Изборите приключиха
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Изборите приключиха
Изборите приключиха,аз гласувах,гласувах за герб,време е да започнем да съжаляваме.
Преди години гласувах за царя,от тогава ме е толкова яд,казах си че повече няма да гласувам...но уви,пак застанах пред урните...
Надявам се да не съжалявам за избора си,но ако това се случи,минавам в финансова нелегалност,тоест никакви данъци,сячески ще се опитам да измамя държавата защото тя ме мами,ще живея само за себе си и няма да се интересувам повече от никой друг,освен от мойте хора и моето семейство
Преди години гласувах за царя,от тогава ме е толкова яд,казах си че повече няма да гласувам...но уви,пак застанах пред урните...
Надявам се да не съжалявам за избора си,но ако това се случи,минавам в финансова нелегалност,тоест никакви данъци,сячески ще се опитам да измамя държавата защото тя ме мами,ще живея само за себе си и няма да се интересувам повече от никой друг,освен от мойте хора и моето семейство
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Аз съм със същите мисли в главата,въпреки ,че се бях зарекъл да не гласувам ,все пак отидох.Дано не се повтори гаврата с народа ,която стана по време на царя.Ще бъда безкрайно отвратен.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
И кво един ден като ти почука на вратата съдия изпълнителя с 2ма ушеви да осободиш апартамента че не си плащал данъци ? Ще го запалиш от 4 края или ще го дадеш ? Аз пък не гласувах 

I'm slowly drifting

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
и аз съм от балъците гербери
Пък да видим,кой знае..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
бат Бойко е пич
... и аз съм герберче 

Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Много, ама много ми се иска да си окача един плакат на колата и да се разходя из София. Ама много. Толкова ми е кеф, че чак ми гъделичка стомаха.
СБОГОМ, ПАРТИЯ ЛЮБИМА!!! ЗА ТЕБ ЩЕ ПЛАЧА ВСЕКИ ДЕН!!! СБОГОМ И НА ТЕБ ДОГАНЧО, ЕФЕНДИ БЕГАЙ СИ У АНАДОЛА!!!
СБОГОМ, ПАРТИЯ ЛЮБИМА!!! ЗА ТЕБ ЩЕ ПЛАЧА ВСЕКИ ДЕН!!! СБОГОМ И НА ТЕБ ДОГАНЧО, ЕФЕНДИ БЕГАЙ СИ У АНАДОЛА!!!
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Archangel написа:Много, ама много ми се иска да си окача един плакат на колата и да се разходя из София. Ама много. Толкова ми е кеф, че чак ми гъделичка стомаха.
Чекай, чекай, че орбъча от партии може да обърка сметките...
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
flame написа:Archangel написа:Много, ама много ми се иска да си окача един плакат на колата и да се разходя из София. Ама много. Толкова ми е кеф, че чак ми гъделичка стомаха.
Чекай, чекай, че орбъча от партии може да обърка сметките...
Освен, че чакаме гласовете на резнячетата от Анадола, друго няма какво да объркаме. РЗС и ЛИДЕР няма да минат бариерата май, НДСВ нямат общо с червената комунистическа сган и чалмите тарамбуки, но и те не влизат. Станишката и Догачно ще ги гледаме в опозиция, ама както се очертава коалиция ГЕРБ + СДС или ГЕРБ + АТАКА, опозицията няма въобще да я броим, няма да има начин да бутнат закон просто.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Archangel написа:Много, ама много ми се иска да си окача един плакат на колата и да се разходя из София. Ама много. Толкова ми е кеф, че чак ми гъделичка стомаха.

- Koko Loko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 М20В20
Колкото по-малко гласове за БСП и ДПС толкова по-добре за България (на три морета и над всичко). Но за съжаление незнам дали няма наистина начин Бойко и Костов, да не са в коалиция. Аз лично, не харесвам г-н Костов 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Колега, и аз, и аз.... дай един дъъъъълъг такъв да опънем между двете коли и да обикаляме.
По темата - ГЕРБ

Si non confectus, non reficiat.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Тия резултати от една страна са добри - БСП и ДПС са аУт.
Обаче от друга страна за малко нямаме абсолютно мнозинство. И това означава, че пак ще има коалиция и някоя партия/коалиция с 7-8% подкрепа ще има "решаващ" глас. Малко е тъпа ситуацията, но все пак си мисля че е победа за демокрацията. А това е важно.
Обаче от друга страна за малко нямаме абсолютно мнозинство. И това означава, че пак ще има коалиция и някоя партия/коалиция с 7-8% подкрепа ще има "решаващ" глас. Малко е тъпа ситуацията, но все пак си мисля че е победа за демокрацията. А това е важно.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

74 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5