Открадната М добавка за задна броня

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 I Touring
Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003

Открадната М добавка за задна броня

Мнение от ned_gm28 » 08 Май 2009, 1:44

На 5 срещу 6 май някакви боклуци ми вдигнаха М добавката от задната броня(стъклопластова)!Съвсем случайно,когато отивах да си лягам към 1ч. през нощта ми се мярна една Жигулка да излиза от паркинга пред блока(никой от блока вече не кара Жигула)-само те са били!На другия ден видях,че ми липсва добавката.Само не ми е ясно с какъв акъл тия педерастчета "пипат" неща,които могат да бъдат разпознати?Все още не знам кои са,и дали "мислят" да я сложат пребоядисана на свое BMW,или ще го продадат на някой ГЛУПАК,дето с охота купува крадени неща,без да си дава сметка,че утре може да изчезне нещо от неговата скъпа колица,за да бъде продадено на трети ГЛУПАК!!!(докато има търсене,ще има и кой да "предлага")! :maad: Това е само хлапешка работа,обаче за нещастие си я познавам!За още по голямо нещастие,не само аз!Обаче най-голямото нещастие,ще е гогато я открия!!! :box:

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 08 Май 2009, 2:26

Споко колега не си първия, а поредния...съмнявам се да си намериш добавката, но ти пожелавам успех.

Потребител
Аватар

Мнение от nikito » 12 Май 2009, 7:07

колега успех с търсенето и аз осъмнах наскоро без джанти и гуми и щях да получа удар

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 320i

Мнение от NKolev » 12 Май 2009, 8:06

Стига бе, и в Габрово ли стават подобни неща. Все си мислех, че подобни инциденти са част от големите градове. Крива работа. Съмнявам се обаче някой от тук да си я сложи, всички се познаваме и няма да остане незабелязан !!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 12 Май 2009, 8:46

да, разбира се! Тези строго индивидуални М-добавки :mhihi: , как би могъл човек да си я обърка :mhihi:

Жалко е, че се крадат неща, които нови струват жълти стотинки, но пък ако почнем за всяко такова да се тръшкаме, ще се поболеем на по 30г.

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Мнение от dopestar » 12 Май 2009, 8:49

бате съжалявам за това което ти се е случило, но не разбирам що тези дето копуват да са "ГЛУПАЦИ" те от де да знаят че е крадена :ok:
:)

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 12 Май 2009, 22:44

Те някой с това си се занимават,да ги :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Мнение от djvisage » 13 Май 2009, 0:17

Ей мамка им на тея глупаци,как не се спряха ве. Интересно как така само BMW - та тарашат и двете коли седят една до друга пред блока а тея тарашат BMW - то,Ford - а не го барат.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 13 Май 2009, 0:39

Ми и да беше на тяхно място и ти нямаше да пипнеш форда при положение че има БМВ.
Жалко за случката, но в БГ всичко е възможно.

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 13 Май 2009, 15:02

NKolev написа:Стига бе, и в Габрово ли стават подобни неща. Все си мислех, че подобни инциденти са част от големите градове. Крива работа. Съмнявам се обаче някой от тук да си я сложи, всички се познаваме и няма да остане незабелязан !!!

Оохо ... стават стават. Щом в нашето са влизали вътре ... има ги всякакви. Взеха цялата музика :(

Rebel написа:да, разбира се! Тези строго индивидуални М-добавки :mhihi: , как би могъл човек да си я обърка :mhihi:

В Габрово има доста БМВ-та но малко са със М-пакет :)
Изображение
M - The most powerful letter in the world

Назад към Извън Темата