъщеря ми и няколко месеца след това ми беше някак странно.Обаче с течение на времето вече я обичам толкова много че незнам.....идва ми да го стисна силно че да му изпукат кокалите
Иначе аз не мисля че съм се променил по някакъв начин след раждането на Саманта,същата шматка съм си

Иначе аз не мисля че съм се променил по някакъв начин след раждането на Саманта,същата шматка съм си

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
sambeto написа:Абе честно казано,в момента на раждането на дъщеря ми и няколко месеца след това ми беше някак странно.Обаче с течение на времето вече я обичам толкова много че незнам.....идва ми да го стисна силно че да му изпукат кокалите![]()
Променяме се доста

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
така си еktv написа:sambeto написа:Абе честно казано,в момента на раждането на дъщеря ми и няколко месеца след това ми беше някак странно.Обаче с течение на времето вече я обичам толкова много че незнам.....идва ми да го стисна силно че да му изпукат кокалите![]()
Променяме се достакато се родят...... и още повече, докато растат
Самото създаване на поколение означава, че мисленето ни се е променило и сме готови да преминем на втора линия, за да дадем път на новото. Абе с една дума- одъртяваме.
Такъв е животът

- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
Да имаш дете - това е най-щастливия момент от живота на всеки, но това го осъзнаваме едва след като ни се случи. Този щастлив момент продължава винаги , когато погледнеш детенцето си.......
Нито първия син, нито втория син ме промениха по някакъв начин освен финала след втория , че съм + 2 кг
Както ми казва един приятел: "Мислех, че като се омъжиш ще ти дойде акъла, но не . Бях сигурен , че като родиш вече ще , но пак не. Е сега втория път се надявах, че ще ти дойде най-накрая акъла и пак не. Явно си неспасяем случай......... "
А за одъртяването
)))) мисля, че не са ни виновни децата , а ЕГН-то
То и затова си има приказка , че всичко ни е в главата и някои не ОдЪртяваме 
Нито първия син, нито втория син ме промениха по някакъв начин освен финала след втория , че съм + 2 кг

Както ми казва един приятел: "Мислех, че като се омъжиш ще ти дойде акъла, но не . Бях сигурен , че като родиш вече ще , но пак не. Е сега втория път се надявах, че ще ти дойде най-накрая акъла и пак не. Явно си неспасяем случай......... "
А за одъртяването

7 мнения
• Страница 1 от 1