Помощ при избора на водостуика!
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Помощ при избора на водостуика!
Колеги искам препоръка за нeпрофесионална водоструика на разумна цена и откаде може да се намери евентуално!Един приятел има и каза че имало някаква част като накраиник с препарат за безконтактно миене!
Някакви идеи и линкчета?
Мерси предварително!
Някакви идеи и линкчета?
Мерси предварително!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Баща ми скоро си купи Karcher(онея жълтите
)
Като за мен те са най най в производството на водоструйки.Сега в момента немога да се сетя модела, но при интерес ще го напиша, но си е малка, цената и беше около 120-150лв(пак немога да си спомня точно) и върши прекрасна работа.Има си накраиници, и мъркуче за препарат, който тя сама си смесва

Като за мен те са най най в производството на водоструйки.Сега в момента немога да се сетя модела, но при интерес ще го напиша, но си е малка, цената и беше около 120-150лв(пак немога да си спомня точно) и върши прекрасна работа.Има си накраиници, и мъркуче за препарат, който тя сама си смесва

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Nightmare написа:Баща ми скоро си купи Karcher(онея жълтите![]()
)
Тия от 150-200лв са менте от МЕТРО, и аз първо мислех такава да си взема, добре ,че се разубедих. Отидох си направо в представителството на Karcher оставих 1200лв и си взех хубава водоструйка направиха ми близо 300лв отстъпка и ми подариха 10 кг концентриран препарат. Оттогава постоянно се мият и двете коли и доста неща по дома, общо взето съм много доволен доста смислена покупка.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
BMW_RIDER написа:Nightmare написа:Баща ми скоро си купи Karcher(онея жълтите![]()
)
Тия от 150-200лв са менте от МЕТРО, и аз първо мислех такава да си взема, добре ,че се разубедих. Отидох си направо в представителството на Karcher оставих 1200лв и си взех хубава водоструйка направиха ми близо 300лв отстъпка и ми подариха 10 кг концентриран препарат. Оттогава постоянно се мият и двете коли и доста неща по дома, общо взето съм много доволен доста смислена покупка.
Колега това си е направо професионална пароструйка.Имам приятел който има такава от 180 лв от метро и си работи много добре.Дори като си миеше трактора един час не спря да работи пароструйката и си работи перфектно.Мисля че за домашна употреба и тая стига.Поздрави!

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Баща ми скоро си купи Karcher(онея жълтите Laugh Laugh )
Като за мен те са най най в производството на водоструйки.Сега в момента немога да се сетя модела, но при интерес ще го напиша, но си е малка, цената и беше около 120-150лв(пак немога да си спомня точно) и върши прекрасна работа.Има си накраиници, и мъркуче за препарат, който тя сама си смесва Wink
Виж модела ако имаш възможност,иначе ясно е че за 1000лв са супер ,но в тази криза няма как някакво временно решение се търси!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
тия около 200 лв са с пласмасови бутала и не изкарват много ,ако си миеш колата веднъж седмично бива но за по интензивна употреба забрави
- borislav
- младши ентусиаст
-
колега защо не помислиш за пароструйка а не водоструйка
Има много по голям ефект при миенето на коли,разбира се ако за това ти трябва
Има много по голям ефект при миенето на коли,разбира се ако за това ти трябва
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Колеги и аз си имам такава от МЕТРО и трябва да Ви кажа,че вече ми служи безотказно в продължение на повече от година и половина. И ако знаете само колко малко вода хаби . Аз също избрах Керхер -те са номер 1 предвид, че аз и работя в такава фирма,която официално се занимава с внос и оборудване за автомивки ....
Така,че няма да Ви подведа . Наистина за непрофесионално измиване са достатъчни и тези от МЕТРО -имат си маркуч през който дърпат препарата, а също струята е достатъчно силна за да се измият всичките боклуци ,а и най-важното имате и в комплекта два накрайника ....
Така,че няма да Ви подведа . Наистина за непрофесионално измиване са достатъчни и тези от МЕТРО -имат си маркуч през който дърпат препарата, а също струята е достатъчно силна за да се измият всичките боклуци ,а и най-важното имате и в комплекта два накрайника ....
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
11 мнения
• Страница 1 от 1