Открадната М добавка за задна броня
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Открадната М добавка за задна броня
На 5 срещу 6 май някакви боклуци ми вдигнаха М добавката от задната броня(стъклопластова)!Съвсем случайно,когато отивах да си лягам към 1ч. през нощта ми се мярна една Жигулка да излиза от паркинга пред блока(никой от блока вече не кара Жигула)-само те са били!На другия ден видях,че ми липсва добавката.Само не ми е ясно с какъв акъл тия педерастчета "пипат" неща,които могат да бъдат разпознати?Все още не знам кои са,и дали "мислят" да я сложат пребоядисана на свое BMW,или ще го продадат на някой ГЛУПАК,дето с охота купува крадени неща,без да си дава сметка,че утре може да изчезне нещо от неговата скъпа колица,за да бъде продадено на трети ГЛУПАК!!!(докато има търсене,ще има и кой да "предлага")!
Това е само хлапешка работа,обаче за нещастие си я познавам!За още по голямо нещастие,не само аз!Обаче най-голямото нещастие,ще е гогато я открия!!! 

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
Стига бе, и в Габрово ли стават подобни неща. Все си мислех, че подобни инциденти са част от големите градове. Крива работа. Съмнявам се обаче някой от тук да си я сложи, всички се познаваме и няма да остане незабелязан !!!
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
да, разбира се! Тези строго индивидуални М-добавки
, как би могъл човек да си я обърка
Жалко е, че се крадат неща, които нови струват жълти стотинки, но пък ако почнем за всяко такова да се тръшкаме, ще се поболеем на по 30г.

Жалко е, че се крадат неща, които нови струват жълти стотинки, но пък ако почнем за всяко такова да се тръшкаме, ще се поболеем на по 30г.
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
бате съжалявам за това което ти се е случило, но не разбирам що тези дето копуват да са "ГЛУПАЦИ" те от де да знаят че е крадена 

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Ей мамка им на тея глупаци,как не се спряха ве. Интересно как така само BMW - та тарашат и двете коли седят една до друга пред блока а тея тарашат BMW - то,Ford - а не го барат.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Ми и да беше на тяхно място и ти нямаше да пипнеш форда при положение че има БМВ.
Жалко за случката, но в БГ всичко е възможно.
Жалко за случката, но в БГ всичко е възможно.
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
NKolev написа:Стига бе, и в Габрово ли стават подобни неща. Все си мислех, че подобни инциденти са част от големите градове. Крива работа. Съмнявам се обаче някой от тук да си я сложи, всички се познаваме и няма да остане незабелязан !!!
Оохо ... стават стават. Щом в нашето са влизали вътре ... има ги всякакви. Взеха цялата музика

Rebel написа:да, разбира се! Тези строго индивидуални М-добавки, как би могъл човек да си я обърка
В Габрово има доста БМВ-та но малко са със М-пакет

M - The most powerful letter in the world
10 мнения
• Страница 1 от 1