Помощ при избора на водостуика!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Помощ при избора на водостуика!

Мнение от Nukem » 03 Май 2009, 16:33

Колеги искам препоръка за нeпрофесионална водоструика на разумна цена и откаде може да се намери евентуално!Един приятел има и каза че имало някаква част като накраиник с препарат за безконтактно миене!
Някакви идеи и линкчета?
Мерси предварително!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 03 Май 2009, 17:24

О да, давайте съвети защото и аз съм се замислил за една водструйка

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 03 Май 2009, 18:13

Баща ми скоро си купи Karcher(онея жълтите :mhihi: :mhihi: )
Като за мен те са най най в производството на водоструйки.Сега в момента немога да се сетя модела, но при интерес ще го напиша, но си е малка, цената и беше около 120-150лв(пак немога да си спомня точно) и върши прекрасна работа.Има си накраиници, и мъркуче за препарат, който тя сама си смесва ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 03 Май 2009, 18:35

Nightmare написа:Баща ми скоро си купи Karcher(онея жълтите :mhihi: :mhihi: )
Като за мен те са най най в производството на водоструйки.Сега в момента немога да се сетя модела, но при интерес ще го напиша, но си е малка, цената и беше около 120-150лв(пак немога да си спомня точно) и върши прекрасна работа.Има си накраиници, и мъркуче за препарат, който тя сама си смесва ;)

Тия от 150-200лв са менте от МЕТРО, и аз първо мислех такава да си взема, добре ,че се разубедих. Отидох си направо в представителството на Karcher оставих 1200лв и си взех хубава водоструйка направиха ми близо 300лв отстъпка и ми подариха 10 кг концентриран препарат. Оттогава постоянно се мият и двете коли и доста неща по дома, общо взето съм много доволен доста смислена покупка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 03 Май 2009, 18:44

BMW_RIDER написа:
Nightmare написа:Баща ми скоро си купи Karcher(онея жълтите :mhihi: :mhihi: )

Тия от 150-200лв са менте от МЕТРО, и аз първо мислех такава да си взема, добре ,че се разубедих. Отидох си направо в представителството на Karcher оставих 1200лв и си взех хубава водоструйка направиха ми близо 300лв отстъпка и ми подариха 10 кг концентриран препарат. Оттогава постоянно се мият и двете коли и доста неща по дома, общо взето съм много доволен доста смислена покупка.

Колега това си е направо професионална пароструйка.Имам приятел който има такава от 180 лв от метро и си работи много добре.Дори като си миеше трактора един час не спря да работи пароструйката и си работи перфектно.Мисля че за домашна употреба и тая стига.Поздрави!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 03 Май 2009, 19:41

Баща ми скоро си купи Karcher(онея жълтите Laugh Laugh )
Като за мен те са най най в производството на водоструйки.Сега в момента немога да се сетя модела, но при интерес ще го напиша, но си е малка, цената и беше около 120-150лв(пак немога да си спомня точно) и върши прекрасна работа.Има си накраиници, и мъркуче за препарат, който тя сама си смесва Wink

Виж модела ако имаш възможност,иначе ясно е че за 1000лв са супер ,но в тази криза няма как някакво временно решение се търси!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 03 Май 2009, 19:42

тия около 200 лв са с пласмасови бутала и не изкарват много ,ако си миеш колата веднъж седмично бива но за по интензивна употреба забрави

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 03 Май 2009, 21:53

колега защо не помислиш за пароструйка а не водоструйка
Има много по голям ефект при миенето на коли,разбира се ако за това ти трябва

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 03 Май 2009, 22:11

...
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 1:34, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 03 Май 2009, 23:17

Колеги и аз си имам такава от МЕТРО и трябва да Ви кажа,че вече ми служи безотказно в продължение на повече от година и половина. И ако знаете само колко малко вода хаби . Аз също избрах Керхер -те са номер 1 предвид, че аз и работя в такава фирма,която официално се занимава с внос и оборудване за автомивки ....
Така,че няма да Ви подведа . Наистина за непрофесионално измиване са достатъчни и тези от МЕТРО -имат си маркуч през който дърпат препарата, а също струята е достатъчно силна за да се измият всичките боклуци ,а и най-важното имате и в комплекта два накрайника ....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW f10/3.0D

Мнение от Venkata » 03 Май 2009, 23:48

+1 за Karcher
Изображение

Назад към Извън Темата